Društvo

Vlada oduzela imovinu Prijestonici: Cetinjski manastir upisan je kao svojina SPC

Cetinjski manastir

Cetinjski manastir upisan je kao svojina Mitropolije crnogorsko primorske, saopštio je medijima v.d. direktora Uprave za katastar i državnu imovinu Koča Đurišić. Cetinjski manastir se do sada vodio kao vlasništvo Prijestonice Cetinje.

<<<Odbijen zahtjev SPC da Cetinjski manastir bude njihova svojina<<<

Portali IN 4s i Borba su ranije danas objavili da je Uprava za katastar i državnu imovinu, odnosno njena Područna jedinica Cetinje, “tako samo ispravila grešku, na osnovu Rješenja iz 1996. godine, po kome su objekti i imovina Cetinjskog manastira bili svojina tog manastira a u kompjutersku bazu je umjesto svojina, unesen pojam korišćenje.”

Đurišić je rekao da je Uprava donijela ovo rješenje po zahtjevu Mitropolije crnogorsko-primorske, a na osnovu Zakona o državnom premjeru i katastru nepokretnosti.

U septembru je cetinjska područna jedinica Uprave za katastar i državnu imovinu odbila zahtjev Mitropolije crnogorsko-primorske za brisanje Prijestonice iz lista nepokretnosti kao nosioca prava svojine nad Cetinjskim manastirom.

Tada je zahtjev odbijen je kao neosnovan za „ispravku pogrešno upisanog prava svojine“ nad više nepokretnosti, i da se na tim nepokretnostima kao vlasnik upiše Cetinjski manastir, odnosno MCP.

Vlada Crne Gore je bez održavanja sjednice, donijela zaključke, a na osnovu Informacije zaštitnice imovinsko-pravnih interesa Bojane Ćirović, u kojima nalaže Upravi za katastar i državnu imovinu da Cetinjski manastir upiše na državu Crnu Goru umjesto Prijestonice Cetinje kao nosioca prava svojine.

<<<Skupština Prijestonice podržala inicijativu za vraćanje Cetinjskog manastira CPC-u<<<

Podsjećamo da je 17. seprembra sa 19 glasova za, Skupština Prijestonice Cetinje usvojila zaključke građanske inicijative za vraćanje Cetinjskog manastira Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.

149

avatar
1000
122
27
0
 
122
VasojevkaJoleE VivaSiraMNE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
E Viva
Gost
E Viva

Nece moci ove noci..malo ste se preskartali gospodo falsifikatori

Sira
Gost
Sira

Dje su sad cuveni ” nedamo svetinje ” eo sad se vidi mada se i znalo da je to sve bilo protiv drzave vjernika ni 5%

MNE
Gost
MNE

I onda kazu cetinjani organizuju proteste i blokade,a oni to izazivaju,vratite manastir Prijestonici ne budite narod da izlazi na ulice

Unreal
Gost
Unreal

Odgovaraće se kad tad!

VanPameti
Gost
VanPameti

Neko će u spuz uskoro !!!!

Jelena
Gost
Jelena

Sad ce i Crnu Goru upisati kao svojinu Srbije. Odosmo u nepovrat!

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Nece ne brinite. Dosta je nama jedan kamen oko vrata u vreme ove krize. Ne trebaju nam dva. To je prevazidjeno. 🙂

Boka
Gost
Boka

Sramota, nema države da zaštiti ništa što je crnogorsko, halapljivo otimaju jer znaju da im se bliži kraj.

4 C
Gost
4 C

Idu redom. Sledece je rusenje mautoleja na Lovcenu…

Gojko63
Gost
Gojko63

Svaka cast

Thor
Gost
Thor

Kaze mi drug inace Srbin iz Beograda da nista nema protiv CPC i da bi se on rado pomolio u bilo kojoj crkvi i manastiru kod nas brace Crnogoraca jer smo braca u Hristu. I to je stav koji je izuzetno posten, castan i dostojanstven. Problem su ovi domaci koji su veci nacionalisti od samih Srba iz Srbije. Cesto su… Više »

Pop Vukovci
Gost
Pop Vukovci

Sve je bas kako treba

Krsto
Gost
Krsto

Đurišić se pokazao kao neznalica i najveci promasaj Vlade kada su imenovanja u pitanju. Jos je vise unazadio Upravu. Đurišić, umjesto da djeluje proaktivno i blagovremeno on krši sve zadate rokove, kao što je Unutrasnja organizacija i sistematizacija, ignorisanje zahtjeva lokalnih samouprava, nepostupanje po sudskim presudama, ignorisanje zahtjeva ministara, revizije poslovanja, nikakvi međuljudski odnosi, itd., zanemarujući sva propisana pravila i… Više »

Đurisici crni v
Gost
Đurisici crni v

To je dobro.

