Društvo

Tuča vladika zasjenila Kosovo

Atanasije i Filaret

Fizički obračun aktuelnog i bivšeg vladike mileševskog-Atanasija i Filareta, sredinom jula u Manastiru Dubnica, koji je, prema svjedočenjima dvojice monaha, u jednom trenutku, naočigled nekoliko desetina vjernika, prerastao u pravu dripačku tuču (uz korišćenje priručnih oruđa-drvenih letvi, štangli i kamenja), naći će se krajem avgusta na dnevnom redu Svetog sinoda Srpske pravoslavne crkve.

Sagovornik Pobjede iz gračaničkog monaškog bratstva nada se da će arhijereji odoljeti “sramnoj medijskoj kampanji ogromne većine beogradskih medija”, pa ovo skandalozno kompromitujuće vladičansko činodejstvo neće zasjeniti pitanje svih srpskih pitanja.

Između dvije vatre

Riječ je, naravno, o Kosovu i sudbini preostalih Srba na teritoriji bivše južne pokrajine, ali i statusu pravoslavnog sveštenstva. S obzirom na to da se, naročito u posljednjih desetak godina, nalazi između dvije vatre. Sa jedne strane su radikalne grupacije kosovskih Albanaca, čiji je politički inspirator, između ostalih, i Pokret samoopredjeljenje Aljbina Kurtija.

Partija u uzletu, naročito među mlađom populacijom u urbanim sredinama. Krajnji cilj tog dijela kosovskog društva nije sasvim jasan, ali prema tumačenjima dobrih poznavalaca njegove političke strategije, Kurti ne bi imao ništa protiv da se “konstituiše” kosovska pravoslavna crkva, čime bi navodno prikrio vjersko-nacionalni šovinizam, prvenstveno u odnosu na Srbe.

Slučaj Save Janjića

Sa druge strane, po mišljenju gračaničkog monaha, pravoslavno sveštenstvo izloženo je raznim vrstama pritisaka čije je izvorište u Beogradu, a naročito je pojačano otkad je obnarodovan koncept konačnog razgraničenja između Srba i Albanaca. Kao primjer brutalnog obračuna sa sveštenicima koji smatraju da bi nove granice predstavljale uvod u novi egzodus srpskog naroda, naročito dijela nastanjenog južno od Ibra, navodi “slučaj” starješine Manastira Dečani-Save Janjića. Časni otac Sava, objašnjava on, izložen je mjesecima besprizornom javnom linču sa raznih beogradskih nivoa i adresa, samo zato što slijedi isključivo svesrpske interese. A, njegovi stavovi i molitve su apsolutno u skladu sa stavovima i molitvama ogromne većine arhijereja i cijelog sveštenstva Srpske pravoslavne crkve.

Vjeru za večeru

Zato pretpostavlja da će patrijarh i vladike, na zasijedanju Sinoda, stati u njegovu zaštitu i na taj način ohrabriti zbunjene vjernike da je “prodavati vjeru za večeru” jedan od grehova koji se teško ispaštaju. Time bi zaštitili i bratstva svih manastira na teritoriji Kosmeta, a to znači da bi Srpska pravoslavna crkva kao nedjeljiva, saborna cjelina sačuvala sopstveno i dostojanstvo srpskog naroda čiji je neodvojivi dio. Da li će se, na zasijedanju Svetoga sinoda, sve odvijati po pretpostavljenom, odnosno željenom scenariju gračaničkog monaha, znaće se, najvjerovatnije, dan prije ili dan poslije Velike Gospojine, 28. avgusta. Do tada, prostora za javne špekulacije i manipulacije biće sasvim dovoljno…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
z d
Gost
z d

Ovi popovi kod nas su isti, jer dolaze iz iste Beogradske škole. Predlažem da se bogoslovije preimenuju u fakultete za menadžment.

@#3ipo
Gost
@#3ipo

a oko para… oko cega ce drugo

hrišćanin
Gost
hrišćanin

Kako mogu da se tako ponašaju ako su hrišćani!?

gost
Gost
gost

Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u ovčijem ruhu, a iznutra su grabljivi vuci. Po plodovima njihovim poznaćete ih. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve sa čkalja? Tako svako dobro drvo rađa dobre plodove, a rđavo drvo donosi rđave plodove. Ne može dobro drvo donijeti rđave plodove, niti rđavo drvo donijeti dobre plodove. Svako drvo, koje ne… Više »

alil
Gost
alil

kakve su to budalastinje?

