Društvo

Zatvara se i Ulcinj, počinje rigorozan nadzor, policija i vojska kotrolisaće poštovanje mjera

Posebne mjere koje važe za Budvu, Tivat i Herceg Novi važiće i za opštinu Ulcinj, saopštio je danas direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić.

“Zbog smanjenja gužvi koje se javljaju pri izdavanju doznaka i dozvola biće prekid rada prvostepenih socijalnih i ljekarskih komisija u oblasti socijalne i dječje zaštite u centrima za socijalni rad do 24. marta”, rekao je Galić.

Istakao je da je izuzetno bitno poštovati postojeće mjere.

Opterećenost velika, prošireni kapaciteti u KCCG i nikšićkoj bolnici

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović apelovala je još jednom na građane da poštuju mjere.

Ona je rekla da vakcinacija teče predviđenim planom.

“Opterećenost zdravstvenog sistema je na veoma visokom nivou i upravo iz tog razloga danas smo povećali kapacitete za kovid pacijente primarno u KCCG, gdje je formirano novih 30 postelja. Isto toliko postelja postavljeno je u Opštoj bolnici Nikšić”, rekla je Borovinić Bojović.

U bolnicama u Baru i Kotoru je u završnoj fazi ugradnja kiseoničnih stanica, koja je, kako je istakla, veoma važna jer ćemo dobiti odgovarajući, mnogo veći broj hospitalnih postelja koje imaju mogućnost centralnog kiseonika.

Naglasila je i da je ona zagovarala lockdown već od danas i još strože mjere.

“Međutim, konsenzusom je donesena odluka da se još ovih desetak dana koji su pred nama pokuša prevazići postojeće stanje i kriza, na način što ćemo pooštriti već postojeće mjere”, kazala je Borovinić Bojović.

250 eura za zdravstvene radnike koji su direktno uključeni u borbu sa kovidom

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić rekao je da je ključna poruka – primjena mjera.

“Znači strogo sprovođenje mjera je najbitnija stvar u ovom trenutku”, dodao je Spajić.

Naglasio je da je pandemija i finansijski problem.

“I zdravlje i ekonomija, ne možemo da biramo jedno od to dvoje, nego mora oboje da se desi”, poručio je Spajić.

Podržao je inicijativu Borovinić Bojović da se povećaju plate zdravstevnim radnicima.

“Kao prva mjera treba da se desi jednokratna isplata svim zdravstvenim radnicima koji su direktno uključeni u borbu protiv kovida od 250 eura. U martu će da se isplati taj novac”, kazao je Spajić, dodajući da je to poruka zdravstvenim radnicima da Vlada misli na njih i da je uz njih.

Naglasio je da svaki pojedinac mora da djeluje odgovorno.

“Vrlo brzo će doći kraj ovih mjera. Ja sam stvarno optimista. Ali ubijeđen sam u to – ako budemo poštovali mjere, i kroz imunizaciju, do ljeta mi ćemo imati riješen problem”, zaključio je Spajić.

Policija, inspekcija i vojska će kontrolisati poštovanje mjera

Državni sekretar u Minsitarstvu finansija i socijalnog staranja Janko Odović kazao je da je Vlada juče odlučila da pooštri kontrolu sprovođenja mjera.

“To ćemo uraditi uz pomoć svih ljudi koji stoje na raspolaganju vama kao građanima, ali i Vladi. To ćemo uraditi uz pomoć pripadnika Uprave policije. To ćemo uraditi uz pomoć zaposlenih u Upravi za inspekcijske poslove. To ćemo uraditi uz pomoć Vojske Crne Gore”, dodao je Odović.

Biće formirana tri tima.

“Prvi tim sačinjavaće pripadnici Uprave policije, koji će biti zaduženi da kontrolišu primjenu mjera na javnim površinama i u spoljnom prostoru. Pripadnici Uprave policije imaće određene reone u kojima će se kretati, kontrolisaće primjenu mjera, uključujući nošenje maske, držanje distance, opominjaće građane”, rekao je, ističući da će se nesavjesni građani kažnjavati u skladu sa zakonom.

Drugi tim činiće pripadnici Uprave za inspekcijske poslove i Uprave policije.

“Oni će biti zaduženi za kontrolu sprovođenja mjera u zatvorenom prostoru, u javnim ustanovama, u privrednim subjektima”, dodao je Odović.