Djuro 🇲🇪❤️
Gost
Djuro 🇲🇪❤️

Sve sto je u CRNOJ GORI je CNOGORSKO i tacka …Da je VIJECNA CRNA GORA i SVI CRNOGORCI I CETINJSKI MANASTIR🇲🇪❤️

Rade007
Gost
Rade007

Oduzet je prije 100 godina,ne znam šta se čudite. Da ima nas Crnogoraca ka što nas nema,ovo je bi dozvolili. Ali sami smo krivi

Lomi
Gost
Lomi

Ispravljena greska konacno!

Mongro
Gost
Mongro

Okupacija!

Ivan
Gost
Ivan

Nije vlada oduzela imovinu Prijestonici no je ispravila grešku u katastru.

BMX
Gost
BMX

KRIVICNI ZAKONIK CRNE GORE
Cl 357
1. Ko na protivustavan nacin pokusa da dovede Crnu Goru u polozaj potcinjenosti ili zavisnosti prema nekoj drugoj drzavi, kaznice se zatvorom od tri do petnaest godina.

Sprdnje
Gost
Sprdnje

Dno dna..dotakli su dnooooo!

Darko
Gost
Darko

Driton i Božena odlučuju o crnogorskim svetinjama

Sara
Gost
Sara

Otudjiti Crnogorsku svojinu..je teski kriminal..njih treba sve pohapsiti..!

Laban
Gost
Laban

Napravili ste presedan.Kažete da je raniji upis bio greška To znači da kada se promijeni vlast svi dosadašnji upisi mogu biti greške.A suštinski i jesu.

Šćepo
Gost
Šćepo

Манастир је увек био и биће власништво Цркве, никако општински или не знам чији…

OgledaloGorsko
Gost
OgledaloGorsko

Koje je bezPravno zlo u Vladu sto je ovo ljudi pomracenih li umova oteli ste 600 crkvi sad bi i Cetinjski manastir , da nece jos da ga preiminujete u Porfirijev manastir izrodi , narode moj Crnogorski Ocemo li jos cekat Bajdena aaa ? Preuzimajmo stvar u svoje ruke i onako lasnimo od 1918 !!!

Zoran
Gost
Zoran

Ovaj Djurisic neka ide sa zenom i neka medjasi po Zabjelu. Neka njemu crnogorske gradjevine, neka ne dira to. Vrlo je opasno ovaj objekat dirati. To je crnogorska svetinja. Srbi i domaci izdajnici ruke dalje.

Advokat Đurović
Gost
Advokat Đurović

Ovdje je sve po ustavu i zakonu, ne postoji sud koji to može oboriti. Manastir je bio i ostaće Mitropolijin. Neću besplatno objašnjavati zašto, moja satnica iznosi 100 eura, koga zanima neka uplati pa ću pismeno detaljno sve elaborirati.

Srdačno Vaš,
advokat Đurović

Jole
Gost
Jole

Dzabe ti diplome, nijesmo ni mi neznaveni. Brzo ce ovo na sud!

TerraNostra
Gost
TerraNostra

Treba za ove aktivirati Morinj, Spuz će biti malo !

Petrana
Gost
Petrana

Sledeca je vratiti kome pripada, nema sjekiracije.

Tata
Gost
Tata

Ocete rat ocigledno? Dje Bozena sad

Srbija
Gost
Srbija

Tako je!

nekotamo
Gost
nekotamo

Црна Горо, Црна Горо
покрај мора и планина.
За те моје срце куца
Његошева земљо мила

1211
Gost
1211

Pih nesoji

MNE
Gost
MNE

Govorim jezikom činjenica, ne navijanja, tumačenja. MCP je jedno pravno lice, a SPC drugo koje ni ne postoji registrovano u cg. E to je istina!

MNE
Gost
MNE

Zašto iskrivljujete informaciju? Nije upisan na SPC, već na Mitropoliju Crnogorsko Primorsku sa sjedištem na Cetinju. I ne, to nije isto.

Terra nova
Gost
Terra nova

Koga ti lažeš jadan ne bio ?