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Najedeni i bahati, to nisu sveštena lica nego korumpirani najedeni komercijalisti koji naplaćuju svaku uslugu i tuđu nesreću!!! Crkva u Crnoj Gori je nešto drugo, bila i biće, u službi Gospodu i narodu

PrevrnuliKorito
Gost
PrevrnuliKorito

pohlepa

Strijelac
Gost
Strijelac

Preporuka vjernicima, ne ulazite u crkvu bez kacige da vas neki svještenik SPC, ne iztambura kakvom letvom po glavi!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kod Kačavenede i Pahomija ti kaciga ništa ne pomaže.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Stara Podgorica

Koliko godina je imala Ajša kad ju je oženio Muhamed ?
Đest ili osam ?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Da znaš svoju istoriju ne bi to pominja. To je legenda. Istorija kaže da je Milutin Nemanjić na silu uzeo za ženu bugarsku princezu Simonidu, kad je imala pet (5) godina. Istoričari pišu da sa njom nije imao poroda jer je odmah konzumirao brak. Čitaj svoju istoriju.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bravo Stari SRBINE

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Odgovori li ti meni Stara ko je bio Kenjo Stankov Jovanović? ??

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Tebi da odgovorim??? A ti tužna posrbice, nijesi dostojan ni ime da mu pomeneš. Više je on junaštva napravio, sa 10 svojih junaka, no cijela tvoja Srbija za 500 godina robovanja pod Turcima.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@Stara Podgorica,
Sve ti je jasno! “Kenjo Stankov Jovanović”?!
S kim ti polemišeš!?

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Znaci vidim da ne znas hahahah aj kad saznas javi.

Tačan odgovor
Gost
Tačan odgovor

Brat od strica Marice Perove.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Ne kaze istorija nego ti i tvoja tumačenja iste hahaha

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Cao kralju.

On je musliman sa više nick- ova. To sve govori. Kukavica.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Evo R.Srpska nađoh na srpskoj Wikipediji. Tamo piše da je imala između 12 i 24 godine. Samo je ovaj nick moj. Znaćeš kad ga promijenim. Premalo čitaš. Već sam ti napisao. Pojma nemaš o svojoj istoriji. Nije ni čudo. Toliko sramote u 600 godina, nema ni jedna država na svijetu.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

E moj kralju. U srpskoj istoriji piše da je srpski Kralj Milutin Nemanjić sa više od 50 godina oženio Simonidu od 5 (pet) godina. Istorija piše da je odma na nju navalio, tako da nije imao sa njom poroda. SPC ga je proglasila svetim. Volio bih da ti ovo protumačiš jer ja ne umijem.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Stara Podgorica

Pitanje je jasno i decidno i odnosi se na srž, na suštinu islama.
Ne okolišaj, lijepo sam pitao.
Odnosi se na naj značajniju ličnost u vašij svetoj knjjigi.
Koliko je godina imala Ajša kad ju je oženio Muhamed ?
Četiri ili šest ???

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ja sam pravoslavac i o tome pojma nemam. Pročitat ću. Gore pišeš 6 ili 8 a dolje 4 ili 6. Napisah ti da je srpski Kralj Milutin oženio dijete od 5 godina. Imao je preko 50 godina. To mu je bila peta žena. I još ga je srpska crkva proglasila za svetog. Cijela vam je istorija smiješna.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ja sam pravoslavac i o tome pojma nemam
———————————————————
Lažeš ko pas.
Tvoji su preci bili pravoslavci.
Imaš ti više nick- ova imaš.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Jeke riječi za potomka vočića i Srpkinje.

alil
Gost
alil

ha..ha..ha.. ti si izgleda opsjednut Muhamedom a.s…. znas cak i kako su mu se zene zvale..

Dorćol
Gost
Dorćol

đest!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pomoci cu ti ja moj STARI strikane Srbine

Prcko
Gost
Prcko

Pomaže, pomaže, ali se ne stavlja na glavu…

alil
Gost
alil

trebao si to objasniti ovome sto se potpisuje r.srpska, on je to stavljao na glavu a pozadinu nije cuvao… sad je prekasno

Komentator
Gost
Komentator

Precizna slika SPC.

