Društvo

Roditelj prijetio tuđem djetetu u školi Mahmut Lekić u Tuzima

OŠ Mahmut Lekić Tuzi

Roditelji učenika petog razreda OŠ “Mahmut Lekić” u Tuzima kod Podgorice podnijeli su prijavu policiji protiv ustanove i oca đaka koji je, kako tvrde, napao njihovog sina u učionici. Incident se dogodio prije tri dana kada je roditelj ušao u učionicu i prijetio dječaku, koji je navodno fizički napao njegovo dijete. Direktor škole Redžep Đokaj je u izjavi za CdM potvrdio da je bilo incidenta ali je negirao da je roditelj prijetio jednom od učenika.

Dan piše da su roditelji prijavili i školu, čije osoblje optužuju da je prijavljenom licu omogućilo da neometano uđe u učionicu i maltretira dijete. Prema tvrdnjama zaposlenih, o incidentu je istog dana obaviješteno i Ministarstvo prosvjete.

“Nije bilo fizičke agresije roditelja prema djetetu. Tačno je da je za vrijeme odmora jedan roditelj ušao u školu i revoltiran činjenicom da je, kako on cijeni, njegovo dijete bilo izloženo napadu nešto starijeg učenika, obratio se povišenim tonom i neprimjereno tom starijem učeniku. Odmah smo pozvali naravno obje porodice na razgovor, a razgovor je bio konstruktivan”, kazao je Đokaj CdM-u.

Prema njegovim riječima podrazumijeva se da je ovo izolovani slučaj, te da je škola zaključana za vrijeme časova, ali kako je istakao, događaj se desio tokom odmora.

“Takođe, podrazumijeva se da je škola preduzela mjere prema roditelju koji se neprimjereno obratio našem đaku”, zaključio je Đokaj u izjavi za CdM.

Portparol Ministarstva prosvjete Milica Lekić kazala je da su zatraži li hitnu informaciju od uprave škole u vezi sa incidentom među učenicima.

38

avatar
1000
28
10
0
 
28
BosssUyyBošnjakSvetoIndividua
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bosss
Gost
Bosss

Sraman cin za tog roditelja niko nema pravo da se nasilicki ponasa prema djeci.

Uyy
Gost
Uyy

Ovo je sramota.

Sveto
Gost
Sveto

U današnje vrijeme djeca trpe vrsnjacko nasilje,znaci treba da se trpi maltretiranje,e nekada treba i reagovati.

Bošnjak
Gost
Bošnjak

Djecu treba pustiti sama da se izbore,a ne mozes djecu da učiš da svakog diraju i svakog kupuju nije sve u novcu druze

Individua
Gost
Individua

Roditelja nasilnika u spuz me smije se izivljavat na djecom, u spuz ali zajedno sa roditeljima djaka nasilnika jer su do ponuljetstva oni odgovorni za njegovo ponasanje, a procedure skole sa djacima nasilnicima da budu jasne i brze i do ovoga nece dolaziti. Intervencuje roditelja nijesu izolovani slucajevi nego su mnogo cesci samo sto ne dolazi do medija svaki put.… Više »

veki
Gost
veki

djeca ni straha ni obraza, kazat majki, tati baš ih briga, viknut na dijete udarit prutom to je ,,zlostavljanje,,što im ne dajemo kad su mali oni kad odrastu žestoko vračaju

Fk Decic
Gost
Fk Decic

Drzavo reaguj nasilniku spuz

Individua
Gost
Individua

Slazem se roditelja nasilnika u spuz, ali zajedno sa roditeljima djaka nasilnika jer su do ponuljetstva oni odgovorni za njegovo ponasanje.

Janko
Gost
Janko

Sramotaa

Real Madrid
Gost
Real Madrid

TO je los covjek svi ga znamo

kosara
Gost
kosara

Nikada nemaju informaciju šta im se dešava u školama, pa je hitno traže? Sve reakcije na nemile događaje su im ovakve.

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Ma ovog direktora pod hitno mora da se ukloni sa te pozicije a medisku ličnost sa tv Hajata Rifata Dresevica krivično goniti. Takozvanog Travara

Goran
Gost
Goran

Tamonema Crnogoraca, sto nas briga.

Jasmina
Gost
Jasmina

Neka se ukljuci Repyblika Albanija u rjesavanje ovog problema.

Tuzi
Gost
Tuzi

Rifat Dresevic je jedan veliki Gospodin i humanista.
Sve sto pisete o njemu su ciste lazi i nebuloze,mada sta drugo ocekivati od zavidnih i pakosnih ljudi.

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Jes kao ti,jeli te potkupio da pišeš jer on drugo nezna ništa drugo,svi znamo ko je Rifat Dresevic u Tuzima,on je navikao da sve jupuje prljabim novcem

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Nedje te dobro platio da pišeš lijepo za njega jer je on u zivotu navikao da sve plaća od prljavi svoji para koje je napravio..

Mrgud
Gost
Mrgud

Nekad se lako rješavalo,sretneš roditelja,na kafu i objasniš šta se dešava. pa ovaj dođe kući i prevaspita dijete. Sad pravo za vrat,još na dijete.

Sukuruc
Gost
Sukuruc

Tacno takao,nego ovaj je navikao da se iživljava na djecu,a njegova djeca svakog diraju i šamaraju po Školi,on treba prvi da vaspita svoju djecu

Ubli
Gost
Ubli

Bravo, nazalost dosti roditelji samo vjeruju svojoj djeci, djeca i te kako to koriste. Bolje bi bilo da je dosao i da oboje djece uzme za ruku i povede ih na kolace i pomiri.

Montenegro pg
Gost
Montenegro pg

Ide po restoranima sjedi s Direktorom skole da potplati kao sta inace radi u zivotu sve potplacuje da zataskaju stvari.

Send this to a friend