Društvo

Zabranjeno kretanje automobila od raskrsnice Štojski put – Bojana do Ade i Svetog Nikole

Opština Ulcinj donijela je odluku o zabrani kretanja automobila i fizičkih lica od raskrsnice Štojski put – Bojana do Ade i Svetog Nikole i obalama rijeke Bojane.

Kako su saopštili, zabrana se ne odnosi na vlasnike restorana i zaposlene angažovane na održavanju i zaštiti objekata.

“O realizaciji ove odluke staraće se Služba komunalne policije uz podršku Uprave policije Crne Gore – odjeljenje bezbjednosti Ulcinj. Odluka važi do ukidanja mjera o sprječavanju širenja koonavirusa”, saopšteno je iz Opštine Ulcinj.

Odluka o zabrani je donešena u skladu sa aktuelnom situacijom u borbi za sprječavanja širenja koronavirusa, jer je uočeno da se na ovom prostoru kreću i okupljaju građani u broju koji je suprotan naredbi i mjerama NKT o kretanju vozila i broju građan.

“Ne poštuje se „zabrana prisustva i zadržavanja više od dva lica zajedno na otvorenom javnom mjestu (trgovi, trotoari, ulice, parkovi, šetališta, plaže i slično), osim za lica koja obavljaju svoje redovne radne zadatke”, pojašnjavaju u saopštenju.

Ova zabrana se ne odnosi na vlasnike restorana, odnosno zaposlene i druge koje zbog prirode posla moraju osigurati održavanje i zaštitu objekata.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Mppg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mppg
Gost
Mppg

A vlasnike kućica na bojani

Send this to a friend