Mrgud
Gost
Mrgud

Valjaju li sad ,,komunjare”? Generale Jovo sve si bio u pravu za ovaj podanički narod.

Strellc i eperm
Gost
Strellc i eperm

Gradjani Crne Gore ne padajte na nove spletke experata koji ne mogu da se dogovore sa sobom pa zele da prebace loptu na drugu stranu. Nece dugo jer koliko su glupi bojkotuju i sebe. Ovo je njihov kraj pa smisljaju nove nacine da produze avoju vlast tako sto zele da se svadjaju sa svima , da bi zaboravili njihove probleme.… Više »

Pegaz
Gost
Pegaz

Nije oduzela, jer nikad nije ni pripadao njima. Vraćen je u vlasništvu onome kome je oduvijek i pripadao. Sve ove godine su bile samo manipulacija i opstrukcije kako ne bi se vratio MCP. Inače Ustavni sud je donio presudu po kojoj je nezakonito bio upisan na SO. Konačno je došlo do toga da se ima hrabrosti ispraviti nepravda i ispoštovati… Više »

Lavanda
Gost
Lavanda

Evo čime se vlada bavi ,na šta troši energiju.Stalbo izazivaju tenzije i nemaju kad da se bave života Vitni. pitanjima

Laban
Gost
Laban

Neka objasne naši Srbi kako to vlada mijenja katastarski upis?Može li tako meni stan da oduzme.?Budalasto.Ne može opstati.

Karlo
Gost
Karlo

To je trazila vecina na poslednjim izborima

MNE
Gost
MNE

Ne smeta vam sto je sve pokradeno i prodato u zadnjih 30 godina i sad ste se sjetili Da pričate o crkvi i Manastiru djeste bili zadnjih 30 godina???! Ne brinete za egzistenciju i vece Plate nego pričate o stvarima o kojima većina vas pojma nema! I MCP podrzava 75% gradjana i to je realnost!!!

Pjer
Gost
Pjer

Bravo MNE

Naroz
Gost
Naroz

Katniću, ako ovo nije za hapšenje, ne znam šta je!!?? Promjena vlasnika imovine neprocjenjive vrijednosti, bez sudskog postupka, odlukom “vlade”, zalužuje kartu u jednom smjeru – Spuž!

Alisa
Gost
Alisa

Hoce li gospoda iz trenutne vlasti upisati sve zgrade Državnih institucija pod Crnogorskim nebom na svoje,izdajnicko ime?BRUKA ZA VJEK VAM OSTADE,IZDAJNICI !

Biohazard
Gost
Biohazard

Cetinjski manastir ovim činom prelazi i vlasništo Beogradske patrijaršije , tj Beograda …

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Kad tad za ove ce neko odgovarat.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Zapamtićete nas 😉

Virus
Gost
Virus

Posle 25 godina se vrati Manastir vlasniku

_cetinjski_
Gost
_cetinjski_

Ovo je Crna Gora zaboravili ste Hrvatsku i ovakva ponasanja

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Po prvi put u istoriji je sada vlasništvo srpske(tuđe) crkve!

Snjeg
Gost
Snjeg

Krivokapicu !!!!!Sto si bio premijer bio si..Ovo je pocetak kraja ove vlade.Abazovicu hoce li sjutra vanredni pres povodom ove otimacine.?

Eto tako
Gost
Eto tako

Ova Vlada izaziva 100% gradjanski rat.Kako ce Dritan onda znat dje da baci suzavac,medju relaksirane ili one sto leprsaju

Crnogorac
Gost
Crnogorac

malo više tečnosti pij.

Hiksov bozon
Gost
Hiksov bozon

Logično mi je da vjerski objekat bude vjerskih nastojnika tj. organizacija. Uostalom , ko može da se zpliće u vjerske obrede i vjerske kanone i načela i da određuje gdje će se šta vršiti osim onih koji služe crkvi i Bogu i poznaju hijerarhijske momente svoje religije.

Zoran
Gost
Zoran

Pa jeste popovi ce odtedjivati cije je sta. Jos malo ce ispanuti da su ga srbi gradili. Sramota kako razmisljas i tvrdis.

Damjan M.
Gost
Damjan M.

Najnormalnije, samo kako je bilo bice i sada. A najvaznije je da nam ove plate skoce kako su rekli. Ostalo ne treba da nas zanima

Zoran
Gost
Zoran

Plata ce ti skocit kako radis, a ne radis nista,a ovi lazovi predizborni ce ti je dati o kukovu danu.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ovim je zaokružena otimačina crnogorske imovine od strane srpske crkve i izdajničke vlasti! Neće to tako ostati!

