Društvo

Vodovod i kanalizacija Tivat donira 5000 eura, direktor uplaćuje dio svoje plate

Uvažavajući preporuke Nacionalnog koordinacionog tima za borbu protiv zaraznih bolesti, Vodovod i kanalizacija Tivat je u prethodnom periodu preduzeo niz preventivnih mjera, a sve u cilju suzbijanja i sprečavanja prenošenja COVID-a 19.

Iz tog preduzeća apeluju na građane, da u skladu sa preporukom Nacionalnog tima zaista i ostanu doma i eventualne reklamacije, primjedbe i stanja na svojim brojilima, dostave preko telefona 671-788 i 069 149 483 (Viber) ili preko web sajta www.vodovodtivat.com i e-maila [email protected]

“Brojila koja se nalaze u dvorištima kuća i zgrada, a koja su dostupna našim inkasantima iz zajedničkih prostorija, redovno će biti očitavana. Mole se potrošači čija se brojila nalaze u stanovima da sami javljaju stanja. Iskoristili bismo ovu priliku da podsjetimo potrošače da Vodovod i kanalizacija Tivat vrši redovno vodosnabdjevanje i odvođenje otpadnih voda kao i da se redovno kotroliše kvalitet ispravnosti vode za piće, kako od naših stručnih službi, tako i od eksternih sertifikovanih laboratorija, a sve u cilju da se svim građanima obezbjedi hemijski i bakteriološki ispravna voda za piće. Takođe svi zaposleni su angažovani na redovnom održavanju vodovodne i kanalizacione mreže”, navode u saopštenju.

Napominju da je veliki broj gradilišta u Tivtu i dalje aktivan i da prilikom izvođenja radova dolazi do oštećenja cjevovoda, tako da i ovim putem molimo sve Investitore i Izvođače radova da obrate posebnu pažnju prilikom izvođenja radova i da se što odgovornije odnose prema postojećim instalacija, jer je u ovim trenucima posebno važno svim građanima obezbjediti redovno i kontinualno vodosnabdjevanje.

DOO Vodovod i kanalizacija Tivat uplatiće iznos od 5000 eura, a izvršni direktor Alen Krivokapić će se odreći dijela svog ličnog dohotka i donirati ga Nacionalnom koordinacionom timu u svrhu borbe protiv COVID-a 19.

Takođe predložićemo Osnivaču – Opštini Tivat da dio dobiti, koja je ostvarena u 2019.g., bude uplaćen Nacionalnom koordinacionom timu u borbi protiv ove opake bolesti. To je naš mali doprinos u ovoj situaciji, a sve uz poruku Ostani doma”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jelena
Gost
Jelena

Častan, učinjen, radan , puno zdravlja njemu i njegovoj porodici!

Send this to a friend