Društvo

Saobraćajne gužve u Igalu zbog rekonstrukcije puta i benzinskih pumpi

Rekonstrukcija magistrale, kao i „adaptacije“ benzinskih pumpi uzrokovale su saobraćajne gužve u Igalu, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora kontrolisala je benzinske pumpe u Bijeloj i u Meljinama, te je kontatovala da se izvode građevinski radovi na renoviranju postojećih objekata, poslovnih prostorija, rezerovara za gorivo i nadstrešnica.

“Investitori doo S&M Herceg Novi (Bijela) i Milena, Damjan, Nevena i Danica Aleksić (Meljine) na uvid su dali prijavu adaptacije Ministarstvu održivog razvoja i turizma i Urbanističko građevinskoj inspekciji”, navode u Opštini.

Kako dodaju, konstatovano je da radovi u izvođenju prevazilaze opis radova koji podrazumijevaju adaptaciju.

“O takvom utvrđenom činjeničnom stanju, sačinjeni su zapisnici, koji su i proslijeđeni Ministarstvu održivog razvoja i turizma, odnosno nadležnoj inspekciji”, kažu u Opštini Herceg Novi.

Zbog izvođenja tih radova, naglašavaju, građani su prethodnih dana bili primorani da gorivo sipaju na benzinskoj pumpi u Igalu, što je, uz izvođenje radova na magistrali-rekonstrukcije dijela magistralnog puta Debeli brijeg-Herceg Novi, prouzrokovalo dodatne saobraćajne probleme.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado19784
Gost
Vlado19784

A sto rade taksisti,preticu po 10 vozila ubacaju se izmedju dva vozila da imam neko staro auto tacno bi ih udario,jer sam 100 odsto u pravu

Bokelj
Gost
Bokelj

Namjerno se sabotira Herceg Novi od strane Podgorice. Razorili su put koji vodi do Hrvatske, stranci cekaju po pola sata i cude se, a na gradilistu 6 radnika gleda 2 radi, sprdnja totalna. I rok pola godine. Nevjerovatna nesposobnost. Japanci bi ovo zavrsili za 5 dana.

IvanaHN
Gost
IvanaHN

Upravo sam i ja to htjela napisati. Ovo je nevjerovatno sta nam rade, direkcija za puteve finansira radove koji ce trajati pola godine na dionici 2 km??!! Pa za pola godine normalne drzave bi napravile 50 km autoputa.

Send this to a friend