Medovina
Gost
Medovina

Od crkve, koja je sastavljena od najmanje desetak sekti, što drugo očekivati.Svaki vladika – jedna sekta!Sjeme razdora, tako karakteristično za Srbe svih profesija su: Naćve(lonac), ili korito, što je, ustvari metafora, za novac-imovinu!A, imovina znači moć, i ispunjenje svih želja, naročito onih nastranih(pedofilija, mazohizam, itd.) bez obzira na svešenički kodeks česti. Ovim sektama, ujedinjenim u SPC, jedino je zajednička mržnja,… Više »

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Medovina veliki teolog i sektolog ahahhaha aj muci jadan.

Medovina
Gost
Medovina

Znaš li išta bolje, Cao kralju?

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Naravski, samo pitaj da te prosvjetlim 😉

Bane
Gost
Bane

Odavno ja govorim da su to najobicni prevaranti ali kod ovakvog nepismenog naroda mogu da rade sto im je drago

Animus
Gost
Animus

Ovome, na slici desno, samo fali mitraljez…pravi cedo…

CrnaGoraAneMont
Gost
CrnaGoraAneMont

Dzaba vadite iz naftalina ovo i slicno da bi brljali crkvu kojoj pripada 99% pravoslavaca u CG. Ovo je sramota i nije za primjer vec za osudu ali to su zivi ljudi i pogrijese i jesu za osudu. Ali u montenegro ne smije da se pise o muslimanima kad bruku vecu prave, kad lopinjaju vjernike i zavadjsju i dijele se.… Više »

rekbu
Gost
rekbu

Imamo mi jedan poligon kod klinickog , ako ce na fer

Ostrogot
Gost
Ostrogot

Đe su Srbi i ostali izdajnici Crnogorski, vjernici Srpske Pravoslavne Crkve da recu kako su ovi baksuzi zajedno sa svojom nesrecnom crkvom i svojim vjernicima jedno veliko nistavilo. Srbima pored Srba ne treba vecih neprijatelja!

alil
Gost
alil

neko ovdje spomenu pravo prve bracne noci, pitam se sta je to? ako ima ko da objasni, ali ozbiljno bez gluposti na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ako si gledao film “Hrabro srce”- Mel Gibson, biće ti jasno. Ono što su u filmu Englezi radili Škotima, Turci su radili na Balkanu, jedino Srbima. I nikad se nijesu pobunili. Mislim Srbi.

Dorćol
Gost
Dorćol

A što da se bune? Ajde bre, pa lepo i njoj i njemu…

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Dorcol jel ti to baba ili keva pricala?

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Čekaj Stara ko je bio Kenjo Stankov Jovanović? Valjda to znaš Hhaha

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kakve on ima veze sa tim što su Srbi. prvu bračnu noć morali da vode žene kod Turaka? Čitaj srpsku istoriju, kad već svoju ne čitaš.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Kad odgovoriš možemo dalje 😉 dosta si čitao lažnu istoriju.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Ne lazunjaj Podgorice mrcena! Ko se nije bunio? Posli Turci sami ko i Austrougari odje jel? ahahhaha kakve vi nebuloze pricate…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Koje je ratove vodila Srbija sa Turcima, od kosovske bitke do sredine 19-og vijeka, kad su Turci pošli kući. Turski Sultan je ukazom, 1835 godine odredio boje na srpskoj zastavi. Inače su Srbi tražili da bude crvena, bijela i plava. I ćutke su prihvatili a danas se sa njom diče.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bravo STARI Srbine!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Pa je li i nama u CG on odredio boje?!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Striče STARI zašto Novica Cerović ubi Smail-agu na Mljetičku kod Šavnika dal zbog prve bračne noći .Možda nisi bio na tom času.Sedi 1

Komšija
Gost
Komšija

Eto čuda i Petar, ocjenjuje.Naučio da broji do 100.,samo još da nauči da piše, i neće više gubiti ovce.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Mozes samo da me mrzis ja sam kraljevske krvi sa Cetinja ,ko zna zna

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Strikane Stari provaljen si ! Nisi ti Komsija ,nego moj rodjo Srbin

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Stara Podgorica

A šta su radili markantni pripadnivi VRS-a vašim hanumicama tokom rata ?
Jesi li gledao film Andželine Džouli ” U zemlji krvi i meda” ?