Posebna pažnja će, kako je istakao, biti posvećena kontroli unutrašnjih prostora u kojima poslovne aktivnosti obavljaju privredni subjekti.

“Tu zaista moramo apelovati da se maksimalno pridržavate ovih mjera, jer u suprotnom ići ćemo sa najtežim oblicima kažnjavanja nepoštovanja ovih mjera”, upozorio je državni sekretar.

Treći tim činiće pripadnici Vojske Crne Gore. Vojnici će biti raspoređeni u najkritičnije gradove.

“Imaće svoje punktove na kojima će podsjećati građane da poštuju mjere, na kojima će moći sa njima da porazgovaraju, da im daju maske i drugu zaštitnu opremu”, pojasnio je Odović.

Ž.N.

128

avatar
1000
126
2
0
 
117
NikolaNinjaodzavjetujtesekonikvon Wolf
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Niko en sme da vas bije! Samo vasa i nasa milicija. Ko je to ono reako? Sjecate li se?

odzavjetujtese
Gost
odzavjetujtese

Ništa od turističke sezone, bolje da štekate pare, zaduživanje opet nzm kako će proći tj. nijenmoguće I bolje da vec sad pakujete kofere, jer moze se desit da vam trebaju za bjezanje. Za sve mrtve i ovu situaciju ćete platiti, ima zivota i posle ministrovanja ali po zasluzi.

konik
Gost
konik

stoko nepismena ne umijete progovorit svako slovo vi zapinje strasnu ni nadu ulivate

von Wolf
Gost
von Wolf

Vojsku na ulice zbog Korone? Vas sve treba strpati u zatvor zbog zloupotrebe vojske u cisto politicke svrhe, sram vas bilo! Nasa policija je sposobna, kvalifikovana i dovoljna da izvrsi kontrolu bez stvaranja straha kod naroda kad vide naoruzanu vojsku na ulicama! Da ne zelite incidente pred izbor u Niksicu? Vama to NIKADA ne bi na cetnicki um palo,zar ne?

Ce-Vi
Gost
Ce-Vi

Zabranili ste saobraćaj između opština, zatvarate totalno pojedine gradove a dozvoljavate da bez ikakve kontrole po Crnoj Gori vršljaju raznorazne protuve iz BiH i Srbije. Stvarno, bravušani, ste riješili da pospremite pola Crne Gore zbog Vaše ostrašćene politike. Nemate ni zakonsko a ni moralno pravo da ustavom zagarantovano pravo građana Crne Gore o slobodi kretanja bezuslovno ustupata strancima. Kad ste… Više »

Support
Gost
Support

Otkad Premijer ima antitijela? Od prije sahrane Amfilohijeve? Od sjutra nosim nalaz sa svojim antitijelima sa sobom, baš bih voljela da me neko opomene što ne stavljam masku ili ne poštujem mjere. Bezobrazluk!

Bnjj
Gost
Bnjj

A šta je sa radnicima u privatnom sektoru itako su niske plate, hoće li njima neko dati 250e. Oni pune budžet

Crni panter
Gost
Crni panter

“ Međutim, konsenzusom je donesena odluka da se još ovih desetak dana koji su pred nama pokuša prevazići postojeće stanje i kriza…” sto bi narodski rečeno značilo sacekajmo da prodju izbori u Nikšiću sto je čisto politički potez, a do tada ko nebude ,zbog korone ,više medju žive pa eto to se zove kolateralna šteta.Zalosno i prezalosno jer korona uzima… Više »

Marina
Gost
Marina

Ovo je izivljavanje nad njima. Prvo Tuzi sad Ulcinj. Pametnom dosta.

Studenti
Gost
Studenti

Je li ovo moguće ? Policija na ulice da upozorava ljude da nose maske? A vojska da dijeli maske? Da li sanjamo ili se stvarno događa?

Markisa1
Gost
Markisa1

Kad je ovo radi prethodna vlast bilo je ugeozavate prava i slobode a sad oni ne znaju za čem da se 7hvate. Uzas

Coco
Gost
Coco

Zatvarajte granice ,ova situacija je dosao ovako cim ste otvarali granice bez pcr testa, zatvarajte granice prije 8marta jer crna gora ce bit kao italia necemo imat mjesto u bolnici

Mirko
Gost
Mirko

Hahaha evo 3 mjeseca e ako za dva dana ne budete dobri bice zatvaranje. Hahah uzas kako su neozbiljni do tada cemo pomrijeti sram vas bilo. Inace ovo me podsjeca na ono od sjutra sam na dijetu i treniram i tako svaki dan isto

Gold pivo
Gost
Gold pivo

U Nk je pogibija!!

