Društvo Pred nama je Osmi mart

Pravo je vrijeme za luksuzni telegram i poklon

Predstojeći Osmi mart dobra je prilika da podsjetimo na tradicionalnu i modernu uslugu Pošte Crne Gore – Luksuzni telegram & poklon.

Ovom uslugom, jednom od najpopularnijih iz široke Poštine palete usluga, odgovaramo na potrebe građana koji Osmi mart žele da čestitaju na jednostavan i nezaboravan način, bez obzira na uslove ograničenja koje nam nameće epidemija Covid 19.

Telegram sa svojom porukom i poklon iz našeg asortimana možete poslati odlaskom u neku od naših poslovnica, pozivom broja 126 ili koristeći naš servis web telegram. Ovo istovremeno znači da možete odabrati i način plaćanja – u kešu prilikom posjete poslovnici, uz naredni račun za telefonske usluge ukoliko pozovete 126 ili platnom karticom ako koristite web telegram.

Poštini dostavljači uručuju telegrame i poklone na teritoriji cijele Crne Gore.

Iz godine u godinu Pošta bogati asortiman poklona, luksuznih telegrama, mogućnosti narudžbe, poboljšava kvalitet i brzinu dostave.

U asortimanu poklona su različiti cvjetni aranžmani, vina, igračke, različite poklon-kartice, bogat izbor slatkiša i čoko-aranžmana. Uz poklon, korisnici mogu odabrati izgled telegrama koji odgovara prilici i osobi koja prima telegram.

Više detalja o servisu luksuzni telegram i poklon pronađite sajtu Pošte Crne Gore.

Send this to a friend