Društvo

Zbog šuta kazna dvije hiljade eura

Nikšić

Zbog nepravilnog odlaganja šuta, službenici nikšićke Komunalne policije kaznili su sa 1.500 eura firmu Merkator DOO, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici, kao pravno lice i sa još 500 eura za odgovorno lice. Naime, 9. jula ove godine službenici Komunalne policije obavili su komunalni nadzor u Karađorđevoj ulici u strogom centru grada i utvrdili da je privredno društvo za trgovinu i usluge Merkator DOO odložilo otpad, takozvani šut ispred svoje radnje na mjestu gdje to nije dozvoljeno, piše Dan.

U prethodnom periodu ova služba je izdala nalog za uklanjanje dvije deponije van grada koje su bile formirane na privatnim imanjima. Vlasnicima je naloženo da ograde svoja imanja i da ne dozvole odlaganje raznih i nedozvoljenih vrsta otpada.

“Poručujemo da ćemo i u narednom periodu akcenat staviti na sprečavanje odlaganja otpada na mjestima koja za to nijesu predviđena. Kazna za pravno lice iznosi 1.500 eura, za odgovorno lice u pravnom licu 500 eura, dok je za fizičko lice kazna 500 eura. Upozoravamo sve građane, pravna i odgovorna lica da ne odlažu otpad van mjesta koje je za te svrhe predviđeno i da poštuju propisano”, rekao je Novica Milović, načelnik nikšićke Komunalne policije.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Aloalo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

Bravo Milovicu. Seljdiju ucite kulturi.

Send this to a friend