Drugo, Turci su iz Srbije otišli prije 214 god., a posljednji rat je bliska prošlost.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Moj Stari sa napio ,ne zameri mu !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nemam pojma o čemu pričaš a vjerovatno ni ti pojma nemaš. Srbija je poslije 500 godina prvi put zaratila sa Turcima 1877, kad su oni počeli da se povlače. Ni svoju istoriju ne znaš, a komentarišeš našu. Ti i imaš problem što istoriju učiš iz Politikinog zabavnika.

Prof matematike
Gost
Prof matematike

R.S. :2018 – 1876 = 142. Ako nije kakva srpska matematika u pitanju. A priča ti je, kao i obično, bolesna koliko može bit.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Prof matematike Matematika uključuje i logiku koja je tebi slabija strana. Jel’ ti znaš šta znači ” de facto”. BG je de facto oslobođen od Turaka 1809 g., a pao pod Turke 1521. godine. To je 285 godina pod turcima. PG je od Turaka ( kad i Nikšić) oslobođena 1879. god., a pala je pod Turke 1472. godine. To… Više »

Dorćol
Gost
Dorćol

Pravilo prve bračne noći je postojalo u Srbiji u vrijeme Otomanske imperije punih 500 godina. A sastojalo se u sledećem. Elem, kada bi dvoje mladenaca, srba, odlučilo da se ženi, morao je mladu prvi da proba glavni paša u selu ili gradu. Kao danas npr. da gradonačelnik mora da… daleko bilo. E, tako je bilo, pa sad što ćemo…

Drago
Gost
Drago

Zato svi u Srbiji kažu da su poreklom iz Crne Gore.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ alil

Pogledaj film Andželine Džouli : ” U zenlji krvi i meda”.
I sve će ti biti jasno.

alil
Gost
alil

pravoslavlje.. sta reci

Agresive pasive
Gost
Agresive pasive

Ovo je samo srpska verzija pravoslavlja. Pravo sustinsko pravoslavlje nema nikakve veze sa srpskom promiskuitetnom crkvom.

Mih ailo
Gost
Mih ailo

Nista. Samo ime kaze Pravo Slavlje(Prava Vjera) 😉

Monte smeće
Gost
Monte smeće

Miraš se nema pobit s kim, nako sa Stevom, ali mu se ne isplati!

Hamer
Gost
Hamer

Potrošio mu benzin iz Hamera

Ozezi
Gost
Ozezi

Nije to nego Filaret ovome preoteo decka

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Svi ste veliki Srbi veci nego ja ,samo se folirate ,veoma simpaticno

Oli
Gost
Oli

Piiii

Prvacic
Gost
Prvacic

Cak Noris – Artemije i Stiven Sigal – Filaret sluge vjere i naroda, he he he 😉

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Sta drugo ocekivati od Svetosavskog klana no tuce, pedofiliju, sverc droge, utaju poreza,…. To su ljudi koji su izgubili svaki kontakt sa stvarnoscu a u Boga nikad vjerovali nijesu. Vratimo se nasoj skromnoj, postenoj, narodnoj CPC koja je kroz istoriju vazda uz narod bila i s narodom dijelila sudbinu.

socioplan
Gost
socioplan

pop cira i pop spira….sto radi toboznja spc….daleko vam kuca od Crne Gore i Crnogoraca.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

.daleko vam kuca od Crne Gore i Crnogoraca.
————————————————————-
Odlično.
A daleko i vama kuća od Srba i Srbije, što znači….. masovan egzodus Biblijskih razmjera.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Bog te čuo šumski! Daleko vam kuća od Crne Gore!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kara- dag

Naša kuća je daleko od vaše, ali ves preko 300 ooo parazitira po mrskoj im Srbiji. Zato i spominjem egzodus Biblijskih razmjera. Manje smeća.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Aaaa, misliš na te parazite? A šumski, oni se izjašnjavaju kao srbi, to su vaši, samo što su greškom rođeni u CG