Alienware
Gost
Alienware

Evo ostake zadnjih 100 godina, oteto od drzave, koja je uvijek imala vlasnistvo, a rnogorska crkva koristila. Onda su dosli braca srpaki zandari, okupirali drzavu i crkvu i vrsili, preko popova, asimilaciju Crnogoraca u srpski korpus.

🇲🇪Monenegro❤
Gost
🇲🇪Monenegro❤

A ja vi se nadam jos malo pa cete polako put spuza za sve ovo sto cinite od crne gore i crnogorskog naroda

Commentator
Gost
Commentator

Biće ovo opet naše, jer ne može se nešto što je srce i simbol Crne Gore prebacivati na tuđe crkve i države, to je protivzakonito i izdajnički

Rikoset
Gost
Rikoset

E ne valjalo vam….

Jakvinta
Gost
Jakvinta

Mali će Spuž biti za ove izdajnike!

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Kako su upisali, tako će ispisati.

Dejan
Gost
Dejan

Nema veze strpitese jos malo do sledecih izbora…

Dule66
Gost
Dule66

Crnogorci što vam rade Srbi, haos.

Zoran
Gost
Zoran

Ne rade srbi nego posrbice, domaci izdajnici.

Bedem
Gost
Bedem

Abazovicu, izađi pred Crnogorce! Izađi, sramoto neviđena!

mačor
Gost
mačor

Sramota,kad je Crkva iz 1918.g. napavila srednjovjekovni manastir-čudo neviđeno ?

Silent
Gost
Silent

Mitropolija crnogorsko primorska… Zauvijek bilo I bice. Na radost i spasenje.

Black
Gost
Black

Tako vambsrecno i radosno bilo!

Laban
Gost
Laban

Nikada se do dolaska pod srpsku upravu nije zvala Mitropolija crnogorsko primorska,za početak.Mitropolija crnogorska ili cetinjska.Oteto .Imaju li papir.?

ZaraDio 100 mlD
Gost
ZaraDio 100 mlD

Aaaaaaa đurisicu tiha voda roni breg rekla si mi davno.

zoran
Gost
zoran

Mali ve vam biti Spuz

Natasa
Gost
Natasa

Sram vas bilo!

eurokrema
Gost
eurokrema

Odlično još malo da se poveća rejting svih suverinističkih građanskih partija kao i CPC a i malo za međunatoenu javnost uvid u stanje. Hvala Vam stratezi i crkveni mi…evi. Hahahah kakvi ste vi bl..ori. Hvala.

ZaraDio 100 mlD
Gost
ZaraDio 100 mlD

Ove cetinjane niko nista ne pita.

Ćira
Gost
Ćira

Pa nije to njihova đedovina. Što da se pitaju.

DolinaBogova
Gost
DolinaBogova

Vlada CG nas iskopa Narode moj Gorski , nema se sto ceka vise ni eu ni bajden ni strazbgur no ajmo pred Vladu , ne blokirajte puteve no neka ni je sve ravno do Vlade , kuku pa ovo Turci nisu cinjeli .

Realni
Gost
Realni

Tako se to radi sto oni mogu za godinu nijesu crnogorci mogli za 15 godina !

Crnogorac
Gost
Crnogorac

ovo je pravno pitanje, idite na sud.

Ćira
Gost
Ćira

Neće Dritan dat.

URA je izdala
Gost
URA je izdala

Rat je odavno počeo još za vrijeme Kralja Nikole.
Bitka za Crnu Goru predstoji. Pitanje je samo ko će ovaj put pobijedit.

Ćira
Gost
Ćira

Protiv koga . Čuš srbin Nikola na srbina Aleksandra

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Što jednostavno ne idete na sud i pravno vodite bitku? jel vam Dritan brani to?

RRRRRR
Gost
RRRRRR

I katastar radi neđeljom. Ovo je bruka morami se dozvat i odazvat.

Krivi
Gost
Krivi

Prvo su Krivi i Dritan zasuli Cetinje suzavcem, šok bombama i gumenim meci a a onda im oteli manastir.Obojica će kad se promjeni vlast završiti na robiji.

Ćira
Gost
Ćira

Ko je koga oteo. Dal manastir ili Cetinjani ko je stariji tu. I FK Hajduk su osnovali Srbi pa sad nije srpski.

