Društvo

Presuda Vrhovnog suda: Mićunović nezakonito razriješen

Vladan Mićunović

Presudom Vrhovnog suda Crne Gore odbijena je revizija RTCG u predmetu u kojem je utvrđeno da je razrješenje Vladana Mićunovića sa dužnosti direktora Televizije Crne Gore bilo nezakonito.

Nakon odluke Vrhovnog suda Mićunović je saopštio da je svakome ko časno, odgovorno i savjesno promišlja, jasno je da su svojevremene smjene u RTCG pravno i profesionalno neutemeljene.

“Nakon okončanja sudskog postupka, režiseri prljave čistke i njihova brojna posluga – politički paraziti, eskort novinarke i novinari, lažni nevladini aktivisti i neuki članovi tadašnjeg Savjeta RTCG (uz par izuzetaka)… trebalo bi makar malo da se zastide. Znam da se to neće dogoditi, kao što se nije dogodilo ni mnogo puta u sličnim ili još težim situacijama. Što se mene tiče, njihova rekacija me apsolutno ne zanima, nastaviću da obavljam novinarski posao onako kako sam ga radio 35 godina,a oni neka rade kako su naučili. Meni je savjest mirna: kao direktor TVCG, radio sam u najboljem interesu javnosti i institucije na čijem sam čelu bio godinu dana, dosljedno poštujući profesionalne i etičke standarde”, rekao je Mićunović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lidija M
Gost
Lidija M

Mimo Draskovic i Goran Sekulovic,velike patriote ,samo sto njihov patriotizam ce da Kosta gradjane CG desetine hiljada,

Dule
Gost
Dule

Treba li onaj sekulic i skrija da odgovaraju za to?

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Sad da Vidimo sta ce markovic da uradi.. on rece da ce ova obestecenja placati onaj zbog koga su i nastala.. pa da vidimo oce li bit od’rijeci!!?

Zastiđe
Gost
Zastiđe

E moj časni Vladane. Kako se mogu zastiđeti oni koji nemaju obraza? Zar nijesi čuo za osobe koje se “u vrat ljube, jer nemaju obraza”. Ada to je starocrnogorska izreka iz moje i tvoje Katunske nahije. A trebali bi da je znaju i ovi sa fakulteta za Crnogorski jezik, kada se bave crnogorskim starogovorom. A Boga mi i “zalizani” članovi… Više »

Markom
Gost
Markom

Kakva smo mi cirkus drzava iz dana u dan , a narod ko goveda u tor

Mila K
Gost
Mila K

Ugasiti RTCG.

Prč
Gost
Prč

Znaci taj savjet treba u potpunosti rasformirati.nadji te jednog koji je smijenjen u skladu sa zakonom i opet nikom nista,svako svakog smjenjuje mimo zakona i bez posedica

Montenegro
Gost
Montenegro

I sad ce naplata u stotinama hiljada eura i nikom nista. A mugosa u proces zbog kipsa..

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Kolko para uzimas ti to nama kazi?

Igi
Gost
Igi

50-80 hiljada

Bokelj
Gost
Bokelj

Koliko god zasluzio je svaki cent posteno Svaka cast Vladanu Micunovicu na istrajnosti i tome sto nije dozvolio da ga slome ti sitni i nebitni ljudi

Bokelj
Gost
Bokelj

Koliko god posteno je radio svoj pasao za razliku od poltrona u savjetu

joksim
Gost
joksim

Pitanje bi trebalo postaviti ovako- Koliko ce kostati politicki progon od strane DPS poltrona i ko ce od njih da odgovara za to?

Ne pravi se lud, Vantage1111, nazovi stvari pravim imenom. Ili mozda ides po DPS obrascu?

Send this to a friend