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Nema tu greske nego svi do jednog gledaju u Beograd

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ MONTENEGRO

Crnogorac je bilka koja će svašta biti u zavisnosti od trenutnog interesa, ne vezano kako se izjašnjavao. Pa i Sekule Drljević se do 1920. izjašnjavao kao Srbin.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Opet pričaš gluposti. U Srbiji živi 37 hiljada Crnogoraca. Puno je više pravih Srba u Crnoj Gori. Vi pričate da ste “poreklom” Crnogorci jer je jedino kod vas na Balkanu bio zakon “pravo prve bračne noći”, dok ste bili pod Turcima. A sa Crnom Gorom nemate nikakve veze.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bravo moj STRIKANE Srbine

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Stara Podgorica

Pravo prve bračne noći je kod nas bilo skorišnjih godina.
Tokom devedesetih.

alil
Gost
alil

ti si stvarno pravi pripadnik srbskog roda, za koje glasi ona narodna ” cega se pametan stidi, time se budala ponosi”.. pravi srbin

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Parazitira po Beogradu ,a kad dodju dolje kunu se da su Crnogorci
Crnogorci naselite Crnu Goru zemlju prađedova ,a ne zemlju mog dede

Pecicanin
Gost
Pecicanin

Vi ste najveći smećari pravoslavlja, a naročito vi koji ste nastanili prostore Srbije i Crne Gore i koji sebe proklamujete kao velike vjernike i Srbe, a u stvari ne znate ko ste , šta ste i ko vas takve napravi.

Medovina
Gost
Medovina

Liječiš komplekse, R. Srpska, jer dobro znaš, a sigurno su ti preci pričali, koliko ste Srba iz Srbije, pobili tvoji iz Bosne i oni iz Hrvatske, boreći se u redove Austro-Ugarske vojske.Pušti ti egzduse, nemaju u Srbiji za to moći sve i da hoće.Ako ponekom sitnom kriminalcu i zabrane ulaz, ili uskrate boravak, poput starlete Soraje, to im je najveći… Više »

Mantija
Gost
Mantija

Na čemu si jutros, Šumski?

Misko
Gost
Misko

Srpska posla,nista im nije sveto!

Irvas
Gost
Irvas

Sao Lin majstori. Fo la ret i A ta nas ije. Kung fu legende.

Jadran
Gost
Jadran

Kakva bruka

Željko
Gost
Željko

Šta reći osim Srbi!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

До сукоба је сигурно дошло али да ли до камења и летви? Него јасно је мени да вас овакве теме инспиришу и знам да ћете још неколико пута поновит вијест. И наравно накитит.

socioplan
Gost
socioplan

a, znamo vec, ti bi i srpsko g..no oravdao samo zato sto je srpsko. Barem cuti, ne glupiraj se vise jer si predaleko od svake realnosti..

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Treba samo bit realan. Da je došlo do kamenja i letvi bilo bi i povreda, a snimila ih je televizija isto popodne. Sramota je da je do sukoba među njima uopšte došlo ali sve nam je nesrećno pa i u crkvi ima neprimjerenih. Ipak najbolji dio SPC je u CG đe je sve kako treba zahvaljujući Mitropolitu Amfilohiju koji vodi… Više »

patriot
Gost
patriot

Agresivna i ratoborna crkva kreira ratoborne popove koji vole da ratuju do poslednje kapi tuđe krvi.Doduše nekad se zaborave ,pa posipaju malo svoje krvi.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

U centar druze!

Mileva
Gost
Mileva

UŽAS I SRAMOTA. TO SU MI NEKI BOŽJI PASTIRI KOJI SE MOLE ZA SVE LJUDE ODRIČUĆI SE LUKSUZA. ONI SU PODZEMLJE NAJGORE VRSTE.

Haj
Gost
Haj

Bravo Mileva,oni luksuza da se odricu ha ha najnovijih Mercedesa sada im ni limuzine nisu dovoljna no su na dzipove presli.Ali stvarno nevjerovatno da ih neki Golf Fiat Reno Skoda ne bi mogli prevest sa jedne na drugu tacku nego bas mora Mercedes koji su to bezboznici.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bas si Radio Mileva

sssr
Gost
sssr

srpska posla

ND
Gost
ND

Smiješno. Stari ljudi!