Banja
Gost
Banja

Bas me zanima kako ce URA proci na CT na izborima uskoro!

Ćira
Gost
Ćira

Sa DPS u koaliciji , prelazi cenzus.

ribar
Gost
ribar

ljudi ovo je pljacka sto se cini sa imovinom ovo treba da se sprijeci po svaku cijenu

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Demokrate i URA su ponosni !

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Za ovakve imam jednu dobru vijest: Crna Gora je ukinula smrtnu kaznu, dakle maksimalno je 40 godina.

Tuborg
Gost
Tuborg

Neće dat URA, reljaksirano.

Relaksirani
Gost
Relaksirani

Game over…

Gorštak
Gost
Gorštak

Znači da oćete silom na sramotu nemire u Crnoj Gori.
Boim se da će te u tome uspjeti i to vrlo brzu.
No me strah da će to bit ko osta osta.
Ne čini te to kumim ve Bogom, ne prevrći te Ćivot svetoga Petra naopako.

Markisa1
Gost
Markisa1

Ivan crnojevic sagradio. Mora da je ostavio u testamentu da sve ostavlja spc-u. Koja tada nije ni postojala na tlu cg. Ali mora da je bio vidovit.
Ovo je zemlja čuda nevjerovatnih gluposti, zemlja izdajica i izdajnika. Sve ce vas jednom Bog pogledati ako ga ima a izgleda sve manje. A onda se molite ali ce vam biti dzabe

Limenka
Gost
Limenka

MARKICA 1 Kad si vec pomenuo Ivana Crnojevica procitaj malo o njemu i ko je on bio, i ciji je vladar bio, i onda dodji i odgovori mi…
Pozdrav

Role je king
Gost
Role je king

Limenka,je li ti Beckovic pisao to sto si citao

Markisa1
Gost
Markisa1

Limenka
Vise sam ja procitao do sada nego sto ces ti za zivota. Da nisam sto slagao u komentaru? Ili ti je glava baš limena?

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

HAHAHAHAHAHA

URA je izdala
Gost
URA je izdala

Razmisli malo što pišeš prije nego napišeš. Samim tim kad kažeš crnogorci rekao si ko su . Isto bi bilo da kažeš amerikanci su englezi ili srbi su rusi.
Nekad treba malo razmislit što očigledno nije lako.

Ct_CG
Gost
Ct_CG

E izrodi svoga doma.

Laban
Gost
Laban

Đe vam je papir ?To se radi u cetinjskom katastru.

Radosavovic
Gost
Radosavovic

Tako treba

zoran
Gost
zoran

Ti znas srbo…

Srećko 🇲🇪
Gost
Srećko 🇲🇪

Predala se Crna Gora je si li srećan Adžiću i Drirtane 🚁

Da je vjecna
Gost
Da je vjecna

Nevlada se igra sa strpljenjem Crnogoraca. Nece ni to vjecno.

Darko
Gost
Darko

Vučić preko Dritana završava sa posrbljavanjem

Expert
Gost
Expert

Okrenuse Crnu Goru naglavacke

Levis
Gost
Levis

Bezakonje,smrt ,glad.Ova vlada je izgubljena.Kakav je to izgovor greška u upisu?Raniji izgovor je bio da je neustavno.Prije mjesec dana ste govorili da se upisuje na vladu ,a sada na Mitropoliju.Prevaranti.Ta brljotina nema zakonsku snagu .

Zex
Gost
Zex

Konačna pobjeda. Game over!

Tash
Gost
Tash

Hahaha, neces zadugo

zoran
Gost
zoran

Prosiruje vam se Spuz .bice mjesta u Mojkovcu za avs

Antivirus
Gost
Antivirus

Krivokapicu…zakon ti lezi u topuzu

Mitar🇲🇪
Gost
Mitar🇲🇪

Moramo se organizovat, da napravimo neki protest u Podgoricu, dosta smo śeđeli! “Ustaj Cenogorski narode, diži se, kaži ne dam, kaži ovo je moje a ne tvoje, ja želim slobodu a ne ropstvo koje mi ti nudiš!”🇲🇪

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Vlada ne može bez suđenja oduzet manastir?

Poyy
Gost
Poyy

Ima li reakcije?

Suncica
Gost
Suncica

Ovi nesoji nemaju granica ,udarili su na sve sto je Crnogorsko !

