Društvo

Rijeka Crnojevića bez struje; CEDIS: Zbog pada užadi dalekovoda došlo do prekida napajanja električnom energijom 44 trafostanice

Rijeka Crnojevića

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) saopštio je da je Rijeka Crnojevića ostala bez struje jer je, kako su pojasnili, zbog pada užadi sa prenosnog dalekovoda Podgorica-Budva došlo do prekida napajanja električnom energijom svih 44 trafostanice kojima se napaja to naselje.

“Zbog pada užadi prenosnog 110 kV dalekovoda Podgorica-Budva (Crnogorski elektroprenosni sistem AD), na tri distributivna dalekovoda, došlo je do prekida napajanja električnom energijom svih 44 trafostanice koje se napajaju iz TS 35/10 kV Rijeka Crnojevića pa je to područje bez napajanja električnom energijom”, saopštili su iz CEDIS-a.

Ističu da korisnici već prijavljuju kvarove na kućnim instalacijama.

“Prilikom pada, užad su napravila veće probleme distributivnoj mreži pa korisnici već prijavljuju kvarove i na kućnim instalacijama. Naši, distributivni dalekovodi, ostaće isključeni dok se ne steknu uslovi za njihovo ponovno uključenje tj. kada kolege iz CGES-a riješe nastalu situaciju na dijelu mreže”, kazali su iz CEDIS-a.

8

avatar
1000
4
4
0
 
8
LudakEto takoPeregrinusGoskoS Niksic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ludak
Gost
Ludak

Netreba vam struja poskidate agregate iz ćunova

S Niksic
Gost
S Niksic

Uspjesno drzavno preduzeće! Bruka kako se dozvolilo da par nesposobnjakovica unisti CEDIS! Tragedija je sto to jos uvijek traje i predlaze se Milutin Djukanovic u EPCG da uradi isto! Naravno nije to mogao uraditi za jednu godinu, ali ako mu se da jos prostora hoce sigurno! Uh, Crna Goro sta si ti skrivika da tvojim dobrima upravljaju ovakvi ljudi koji… Više »

Baćko
Gost
Baćko

Bar neće ribu ubijat, strujom.

Jaja
Gost
Jaja

Čuš pala užad 110 kV dalekovoda znači nijesu ih redovno obilazili kako je to propisano

12 oficira D
Gost
12 oficira D

Naša posla.

Gosko
Gost
Gosko

Jaja, kladim se da znas sve o tome pa mozes tako da pricas i govoris CUS

Peregrinus
Gost
Peregrinus

Ne mlati kad neznaš

Eto tako
Gost
Eto tako

Vazno je da iskljucuju struju svaki cas radi odrzavanja sistema,cak i u sred sezone.Neuki i nesposobni vode CEDIS i Elektrodistribuciju

Send this to a friend