Ekonomija

Abazović na otvaranju BIG Fashion: Investicija koja će generisati stotine novih radnih mjesta

Dritan Abazović/ foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović govorio je večeras na otvaranju BIG Fashion u Podgorici, koji je kao dio BIG CEE grupe, u februaru preuzeo najveći šoping mol u Crnoj Gori, najavivši nove investicije u više crnogorskih gradova.

,,Danas je veliki dan, stigao je BIG fashion. Ovo je prva velika izraelska investicija u Crnoj Gori, koja će promijeniti lice Podgorice”, naglasio je Abazović.

Abazović je istakao da se radi o investiciji koja će generisati stotine novih radnih mjesta u Podgorici, ali i više crnogorskih gradova.

,,Svi ljudi koji su željni fer biznisa su dobrodošli u Crnu Goru. To važi za naše prijatelje iz Izraela, to važi za naše prijatelje iz ciljelog svijeta. Želimo da promovišemo zdrave investicije i zdravu ekonomiju, kako bi omladina pronašla radna mjesta u Crnoj Gori i kako bi ona izgledala ljepše i bolje”, naznačio je odlazeći premijer.

Abazović je zaključio da Podgorica zaslužuje veliki i novi šoping centar nalik velikim evropskim gradovima, napominjući da će nastaviti da, kako je kazao,  “bude nosilac dobrih vijesti, razvoja Crne Gore i velikih pozitivnih promjena”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Alienware
Gost
Alienware

Abaze, dje si odio preksinoc u Porto Montenegro, sa sve pratnjom? Da nije drzavni posao u pitanju, nocu??

maki
Gost
maki

koja investicija???zna li ovaj sta prica ??? kompanija je kupila Deltu i nistta vise,prodaju nam svoje proizvode

Cikotic
Gost
Cikotic

Vukovic rece isto

U duhu
Gost
U duhu

Možda bi mogli da ga zatvorite i subotom.

Kiriku
Gost
Kiriku

Kakve veze to ima sa tobom? Niti je ova kompanija zahvaljujući tebi došla u CG niti ćeš ti zaposliti te ljude.

Send this to a friend