Ekonomija

10 eura povrata novca za korisnike Mastercard kartica u mobilnim novčanicima

Kada se kaže mobilni novčanik, misli se na  aplikaciju za plaćanje koja vaš mobilni telefon pretvara u praktično i sigurno sredstvo za plaćanje u pokretu. To znači da korisnik u svom mobilnom telefonu ili drugom pametnom uređaju, bilo na iOS ili Android platformi, ima instaliranu aplikaciju mobilnog novčanika i u tom ’digitalnom’ novčaniku se nalazi kartica kojom se plaća tako što se mobilni telefon prisloni na POS terminal.

Kako do mobilnog novčanika?

Mobilni novčanici značajno olakšavaju svakodnevni proces plaćanja. U Crnoj Gori su dostupni Apple Pay i Google Pay novčanici, kao globalna rješenja koja je Mastercard doveo na lokalno tržište, a Mastercard korisnicima ih nude CKB, Erste, Hipotekarna i NLB banka.

Na vama je da preuzmete odgovarajuću aplikaciju mobilnog novčanika na svoj uređaj u zavisnosti od operativnog sistema – Apple Pay za iOS uređaje ili Google Pay za Android uređaje, zatim dodajte karticu njenim fotografisanjem ili ručnim unosom potrebnih podataka i to je sve – spremni ste da plaćate mobilnim novčanikom.

A sada, najbolji dio! Svi koji do 30. novembra budu plaćali Mastercard karticama u okviru mobilnih novčanika mogu da ostvare povrat novca od 10 eura. Uslov za ovaj benefit je da obave barem 5 plaćanja sa bilo kog uređaja – telefona, tableta ili pametnog sata, ukupne zbirne vrijednosti od najmanje 50 eura, kod bilo kog trgovca u Crnoj Gori, nakon čega će se keš-bek od 10 eura naći na njihovom računu.

Plaćanje nikada nije bilo lakše, sigurnije i brže sada kada se možete osloniti na svoj mobilni novčanik.

Saznajte više na www.mastercard.rs

Send this to a friend