Društvo

UZNEMIRUJUĆE: Tuča učenica u ulcinjskoj osnovnoj školi

U Osnovnoj školi “Maršal Tito” u Ulcinju došlo je do vršnjačkog nasilja, kada su se u holu škole potukle dvije učenice, saopštili su iz NU Roditelji Ulcinja, koji su CdM-u dostavili snimak. Roditelji kao jednog od krivaca vide VD direktorku Feridu Hajdinagu.

“U Osnovnoj Školi “Maršal Tito” – Ulcinj od kada je za VD direktorka Ferida Hajdinaga nema dana a da nema vršnjačko nasilje ali se o tome prećutkuje. Sadašnja VD direktorka Ferida Hajdinaga trenutno vrši pritisak samo na zaposlene kako bi glasali za nju budući da je konkurs za mjesto direktora koji je rapsisan bez saglasnosti Ministrastva, i ne izlazi sa kancelarije”, saopštili su iz NU Roditelji Ulcinja.

Tvrde da je školska godina počela bez godišnjeg plana rada i pratećih dokumenata.

“O tome svjedoči haos u školi i nezadovoljstvo roditelja i zaposlenih, a to je uslov za razrješenje direktora! Zbog velikog nezadovoljstva roditelja došlo je do ispisa većeg broja učenika, pogotovo iz odjeljenja sa  crnogorkskog-srpskog jezika što je u tendenciji nastavljanja! Prije nekoliko dana imala je direktan sukob i konflikt sa roditeljima romske populacije koja je naočigled učenika i drugih roditelja uputila niz uvreda, ponižavnja i besprizornog ponašanja. Oni su se već obratili nadležnim organima ovdje u Ulcinju, i u saznanju smo da prikupljaju potpise i da će se u skorije vrijeme obratiti  Vama i svim drugim relevantnim organizacijama i medijima. Ovo su samo kratki opisi nekih dešavanja koji će svakako kulminirati objavom u medijima, a svakodnevno je neko novo negativno iznenađenje”, tvrde iz NU Roditelji Ulcinja.

Odgovor vd direktorice čitajte OVDJE.

 

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
MišoZabjeloBurinDon MontenegrinCrni Grujo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mišo
Gost
Mišo

Od kada je formirana komunalna policija,i smanjila broj u upravi policije, sve je pošlo na dolje.
Tome se mora naći rijesenje.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Da je u NK, ili Beranana bilo bi hiljadu komentara, ovako, djeca se potukla

Don Montenegrin
Gost
Don Montenegrin

To vam je Dritanov kadar. Trazili ste-gledajte !!!!

Crni Grujo
Gost
Crni Grujo

Vrsnjacko nasilje, kako se to danas popularno zove, je postajalo i prije, i postojace.Ali danas ne postoji nesto sto jepostojalo prije, a to je adekvatna kazna koja bi mnoge odvratila da ne cine nasilje. Danas sve neka prava djeteta, nvo nas uce kako da podizemo djecu,…i evo na sto je to izaslo, da dijete od deset, dvanajest godina moze nekome… Više »

Eto tako
Gost
Eto tako

Trazite uzrok,a ne posledicu!!!!
I obicno nadrlja onaj ko je bio jaci,pa taman se samo branio.

lamans
Gost
lamans

Jes kako da ne. Direktori organizuju skolske borbe. Ajde ne laprdajte. Nego tu djecu kuci vaspitajte malo prutom. Mnogo ste ih opustili. Te mobilni te kafane…. Evo su preko puta skole kafici krcati djecom dan noc.

Vazda
Gost
Vazda

Abazovic se bas svojski potrudio da pomogne omladini u svom gradu. Zaboravio je da napravi fight-ring po skolama.

Burin
Gost
Burin

Da, posto vrsnjackog nasilja nema u Podgorici, Baru, Niksicu…

Ass
Gost
Ass

Direktor je kriv sto su vam djeca nevaspitana. E moji roditelji…

Send this to a friend