Marko
Gost
Marko

Niko maske na lice

Danijel
Gost
Danijel

Ljekarima zabraniti bavljenje Politikom.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ovi cine a ne znaju sto cine ni sta da cine leleeeee

Kum nije dugme
Gost
Kum nije dugme

Jel juce ministarka izjavila da situacija nije alarmantna? Sto se to drasticno promjenilo za jedan dan?
Kukala nam majka ko nas vodi….

Nbg
Gost
Nbg

Vas treba zatvoriti

Prevara
Gost
Prevara

Šta rade izbori u NK, zbog njih treba svi da pomremo. Zatvaraj granicu.

Suzana
Gost
Suzana

Ako vec ova 2-3 dana ne zatvorite granice, gradove, trzne centre, ukinete treninge djeci, skole, vrtice, skratite radno vrijeme,

…neko ce odgovarati za ovo, i to debelo!!!

Prč
Gost
Prč

Gasi skole na 21 dan,ovo ce dzaba biti

Pješivac
Gost
Pješivac

Ovo mjere, ovo je sprdnja sa građanima…

Black Jack
Gost
Black Jack

A šta je sa izabranim ljekarima, labaratorijama, čistačicama itd, koji takodje imaju kontakt sa kovid bolesnicima a neće biti nagrađeni ? Smiješno

Gold pivo
Gost
Gold pivo

Još deset dana, do završetka izbora u NK.

Zoran
Gost
Zoran

Ovo je trag gospodjo koji se tesko gasi od sahrane Ristove a u vasoj organizaciji i totalnom ne postovanju mjera. Tako da nemate obraza da upozoravate gradjane nego zatvaraj drzavu i da se vakcinisemo pa vam neka izbora i politike.

eko
Gost
eko

Ja sam mislio nešto značajno će saopštiti,pola vlade na presu,kad ono jedino zatvara se Ulcinj ….hahahahahahaha.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Najvece prosirenje kapaciteta postelja za oboljele je u privatnim domovima.Najveci dio obiljelih ne moze do bolnice dok neko na zalost ne umre.Ljekove nabavljajte sami,snimiti pluca misaona imenica.Molimo gradjane da se strpe,vrlo je vazno prvo rijesiti mjesta po dubini i izbore u Niksicu i onda vidjeti moze li se sto uraditi sa ovom katastrofom.Eto brzo ce to samo jos par stotina… Više »

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Treba Milo da potegne vojsku i nazove NATO u pomoć da zatvori tri nedelje granice da ovo ludilo prodje jer ovi ni za zivu glavu zbog izbora u NK neće da zatvore granice da bi mogli da manipulišu….

Saveta
Gost
Saveta

Koji nivo elokvencuje! Zastidja ovog! Pa u piljari svakoj se ljepse i kulturnije izrazavaju, uz duzno postovanje svim u piljarama!

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Zatvori sve i cao bao

Mina
Gost
Mina

Kako vas nije sramota,čekate izbore u Nikšić da vam dođu gosti za glasanje. Bravo 😃😃😃

Seka
Gost
Seka

Kukala nam majka što dočekasmo

Markoza
Gost
Markoza

Fino nas je ministarka udesila. To je znanje tako se primjenjuje. Bruka sto apostoli uradise od nas.

Jolpaz
Gost
Jolpaz

Nema šta, ovo je već otvoreno izrugivanje sa naradom…

Mne
Gost
Mne

Mickey Spajic “Epidemiološka situacija je par ekselans problem” – toliko o strucnosti, rjecitosti i onom sto je prikladno za jednog ministra.Ovi ljudi su zastidje!🤮

Niksic
Gost
Niksic

Samo cekate izbore da prodju u Niksic pa da zatvorite drzavu,a necete to odma da uradite apostoli sram vas bilo

Paor
Gost
Paor

Zašto niste reagovali u januaru da zatvorite cijelu državu na 21 dan ??? Sada se pozdravimo sa privredom i sezonom. STRAŠNO, STRAŠNO

olaf
Gost
olaf

Pata Patak

Danijel
Gost
Danijel

Situacija nije ALARMANTNA!

veljo
Gost
veljo

Kako su se poređali, eksperti. Muke jedne!

Nina
Gost
Nina

Gradovi se zatvaraju ali granice uredno ostaju otvorene.Ovo je horor.

