Društvo

Savremena LED rasvjeta u Ulici V proleterske brigade

Ekipe Komunalnih usluga završile su radove na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici V proleterske brigade.

“Radovi su obuhvatali zamjenu starih energetski neefikasnih svjetiljki savremenim LED svjetiljkama. Ukupno je ugrađeno 67 LED svjetiljki, zamijenjeno 11 stubova, a svi ostali stubovi javne rasvjete na ovj saobra’ajnici su očišćeni i ofarbani. Ukupna vrijednost radova je oko 41.000 eura”, saopšteno je iz PG Biroa.

Rekonstrukcijom  javne rasvjete u Ulici V proleterske brigade značajno je smanjena instalisana snaga rasvjete na ovoj saobraćajnici, zbog primjene savremenih LED svjetiljki koje smanjuju intezitet svjetlosti u periodima sa najmanjom frekvencijom saobraćaja, odnosno u kasnim večernjim časovima.

“Shodno tome, potrošnja električne energije na ovoj saobraćajnici će se smanjiti sa oko 5.500 eura, na oko 1.000 eura na godišnjem nivou po sadašnjim cijenama električne energije, što će se pozitivno odraziti na Budžet Glavnog grada”, navode u PG Birou.

Kako su dodali, komunalne usluge će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim projektima koji će doprinijeti kvalitetnijem osvijetljenju i ljepšem izgledu grada, smanjenju emisije štetnih izduvnih gasova, kao i smanjenju potrošnje električne energije, a sve u skladu sa savremenim dostignućima iz oblasti javne rasvjete.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
BOLEA važi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BOLE
Gost
BOLE

IZGLEDA VRHUNSKI. POHVALE ZA STRUČNO ODRAĐEN POSAO I ZA UŠTEDE.SAMO NASTAVITE TAKO JER SE VAŠI REZULTATI IZUZETNO DOBRO VIDE I CIJENE OD STRANE OBIČNOG GRAĐANINA

A važi
Gost
A važi

Od ove se ne vidi metar od stuba koliko je savremena i dobra.. najbolji vam je primjer put vrela ribnickih od starog aerodroma kad se ide pored milica kroz cemovsko!

Send this to a friend