Društvo

Zabrana gradnje u Kotoru do 1. septembra

Zabrana izvođenja građevinskih radova u Kotoru biće na snazi do 1. septembra, saopštili su iz Opštinske komunalne policije.

Zabrana se odnosi na područje Starog grada, Dobrote, Orahovca, Dražin Vrta, Perasta, Risna i Vitoglava, Strpa, Lipaca, Morinja, Kostanjice, Stoliva, Prčanja, Mula i Škaljara.

Zabrana se ne odnosi na obavljanje hitnih i interventnih radova na javnim površinama, infrastrukturnim i drugim objektima.

“Izuzetno je moguće izvoditi građevinske radove na pojedinim objektima ukoliko za to izda odobrenje organ lokalne uprave nadležan za poslove urbanizma građenja, po prethodno pribavljenoj saglasnosti predsjednika opštine pod uslovom da je za predmetni objekat izdata građevinska dozvola od strane nadležnog organa uprave odnosno lokalne samouprave u skladu sa posebnim propisima. Nakon 15. juna Komunalna policija Opštine Kotor će u pomenutom periodu preduzeti službene radnje u skladu sa svojim ovlaštenjima, a u smislu potpune primjene gore navedene Odluke”, navodi se u obavještenju Komunalne policije dostavljenom Skala radiju, koje potpisuje načelnik Zoran Vučinović.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
kotoranRjkUgostitelj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kotoran
Gost
kotoran

Trebalo bi to produzit do kraja septembra jer u i u septambar ima turista koliko i jun, jul i avgust.

Rjk
Gost
Rjk

Sinoc se radilo na kampu, ne znam o cemu pricate.

Ugostitelj
Gost
Ugostitelj

Totalno nenormalno sve. Po ovim odredbama opštine turistički i ugostitelj ski objekti u čijoj blizini se nešto radi mogu da rade 2,5 mjeseca. Da je sreće od opštine u prvoj liniji do mora se nebi radilo od 15 maja do 15 septembra. Vidi se gdje ide turizam u Crnoj Gori! Svaka vam čast svima od vlade, ministarstva turizma do opštine.

Send this to a friend