Društvo

U toku radovi na sanaciji Ulice Kralja Nikole i izgradnji novih 60 parking mjesta

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković sa saradnicima, obišao je Ulicu Kralja Nikole u kojoj su završeni radovi na sanaciji trotoarske površine i ugradnji ivičnjaka sa desne strane ulice iz pravca Sahat kule prema Zabjelu, dok su radovi na sanaciji trotoara i ugradnji ivičnjaka sa lijeve sstrane u toku. Vrijednost radova u okviru prve faze iznosiće oko 120.500 eura.

Ulica Kralja Nikole dobija 60 parking mjesta

Takođe, počeli su radovi u sklopu druge faze koji podrazumijevaju sanaciju asfaltnog kolovoza na dužini od 1.2 kilometara prosječene širine 12 metara.

“U toku su radovi u dijelu struganja postojeceg asfaltnog kolovoza i oni se izvode u drugoj smjeni od 17 časova. Vrijednost radova II faze će iznositi oko 322.112 eura”, navode iz PG Biroa.

Ulica Kralja Nikole dobija 60 parking mjesta

Gradonačelnik je obišao i radove na uređenju parking površine na uglu Ulice Kralja Nikole i Jeravanske, sa 60 parking mjesta i pristupnom saobraćajnicom koji se privode kraju.

“Završeni su zemljani radovi, betonski radovi i ugradnja šahti atmosferske kanalizacione mreže, a ubrzo će početi i asfalterski radovi, dok procijenjena vrijednost ovih radova iznosi 100.000 eura”, navode iz PG Biroa.

Podsjećamo da su na ovom potezu angažovane i ekipe Agencije za stanovanje koje izvode radove na uređenju dotrajalih fasada na objektima sa obje strane ulice.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
CG...KrstoAnaLazo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG...
Gost
CG...

Bilo bi lijepo jedna ogradica na bulevar izmedju Laković i Naš diskonta na Zabjelo.

Ana
Gost
Ana

A ove li vise dolazit na red ulica pored šina u goricu c

Krsto
Gost
Krsto

Gorica C?!? Hajajajahahahahahah… Da oprostiš to je Zagorič.

Lazo
Gost
Lazo

Evo ovako javno da iskoristim i uputim apel opštini da riješi haos oko parkinga na Trgu Božane Vučinić i oko svih zgrada koje su tu.

Send this to a friend