Društvo

Vuković o nagradi: Razlog za ponos i podstrek za dalji rad

Ivan Vuković, Foto: screenshot/Facebook

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković rekao je da je priznanje ‘Gradonačelnik – prijatelj Roma’ (‘Most Roma Friendly Mayor in Montenegro in 2022’), razlog za ponos i podstrek za dalji rad.

<<<Vuković dobitnik nagrade Gradonačelnik – prijatelj Roma<<<

“Ove godine, pripala mi je prestižna nagrada koja se, u okviru ‘Evropske nedjelje Roma’, dodjeljuje gradonačelnicima koji su se istakli u nastojanjima da se unaprijedi status pripadnika ove populacije. Nagradu posvećujem vrijednim ljudima iz mog tima, koji su učinili da, u međunarodnim okvirima, Podgorica bude prepoznata kao pozitivan primjer odnosa prema Romima”, istakao je Vuković.

Poručio je da je borba za poboljšanje uslova u kojima Romi žive – naša moralna obaveza.

“Borba za poboljšanje uslova u kojima žive, borba protiv predrasuda koje ih prate, borba za stvaranje društva jednakih šansi – naša je moralna obaveza”, zaključio je Vuković.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
KomšijaDavid79
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komšija
Gost
Komšija

Svaka čast na svakom uspjehu, ali sad je vrijeme da se pozabavi kafanama u city kvartu…evo predloga: nek svi stave nepomične krovove na baštama lokala, kako bi smo mi stanari mogli barem malo da odmorimo od buke (a za zvučnike da ne pričamo koje treba ukloniti iz bašti lokala!!!!)

David79
Gost
David79

Cestitke najveceme i najboljem drzavniku i Gradonacelniku Glavnog Grada i ako bude srece da bude Premijer CG umjesto onog glumca i jegovih satorskih nastupa,naprijed doktore Vukovicu

Send this to a friend