PG_man
Gost
PG_man

Kakva crkva, takve I vladike, zastidje. Da se nisu oko dzipova pobili?

Instruktor
Gost
Instruktor

Glavno je da je Miraš,zvani Tenda, dobar.
Ču CDM da pise o crkvi.
Pozdrav za ronioca Steva.

patriot
Gost
patriot

Nindza popovi najveći lopovi!

kachawendy
Gost
kachawendy

oteto prokleto

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kao po običaju kasnite. To je objavljeno 9. jula. Takođe nijeste objavili veoma interesantno istraživanje (koje su prenijeli srpski mediji), po kojem Srbi imaju mnogo sličniji genetski kod sa Rumunima i Bugarima, nego sa Crnogorcima.

Idriz Muratović
Gost
Idriz Muratović

Kojim Crnogorcima?

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Ironija si sam po sebi moj “Stari”. Shvati vec jednom da si politicki SRBIN transformisan u montenegrina.

PoCCCCrbica
Gost
PoCCCCrbica

Jezik brži od pameti..
Politički SRBIN,to je 28 posto zbunjenih Crnogoraca,među kojima si i ti.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Decko glup si za medalju… Na referendumu ti je objasnjeno koliki je procenat kojih 😉

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Džoni Štulić -o Srbima: ”Na prostorima bivše Jugoslavije postoje samo tri etničke grupe naroda: istočni Srbi, zapadni Srbi i radikalni Srbi. Istočni Srbi žive na području Makedonije, Crne Gore i Srbije, zapadni Srbi su u Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji, a radikalni Srbi su ustaše i četnici!”..

Bukvalisto
Gost
Bukvalisto

Ironija,prijatelju,ironija.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Baš si ćao kralju. Vi i ne vidite kad se neko sprda sa vama.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Strikane Srbine !

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

istorija nije nauka jer svaka nacionalna istorija je jedna sistematski smisljena laz u sluzbi politike na vlasti … iste istorijske činjenice i dogadjaji koje se u jednoj nacionalnoj istoriji predstavljaju na jedan način u drugoj -susjednoj-komšijskoj nacionalnoj istoriji se predstavljaju sasvim suprotno ,.. postoji i naučno objašnjenje šta se smatra naukom po definiciji, onoj definiciji prema sadrzaju koja govori o… Više »

Musa
Gost
Musa

Daj link..

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Da ti da link zute stampe da se obrazujes je li Musa?

Haj
Gost
Haj

Kralju daj video zapis ostoga ti ako imas da se smijemo.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Mediji su objavili 8 juna. I nije bitno ko je objavio, nego jesu li tačno prenijeli istraživanje. Ali kako niko nije demantovao, vjerovatno je tačno ali im sad to ne odgovara zbog ovih naših, koji vele da su so srpstva.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Sto to zboris soju Petrovica .Stric ti si najveci Srbin na forumu , znam da se salis

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pa to ja uvjek i govirim da su servi clasi i nikakve veze sa Crnogorcina nemaju.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Da nisi gladan Stric ?

Bokser
Gost
Bokser

E od cega pobjeda napravi tekst, kakvo novinarstvo

Saka
Gost
Saka

podzapali se oko procenata…

Avro
Gost
Avro

Kolike su akcize na gorivo? Kolika je minimalna cijena rada. Koliko imamo škola i vrtića, olimpijskih bazena i stadiona? Kako opremiti đake u školu? Hiljadu kako,a vi uhvatili popova,kao da to nisu živi ljudi sa svim manama i vrlinama!

Banjo
Gost
Banjo

Javi se njima da ti pomognu, posrbice

kachawndy
Gost
kachawndy

ne skreći sa staze đede mrraze

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Kadar spc. Pedofili, šverceri, narko dileri.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Đe ima da se vidi ta tuča?

Samo Vegas
Gost
Samo Vegas

Hoćemo ovu dvojicu u oktagonu.
Da potpišu za UFC i da rade meč pred svjetskom javnošću.

Las Vegas
Gost
Las Vegas

Hoćemo ovu dvojicu u oktagonu.
Da potpišu za UFC i da rade meč pred svjetskom javnošću.

Send this to a friend