Društvo Razgovor sa mještanima

Vuković stanovnicima Ljubovića: Uredićemo brdo kao na Gorici

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković u razgovoru sa građanima mjesne zajednice Ljubović kazao je da Glavni grad ima ideju da brdo urede i obogate novim sadržajima poput Avanturističkog parka na Gorici, ili onog koji će uskoro biti u Tološkoj šumi ili Zlatici.

“Ovo je jedan od urbanih gradskih kvartova koji sve ljepše izgleda zahvaljujući realizaciji brojnih projekata i aktivnosti gradske uprave na ovom prostoru. Jedan od prioriteta za budući period će nam svakako biti uređenje brda Ljubović”, dodao je on.

On je podsjetio da je samo u putnu infrastrukturu u proteklom periodu na ovom području uloženo oko 115.000 eura, ali i da se planiraju brojne investicije među kojima su: parking prostor u ulicama Kralja Nikole, Bracana Bracanovića, 4. jula, kao i značajnije investicije u ulicama Radosava Burića i Bracana Bracanovića, budući da su to dvije najvažnije saobraćajnice ovog dijela grada.

“Uskoro će biti urađen parking prostor između ulica Bracana Bracanovića i 4. jula za koji je urađen projekat koji je pozitivno revidovan. Takođe, radimo na izgradnji saobraćajnice sa pripadajućim parkingom u zahvatu DUP-a blok 18 i 19 u vrijednosti od 110.000 eura. Nova stanogradnja u ovom dijelu grada mora pratiti adekvatno komunalno opremanje, tako da između svih novih zgrada i na obodu novoformiranog naselja radimo nove saobraćajnice sa parkingom, a sa te strane ćemo ispuniti ono što nam je zakonska obaveza” naglasio je gradonačelnik.

Podsjetio je da je na prostoru MZ Ljubović realizovano i više akcija pošumljavanja i ozelenjavanja.

“Direktna komunikacija sa građanima je od velikog značaja za upravu grada jer na taj način imamo jasnu sliku o prioritetima i potrebama građana i zato nemam dilemu da uz partnetski odnos možemo mnogo toga da uradimo u godinama koje su pred nama”, zaključio je Vuković.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Stankomilosbrko mali
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stanko
Gost
Stanko

Bio bih zahvalan da popravite klupe.Mi stariji volimo da se druzimo.A klupe slomljene.

milos
Gost
milos

sve je vec vidjeno . prave zgradu na zgradu . .toliko su blizu . . ne treba komentar zasto to tako . . neko podlijeze zakonu odmah a neko moze da radi sta hoce .. .a mi znamo ko i sto . . . dokleeeeee .dokle privatni interesi iznad drzave . . . .drzavu treba voljeti ipostovati . . .… Više »

brko mali
Gost
brko mali

samo cete ga unistit ako to napravite, taman kao i dio ispod Ljubovia koji sad lici na Becice, moze se setat sa krova na krov zgrade

Send this to a friend