Društvo

Pukla cijev, Lješkopoljska ulica od juče bez vode

Zbog kvara na gradskoj vodovodnoj mreži, koji je izazvan pucanjem salonitnog cjevovoda, potrošači dijela Lješkopoljske ulice, kao i bočnih ulica koje gravitiraju Lješkopoljskoj, su od juče bez vode.

“Ekipe Vodovoda i kanalizacije Podgorica su intezivno na terenu i rade na otklanjanju kvara. Očekujemo da će biti saniran danas do 13 časova”, saopšteno je iz podgoričkog Vodovoda.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
MLAĐI ĐUTURUMJu juukuleleMiki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MLAĐI ĐUTURUM
Gost
MLAĐI ĐUTURUM

Zovite nasu da nano tehnologijom to oprave – to 2 dobra majstora i bagerčić za par sati oprave – što bi reko varga komentator ištenem ištenem ( bože – bože)

Ju ju
Gost
Ju ju

Sram ih bilo, kao da smo u 15 -ti vijek pa se kupamo kišnicom. A to što u ulicu nema rasvjete i što je mračna kao da smo zaseok seoski, sve to nije bitno, bitno je da govorimo svi u glas: Nikad više 1918! E viva, za evropsku Donju Goricu bez vode i struje!

ukulele
Gost
ukulele

Puuukla , neko od klanova ?

Miki
Gost
Miki

Neistina je da su ekipe Vodovoda intezivno na terenu. Sinoć su radili do 22:00h i otišli su, a nas građane ostavili bez vode 24h i više. Sramota je što nisu ostale na terenu i otklonili kvar. Bez vode je teško funkcionisati toliko dugo… Sramota!

Send this to a friend