Ljudi
Gost
Ljudi

Kako vlada može da oduzme imovinu?I na kraju se pitaju što zemlja propada?Ćime se bavite ,nesreće ,sem crkvom i proizvodnjom tenzija,a zemlja propada.Prvo zakon o slobodi vjeroispovijesti,pa temeljni ugovor,pa ustoličenje,pa rušenje mauzoleja,pa popis.Stalno smo u tenzijama koje proizvodi vlada ,a život ljudi nikad gori.

Sasa PG
Gost
Sasa PG

Nisu ga upisali, vec vratili tamo gdje pripada.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Traže rat, i dobiće ga !!!

Crogorac
Gost
Crogorac

Za pozivanje na rat ide se u zatvor,neka to sud resava ne palite ovaj narod i govori u svoje ime jer i ja sam Crnogorac.

Mira
Gost
Mira

Odmah krivicne prijave protiv svih aktera i postupak za ponistaj tog nezakonitog rjesenja. Ovo sve zbog njihove drskosti i izdaje mada ce sve trajati koliko i ova nesrecna vlast.

Saša
Gost
Saša

Sta ocekivati od podanicke i izdajnicke vlade, koja radi u interesu druge drzave?

Krivi
Gost
Krivi

Klasičan akt veleizdaje za koju će Krivokapić morati da odgovara !

Expert
Gost
Expert

Sramota za Crnu Goru!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Crnogorci sto cekamo? Nema toliko izdajica i policije koliko ima Crnogoraca!!! Ajmo ih rusit i spc preko granice izpratiti.

Comita
Gost
Comita

Kad tad ce neko zbog ovog sramnog cina robijati! Pravda je spora, ali dostizna

Zigmund
Gost
Zigmund

Iz toga razloga je bilo potrebno pošto-poto napraviti inauguraciju Joanikija 2 u Cetinjskom manastiru.
Tada jos nijesu znali da li će uspjeti u svojoj mahinaciji, a jedino je bio ostao taj manastir u crnogorskom vlasnistvu formalno pravno.
Gradjanima Cetinja su belvederske demonstracije bile prvenstveno otpor prema SPC u otimanju manastira i drzavne svojine.

Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

Bas se trude da nas izprovociraju
Zasto ? Sta bi postigli ?

Petar🇲🇪
Gost
Petar🇲🇪

Srpske popove proćerati iz zemlje čim se formira nova vlada od novih konsituenata

Tanja
Gost
Tanja

Ovo je užasno nešto što se desilo!!! Da li je ovo istina ljudi…Crnogorci? Da predjemo preko ovoga čekajući izbore?
Jedno veliko NEEEE!

Marko🇲🇪
Gost
Marko🇲🇪

Zalud vam sve, vratićemo manastir čim padnete. U narednih pola godine biće formirana nova vlada od novi političkih subjekata koji će vratiti manastir narodu Crnogorskom!

marius
Gost
marius

Nema sto da se ceka. Nema prepucavanja s njima, no direktno na neki medjunarodni, za ovakve stvari nadlezan sud.

vuk
Gost
vuk

Za ovo neko mora ići u zatvor….i za se ranije prepise na crkvu Srbije…ako misli sledeća vlas da predje preko ovoga ima da debelo i oni okajaju grijehe ove dvije predjašnje..Uraši svaka vam čast…prepišite i Crnu Goru na Srbiju jednako je, glasa ne puštate na ovu pljačku ne vijeka no vjekova a bogami i učestvujete u njoj, gori ste od… Više »

nekotamo
Gost
nekotamo

Jel moguće ovo ljudi? Što nam rade posrbice.
Nikad više 2006-ta

Milić
Gost
Milić

Mogao je to Dps davno zavrsiti da je želio nego su aminovali upise nekretnina na njih,pomaganje finansijsko,ćutali na nelegalnu gradnju,itd

djoker
Gost
djoker

vazda je i bio🤍💙❤️

djoker
Gost
djoker

Vazda je i bio❤️💙🤍

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Oćete kako da nećete !!!

nekotamo
Gost
nekotamo

Nije valjda? Oće li se okupljati narod crnogorski. Ništa nam ne ćetalo ako nismo dosledni naših predaka crnogorskija

Milos
Gost
Milos

Dizu tenzije prije nego sto ih gradjani ometlaju na izborima

PGCG
Gost
PGCG

Klasičan primjer izdaje.Za ovo nekad nekome slijedi dugogodišnja robija.

Bato
Gost
Bato

Nece URA dati…

Send this to a friend