Buble
Gost
Buble

Radi li delta?

Rex Sclavorum
Gost
Rex Sclavorum

Postrojili se kad pred strijeljanja… zatvaramo li manastire? Ocekujem da Mickey subvencionise svestenstvo sa 1000 komada jednokratnih kasicica…

badžana
Gost
badžana

Još tebe JE BO BO da zatvorimo zbog neodgovornosti i to ti je to

Samo kazem
Gost
Samo kazem

Bolje bih Mickeja razumjela da je na japanskom pricao. Mada i ostale.

krofnica
Gost
krofnica

Ako ste vi normalni grom me ubio. Ovolika predstava da nas obavijestite da se Ulcinj isto zatvara… e hvala, bas me briga. Ovi se ponasaju kao da smo nadomak kraja pandemije!!! a ne svaki dan rekordi smrtnih slucajeva!! Dokazali smo da smk neodgovorni, zatvorite mas vise!!!

Dasty
Gost
Dasty

Ministar finansija kaze da je on optimistican, pa me zanima moze li nama kojima su uskratili mogucnost da zaradimo za zivot da kaze od cega cemo zivjeti? Subvencije ne pominjete. Sram vas bilo!

Sasa
Gost
Sasa

A sto beci ova zena ,ti si dobar ljekar ,ali nisi za ministra!

Lalalala
Gost
Lalalala

Greote, oni ne umiju citati s papira, a ne samostalno da sastave recenicu. Kuku.

Miso
Gost
Miso

Je li moguce da ovi ‘skolovani’ ljudi nisu sposobni sastavit jednu prostoprosirenu recenicu ????

Blok 5
Gost
Blok 5

Babo botoksirana, podnesi ostavku neznalice iskompleksirana, 3,14

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Smiješno! Škole u Pg i Nk i dalje rade! Sa kim se ovi sprdaju!?

MNE
Gost
MNE

Uf sto su stroge ove mjere ima za dva dana da budemo corona free, ee sprdnje ove sa ovim apostolima 😂

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Da je zakona i pravde , tebe bi prvu zaključali iza rešetaka .

DrMirkaJ.
Gost
DrMirkaJ.

Zatvorite granice prije svega

Dokon
Gost
Dokon

Lockdown i zatvranje granica kad prodju izbori u Niksicu ,eh apostoli apostoli , tesko nama

Birziminium
Gost
Birziminium

Oće li ro Mickey da saoppti koliko njegovo ministarstvo plaća eksperta iz Beograda koji prepricava projekat EU o programskom budzetu da bi ispali kako nas je Srbija obučila za mjesec dana i spremila evropski budzet? Koliko građane košta ta kondalting usluga ili je i to NULA eura kao i ovo osnivanje nove avio kompanije!
Baš osvježilo apostoli

Ivan M
Gost
Ivan M

Sad je kasno za bilo kakve mjere , ovo je prepušteno stihiji odavno , teško da sada postoje mjere kojima se može spriječiti ovaj haos u koji nas učeraste koliko ste stručni ..
Nagrdili ste nas da ne može grđe …

Sasa
Gost
Sasa

Kompletna vlada da da ostavku,krivi ste za smrt hiljadu ljudi ,svi ce te krivicno odgovarati.

Cikitić
Gost
Cikitić

Šta bi sad?

Mora da se Rukoljub presidao, pa joj treba podrška ove dvojice.

Ada čoče pušti ljude da odmore radi ovaj Spaić i po 24 sata plus razgovara kineški preko noći.

Puknuće od posla, a ne date mu ni do teretane!

Danijel
Gost
Danijel

Čudo da se Oni ne mogu dogovorit. No treba izać pred Narod.

Mila
Gost
Mila

Njih da čujem. Nikad. ,,Razabraće,, građane svojim ,,vizijama,, BLjAH!

Ante G.
Gost
Ante G.

Šta će da preporuče, ljubljenje leševa umrlih od korone? Iskopaće tebe Bili ja ti kažem.

Ljubo
Gost
Ljubo

Sa vama zlo u dom

Piksi
Gost
Piksi

Mora da ce da daju ostavke, gnjide.

Tuborg
Gost
Tuborg

Kome mi dadosmo da nam se igra sa zivotima, e tesko nama ka sto nam je.

