Društvo

Ražnatović: Spremni smo da svoje fasade ponudimo i za političku kampanju Vukovića

Foto: Dan

Tržni centar Ražnatović spreman je da svoje fasade u centru glavnog grada ponudi za političke reklame i gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću, po konkurentnoj i  tržišnoj cijeni, ali ipak za avansno plaćanje, saopštio je predsjednik tog tržnog centra Aleksandar Ražnatović.

On je, u odgovoru na reagovanje Glavnog grada, koje je objavljeno na CdM-u, rekao da Vuković nije od riječi.

<<<Glavni grad: Netačne tvrdnje, inicirali smo tretiranje objekta Beko kroz izmjene PUP-a<<<

Odgovor Ražnatovića prenosimo u cjelosti:

“Povodom reagovanja Glavnog grada na naše navode iz teksta ;“ objavljenog u vašem mediju, isključivo radi istinitog informisanja javnosti, prinuđen sam da u ime T.P.C. Ražnatović odgovorim sljedeće:

Gradonačelnik Vuković se možda ne sjeća da je lično on 2018. godine nama i potencijalnom investitoru obećao da će Glavni grad, da li kroz DUP ili PUP, zajedno sa Ministrom turizma koji je iz njegove partije, do kraja godine stvoriti uslove da investitori predlože idejno rešenje za novi objekat.

Gradonačelnik je istovremeno i obavijestio građane kako će se u centru Podgorice graditi novi šoping mol. Ukoliko je tačno da Glavni grad nije mogao uticati na izmjene planske dokumentacije, onako kako to u svom reagovanju ističu, onda su se Gradonačelnikova javna obećanja pokazala izuzetno neodgovornim i neprofesionalnim, jer je obećavao ono što nije mogao ispuniti. Sada se Gradonačelnik sigurno ne bi ni sjetio da nam je tada predlagao da potpišemo predugovor sa investitorom, vjerovatno samo kako bi isti iskoristio za sticanje političkih poena. Kako sada stvari stoje, naša odluka da ne potpišemo taj predugovor se ispostavila ispravnom, jer smo time izbjegli da odgovaramo za štetu koju bi investitor pretrpio usled neodgovornog rada gradske uprave.

Opstrukcija i protjerivanja investitora koji su zainteresovani za naš objekat traje kao što smo naveli u prethodnom saopštenju preko deset godina, jer kao što svi znaju u ovom periodu manje-više isti ljudi vode Glavni grad.

Moramo odgovoriti i na cinizam u reagovanju Gradonačelnika, kao i na neuspjeli pokušaj politizacije naših problema. Naime, očigledno je ko je potpisnik saopštenja T.P.C. Ražnatović, jer ime naše porodice stoji u samom nazivu firme, ali izgleda da je i to pitanje komplikovano za našu gradsku upravu. Naša firma nema veze sa politikom, nikada nismo, niti ćemo biti članovi bilo koje partije. Kod nas se uspjeh mjeri brojem radnih mjesta, pozitivnim poslovnim bilansima i plaćenim porezima, dok se gradska uprava prilikom rješavanja problema građana, dominantno preokupira
sitnim politikantskim pitanjima. Očito g-din Vukovic i njegovi saradnici nisu šetali podgoričkim trgom do stupanja na funkcije, jer da jesu vidjeli bi da se fasada Robne kuće već dvadeset godina izdaje za reklamne bilborde svim zainteresovanim.

U našem slučaju, prema reagovanju Glavnog grada, ispade da je glavno pitanje koja će partija koristiti našu fasadu za objavljivanje reklamnih bilborda. Ako je to smisao postojanja gradske uprave, kao kompanija koja poštuje principe konkurentnosti,

Presjednik odbora direktora
T.P.C Ražnatović

Aleksandar Ražnatović

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Jovo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovo
Gost
Jovo

Bravo

Send this to a friend