Društvo

Završena rekonstrukcija mosta na Ribnici i dijela Ulice V proleterske brigade

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa direktorima gradskih preduzeća, obišao je rekonstruisani most na Ribnici i dio Ulice V proleterske brigade.

“Uprkos sprecifičnim okolnostima u kojima se Crna Gora nalazi u proteklih nekoliko mjeseci, svakoga dana mi sklapamo mozaik moderne, mediteranske, evropske Podgorice, pravog glavnog grada po mjeri čovjeka XXI vijeka. Ulicu po ulicu, igralište po igralište, park po park, naša prvredna društva, u tom smilsu, daju nemjerljiv doprinos razvoju i modernizaciji našeg glavnog grada”, kazao je Vuković.

On je istakao da  je danas  zahvaljujući intervenciji kolega iz privrednih društva Putevi, Agencije za stanovanje i Komunalnih usluga naglašavajući most na Ribnici koji povezuje centar grada sa Starim aerodromom i Konikom u potpunosti obnovljen, dodajući da ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi 150.000 eura.

“Za sedam radnih dana sanirali smo preko 6.500 kvadrata, na mostu smo sanirali 2.000 kvadrata, odnosno saobraćajnicu 4.500 kvadrata. Investicija je vrijedna 150.000 eura. Uklonili smo oštećeni asfaltni kolovoz, slivničke rešetke i rešetke fekalne kanalizacije, obnovili smo ogradu na mostu, ugradili P elemente, novi asfaltni sloj i saobraćajnu signalizaciju”, istakao je direktor Puteva Radenko Bulatović.

“Komunalne usluge su u prethodnom periodu rekonstruisali javnu rasvjetu u Ulici V proleterske brigade i na mostu gdje su promijenjeni stubovi javne rasvjete, ugrađene svjetiljke za osvjetljavanje saobraćajnice i pješačkog dijela. Takođe, u prethodnom periodu rekonstruisali smo rasvjetu kod podvožnjaka, a u narednom periodu ćemo obnoviti kompletnu rasvjetu sve do kružnog toka prema naselju Konik. Vrijednost ove investicije će iznositi oko 50.000 eura”, saopštio je Mladen Rašović, direktor Komunlanih usluga.

S.Đ.

11

avatar
1000
9
2
0
 
11
PitanjePg - TgDžoniBUDNetka inzenjerk
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pg - Tg
Gost
Pg - Tg

Svaka čast za Puteve, komunalce i gradsku upravu.

Džoni
Gost
Džoni

E biće im gadno što neće moći pred izbore da otvore autoput zbog kašnjenja. 🙂 A neće biti završena ni jugozapadna obilaznica PG sa novim mostom. Moraće ovako po nekoliko stotina metara da se hvale od naših para.

Pitanje
Gost
Pitanje

Koliko vidim ti si presrećan što autoput neće biti gotov do kraja godine. Jesi li ti u redu?

BUD
Gost
BUD

Sto cemo za ovu jugozapadnu obilaznicu sto treba do kraja god?

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Svaka cas. I rasvjeta nam je top

1918.
Gost
1918.

Toliko pompe zbog 300 metara asvalta. I to navrat-nanos završavali da bi se ovi slikali. U 14:45 samo je jedan sloj asfalta bio postavljen do raskrsnice sa ulicom Vlada Martinovića. Bogomi ka da su pola autoputa završili!

Boban
Gost
Boban

Poceli ste kao Vucic da se falite cim metar asfalta nedje stavite.

logika
Gost
logika

da nece kakvi izbori mozda?

Vavid
Gost
Vavid

A polovina još nije završena Bravo

nevjerovatno
Gost
nevjerovatno

Sta je sa ulicom Baku koju Vukovic najavljuje svaki mjesec od pocetka mandata?

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Projekna dokumentacia je gotova sto se tice rasvjete

Send this to a friend