Društvo

Podgorički vatrogasci upozoravali građane da ostanu kod kuće i prali ulice

❗️🔊U skladu sa Naredbama o preduzimanju privremenih mjera za sprječavanje prenošenja virusa COVID-19, Služba zaštite i...

Gepostet von Služba zaštite i spašavanja - Glavni grad Podgorica am Donnerstag, 19. März 2020

Pripadnici podgoričke Službe zaštite i spašavanja počeli su aktivnosti u cilju sprječavanju širenja koronavirusa pranjem platoa i ulica oko Kliničkog centra Crne Gore, kao i drugih zdravstvenih ustanova i svih prioritetnih lokacija u skladu sa planom Tima za zaštitu i spašavanje Glavnog grada.

Kako je danas objavljeno na Facebook stranici Službe zaštite i spašavanja, u skladu sa Naredbama o preduzimanju privremenih mjera za sprječavanje prenošenja virusa COVID-19, u posljednja tri dana obišli su više lokacija u gradu upozoravajući okupljene na igralištima, u parkovima, na trgovima i drugim javnim površinama da poštuju preporuke Vlade i ostanu kod kuće.

“Apelujemo na građane da u skladu sa preporukama Vlade Crne Gore ostanu svojim kućama, da ne izlaze bez prijeke potrebe i postupaju po instrukcijama Instituta za javno zdravlje, Ministarstva zdravlja, Operativnog tima i Tima za zaštitu i spašavanje Glavnog grada Podgorica”, naveli su u toj Službi.

Send this to a friend