Društvo

Vuković najavio završetak sportsko – rekreativne zone 13. jul, realizacijom projekta oduševljen i Stevan Jovetić

Foto: screenshot/Instagram/Stevan Jovetić

Uskoro ćemo dragim sugrađanima predati na upotrebu temeljno rekonstruisanu sportsko – rekreativnu zonu ‘13. jul’, saopštio je gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković. Oduševljenje zbog realizacije ovog projekta pokazao je i naš poznati fudbaler Stevan Jovetić.

“Realizacija ovog projekta obradovala je veliki broj Podgoričana, uključujući i našu sportsku legendu, sjajnog momka po kom se naš grad i država prepoznaju širom svijeta, Stevana Jovetića”, naveo je Vuković na Fejsbuku.

Naime, Jovetić, koji je inače odrastao na Starom aerodromu, iskazao je zadovoljstvo što je baš u tom podgoričkom naselju izgrađeno igralište i trim staza.

“Drago mi je što je Glavni grad realizovao svoj plan i izgradio razna igrališta koja su usrećila i djecu i odrasle. Posebno sam srećan što je na Starom aerodromu gdje sam ja odrastao i gdje je morja porodična kuća izgrađeno igralište i trim staza”, naveo je naš fudbaler na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stevan Jovetic (@stevanjovetic)

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
rajko kuljacaMilos bdDacmen
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rajko kuljaca
Gost
rajko kuljaca

ali vec nema mrezica 😀

Milos bd
Gost
Milos bd

Sta ce kome igralista parkovi i uredjenje grada kad moze kao u Niksic i Budva zadnje godinu nista

Dacmen
Gost
Dacmen

Sjajno. Svaki posao koji je zapoleo Ivan Vuković je bez premca! Najbolji gradonačelnik. I prethodni su imali budžete ali nisu ni upola uradili šta je on. Bravo

Send this to a friend