Društvo

Šuković pisala menadžmentu RTCG: Satisfakciju ću potražiti na sudu

foto: gradski portal

Urednica Dokumentarnog programa TVCG Tanja Šuković obratila se juče menadžmentu RTCG povodom javnog saopštenja te medijske kuće nakon napada na nju i snimatelja Dragana Tomaševića u Cetinjskom manastiru od, kako je navela NN lica u civilu i “ljudi u crnom” koji sebe nazivaju sveštenicima.

“Tim saopštenjem pokazali ste da nemate ni ljudske ni esnafske solidarnosti”, navela je, između ostalog, Šuković u obraćanju upućenom generalnom direktoru RTCG Borisu Raoniću, direktorki TVCG Mariji Tomašević i uredniku i programa TVCG Damiru Ramoviću.

“Prvi put u istoriji ove kuće, njeno rukovodstvo je, de facto, stalo na stranu napadača, a zaposlene u TVCG javno izložilo perfidnoj sumnji da su izmislili tajni zadatak kako bi provocirali i podizali tenzije, u ovom slučaju u Cetinjskom manastiru. Zbog nedostojnih insinuacija, pokušaja javnog narušavanja ličnog i profesionalnog digniteta i ozbiljnog ugrožavanja zdravlja, obavještavam vas da ću satisfakciju potražiti na sudu”, saopštila je Šuković.

O sramoti koju ste takvim odnosom prema radnicima ove kuće nanijeli RTCG, dodaje, neka sudi javnost i vrijeme. Reagovanje je dostavljeno menadžmentu RTCG 13. septembra uz zahtjev da se, u skladu sa Zakonom o javnom informisanju, objavi u svim informativnim emisijama u kojima je objavljeno saopštenje menadžmenta, na portalu RTCG i Radiju CG, ako ga je i to glasilo prenijelo. Javni servis do sada nije objavio reagovanje Tanje Šuković.

foto: gradski portal
Foto: gradski porta

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
a eeeAnaBalijače
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana
Gost
Ana

Samo ne znam ko vas je napao?

a eee
Gost
a eee

informiši se

Balijače
Gost
Balijače

E moja Tanja sa ovima nema ni spasa

Send this to a friend