Društvo

SD Herceg Novi: Praznik mimoze protiče u sjenci nestručne organizacije

Foto: Radio Jadran

Socijaldemokrate iz Herceg Novog kritikovale su, kako kažu, nestručnu organizaciju Praznika mimoze, navodeći da se otkazivanjem koncerta Zdravka Čolića, u zadnji čas, pokazalo još jednom da grad nema domaćina koji vodi brigu o svojoj kući.

“Stručnjaci su htjeli da nadmaše i prirodu. Suočeni sa oblakom koji ih je, i bez kiše poklopio, javiše da iz “bezbjednosnih razloga” odlažu koncert za 8. februar.  Herceg Novi je turistički grad, a jos nijesmo naučili da je turizam najosjetljivija privredna grana, da tu ne smije biti prevara, da je zadovoljan gost najbolja reklama. Dakle da Turistička organizacija grada radi sve unatraške potvrdila je i ovogodišnja organizacija cjelokupne manifestacije”, ističu iz ove partije.

Odlaganje koncerta, navode, nije samo poraz za opštinske činovnike, već i privrednike koji su se ozbiljno pripremili za ovaj događaj.

“Čijim očima će direktori TO i Herceg festa gledati  javnost u sljedećem obraćanju kada će pokušati da  opravdaju, neopravdanu organizaciju, koju je prije sedam dana trebalo odgoditi nakon prvih najava meteorologa da će vrijeme biti loše?! Kao sto u junu počinjemo sa pripremama turističke sezone, tako u januaru promovišemo Praznik mimoze. Kako su gospoda iz TO i Herceg festa mislili da animiraju turiste tri dana u Herceg Novom, ako im nije omogućeno ni da kupe karte za maskenbal i to je, kao i mnogi programi, zabava za privilegovane. Da li će ovo biti razlog da padnu maske sa lica nesposobnih u Turističkoj organizaciji, kojima je jedini cilj da na bilo koji nacin napune kasu koju nemilosrdno prazne putovanjima?”, pitaju se u SD-u-

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

E pogledajte prikolice o cemu pricaju na festu koja postoji toliko godina…umjesto da uzivaju oni gle cuda nadjose neki propust

Nemanja
Gost
Nemanja

CDM je prenosi vijest stranke koja ima 1 odbornika u Skupšini opštine Herceg Novi…. Pazi, slovom i brojem 1 odbornik!!!!

Lidija
Gost
Lidija

Stručnjaci iz Trebinja

Novljanin
Gost
Novljanin

Ne, stručnjaci iz Mojkovca i Nikšića … Stari znalci za turizam… E, da zaboravio sam poštenjacine sa Cetinja i iz Podgorice….

Brigita
Gost
Brigita

Živio HN srce Montenegra

Brigita
Gost
Brigita

Ti si Novljanin iz Trebinja koji nikad nisi ni čuo za mimozu

Znate ga vi
Gost
Znate ga vi

SD je, inače, prepoznate po sposobnosti da odlično organizuje fešte – ali isključivo od tuđih para. 100% bi koncert bio u Ramadu, da se oni pitaju

Send this to a friend