Covid 2021
Gost
Covid 2021

Zatvarajte skole na 15 dana…

MNE
Gost
MNE

Vi ste sve vase rekli,mislim da trebate da podnesete ostavku danas odma

Barka
Gost
Barka

Pridruzujem se krivicnom gonjenju tzv. ministarke JBB

Naroz
Gost
Naroz

Ja očekujem da će podnijeti kolektivnu ostavku. 🙂

Dragan
Gost
Dragan

Netreba ju nam nista da se obracaju jer nista nisu uradili da ocuvaju zdravlje gradjana drzave crne gore

Variola vera
Gost
Variola vera

To je oslililo, nema tu nazad…
Đe je onaj mali što je spašavao ekonomiju u januaru, pa otvorio sve da spase privredu. Sad kad umire ovoliki narod ga nema niđe.
Sram vas bilo

Bper bank italy
Gost
Bper bank italy

Mnogo lijepa žena 🌷❤💙💚

Vaše ime
Gost
Vaše ime

e, ovi “stručnjaci” će riješiti problem….od kad su uzeli vlast, isto kao da je grom puka’ u sržavu

Srecko
Gost
Srecko

Obratite se javnosti iz Spuza experti!!!

Srećko
Gost
Srećko

Pada Vlada sram te bilo šta radiš nidužnim boljesnicima od korone virus plaćaju tvojom greškom nesposobna Vlado vi u ovoj najvećoj nevolji samo znate da smjenjujete

Vida
Gost
Vida

Gori od gorega, ko bre vas sluša išta više i uvažava? Sva CG se sprda!

Neobavješteni
Gost
Neobavješteni

A što je? Koji je problem u pitanju?

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Jaojjjjj da nece podnijet ostavke za spas svih nas!?

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

Danas je rekla da je licemjerno optuzivati nju za smrt zarazenih virusom korona. Moze li neko od ovih koji formiraju grupe za podrsku ministarki odgovoriti ko je odgovoran za katastrofalnu epidemiolosku situaciju? Dramatican bro inficiranih znaci i vise umrlih. Ostavimo za tren donacije vakcina.

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Pada botoksirana , za domovinu 😉

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Zašto ne pričaju doktori iz IZJ – oni su lica od struke i nauke, oni najbolje znaju situaciju?

Komita
Gost
Komita

Ima li pravo presjednik drzave Djukanovic da uvede vanredno stanje i vojsku i miliciju na ulice da se prestane sa ovim kolapsom zivota Cg gradjana!!

Zija
Gost
Zija

Ova zena ni je normalna sto posto.Ni onaj ko je postavio.

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Najbolje da se ne pojavljujete medju narod , svuda vas izvijukase i isprozivase koliko su odusevljeni vama i vašim kartelom .

Danijel
Gost
Danijel

Drže Riječ?

Niksic
Gost
Niksic

Otkazacete i ovo obracanje apostoli sram vas bilo narod pomrije

Milos nk
Gost
Milos nk

Ocete li to izbore u Niksic da odlozite? Stara vlada corona free destination a nova vlada red zone warning.
Bravo za ministarku. Cucni pred Vucka izvini mu se i zatvori granicu. Da radi avio kompanija malo biste se provozali do Njemacke. Tamo je sve zatvoreno 5 mjeseci. A da vi samo za Srbiju idete.sorry

Courtjester
Gost
Courtjester

Jedan da nas časti sa 50€,a drugi da nas zatvori.Struka je to…

Brko
Gost
Brko

Mozda je ministar danas radio kardio u Hiltonu?

Milica
Gost
Milica

užas od ove nesposobne žene

Nenobidon
Gost
Nenobidon

Boze ove sprdnje i jada od nesrecne vlade ibdrzave..a micite se neznalice .cus ministar socihalnog da raspreda o kovidu..vise ne znaju sta mlate

Mirko
Gost
Mirko

Ostavke bezobrani olosi velikosrpski

M sssve casno
Gost
M sssve casno

Prije smo imali strucnjake za krtolu i struju opstinare i ostale resure koji nisu imali veze sa zdravstom razni ministri sad ocekujemo samo jlekare jer narod samo jlekarima vjeruje

Marija
Gost
Marija

Sve vas treba pohapsiti,bagro

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Lažu mažu baš me čudi to.

Nikola
Gost
Nikola

Mozda su otisli da prime dozu tamjana i da liznu kasiku, nema se vremena za sastancenje, bar dok ne bude hiljadu zarazenih i 50 mrtvih dnevno. Bruka.

Hurem
Gost
Hurem

Nemaju sta pametno rec.Presjednik je predlozio zatvaranje granica i kontrolu eventualnih ulazaka u zemlju a ove neznalice sada se dogovaraju kako da izbjegnu njegov predlog .Ustvari da ga usvoje a da ispadne da su oni “pametni” to smislili.Sijaci smrti

Catarino
Gost
Catarino

“Moj te mota oko plota….”

Tip Top
Gost
Tip Top

Narode svi na ulice hocemo ostavke pad vlade ova četnička druzina,svetosavska sekta i apostoli sve rade da uniste građane Crne Gore !!!

Lenalena
Gost
Lenalena

Sram Vas bilo !!!!Ubice!!!!Podnesite ostavke da se ovaj narod spasi!!!Od kad ste dosli na vlast nemate pojma sta radite.

Lenalena
Gost
Lenalena

Sprdate se sa narodom nesposobnjakovici jedni!!!!Budite ljudi i podnesite ostavke.

Miro
Gost
Miro

Ne mogu da se suglase političari i doktori platiće grradjani svih pol.opredjeljenja nacija i konfesija.Na pomolu je situacija u koju će se morati uključiti i SZO jer postajemo prijetnja ne samo za sebe.

Ruza
Gost
Ruza

Prvo se vi dovedite u red, onda slijede nove mjere.
Sram vas bilo !Kakvo je ne postovanje prema narodu?

Hijena
Gost
Hijena

Pada Vlada!!!

Ninja
Gost
Ninja

Padale su mnoge vlasti pa će i pročetnička vlada pasti…

Milija
Gost
Milija

Vi ste presmiješni

Optimus_Prime1
Gost
Optimus_Prime1

ovo je zastidje,izgubili su sve konce i sad treba narod da ispasta,katastrofa

Dado
Gost
Dado

Sistem te laze

Tata
Gost
Tata

Bolje da se vise nikad ne sastanete

zoran
Gost
zoran

Ne znaju vise sta rade

GXF
Gost
GXF

Da je normalna drzava za ove stvari pada vlada 🤣🤣

Krsto
Gost
Krsto

Kad jos malo poumiremo. Jer nije alarmantno. Botoksirana je primila vakcinu.

Sveto
Gost
Sveto

Bilo bi postenije da kazu – ‘Vidjecemo posle izbora u Nk’. Bar bi sacuvali zrno casti.

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Evo sada otkazali. Kakva neodgovornost i bezobrazluk!

Vanda
Gost
Vanda

Otošlo sve u Honduras.

Danijel
Gost
Danijel

Mickey zna sve!

Trokadero
Gost
Trokadero

Čuš Mickey govori a on u teretani bez maske i to u sred radnog vremena! Nemojmo…

Jelena
Gost
Jelena

Ovo je totalno ludilo.

Rodoljub
Gost
Rodoljub

Tako mi tih mjera što će te ih Vi postaviti,predstaviti i pooštriti !!! Za takve stvari ne treba UM već činjenično stanje koje je veoma jasno. Ljudi umiru….razbolijevaju se,odavno se crveni alarm upalio ali….Vi imate prečeg posla od zdravlja ljudi…bolest ne dijeli narod po vjeri,boji i naciji…po godinama…umiru i stari i mladi…Gdje Vam je Hipokratova zakletva…..!!! Svi zatvaraju gradove, granice,… Više »

Niksic
Gost
Niksic

Sta ce ovaj smrad Mickey odje,mora da se i on razumije u zdravstvo

Miljana
Gost
Miljana

Nema zatvaranja do izbora…Posle moze . Receno ucinjeno Kako kaze Dritan

Pocast
Gost
Pocast

Sto zna Milojko o kovidu i mjerama.Tuge ove.Zalosno

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Šta će Mickey sada da blefira? Kakve mjere? U Pg i Nk zatvorite škole. Veliki je broj đece novozaraženih i sa težom slikom!

Eki
Gost
Eki

Govorice ministar finansija i socijalnog staranja?!da vidimo sta moze on da govori u vezi virusa

Ozbiljno
Gost
Ozbiljno

Sjutra ce biti – pogrijesili smo, evo jos novije mjere🤣🤣🤣🤣🤣

Pocast
Gost
Pocast

Samo ti Galicu ne progovaraj…Ne umijes dvije svezat.Samo sto ne pocnes mucati.Uzas.Blago nama sa vama takvima nikakvima.

Send this to a friend