Ekonomija

Addiko banka dodatno unaprijedila EBank i Mobile servis

Addiko banka unaprijedila je uslugu mobilnog bankarstva, pružajući klijentima novu verziju mBanke, koja omogućava korisnicima MasterCard 3u1 kreditne kartice da od sada obavljenu kupovinu podijele na rate i putem Addiko mobilne aplikacije. Ova opcija dostupna je korisnicima za oba operativna sistema IOS i Android.

“Transakcije napravljene Mastercard kreditnom karticom moguće je podijeliti na 2 do 12 rata, a minimalni iznos transakcije za podjelu na rate je 25 eura. Pored toga što korišćenje kreditnih kartica značajno olakšava kupovinu, sa novom mogućnošću podjele na rate putem mobilne banke, to je sada i brže i jednostavnije. Podjelu na rate klijenti mogu izvršiti kupujući bez ograničenja kod svih prodavaca u zemlji i inostranstvu (bez obzira da li imaju sklopljen ugovor sa Bankom), kao i putem podizanja gotovine na bankomatima, što predstavlja značajnu prednost i pruža fleksibilnost prilikom raspolaganja novcem i planiranja lične potrošnje”, saopšteno je iz Addiko banke.

Korisnicima Addiko Mastercard kreditne kartice i mobilne aplikacije, dodaju, pruža se niz mogućnosti kojima lakše upravljaju ličnim finansijama. Prilikom kupovine oni odlučuju da li žele podmiriti cjelokupno dugovanje po kartici bez kamate, samo 5% duga ili žele njome plaćati na rate. Dodatno olakšanje je i to što nije potrebno primati platu preko Addiko banke da bi neko aplicirao za kreditnu karticu. Istovremeno, na brz, jednostavan i siguran način korisnici mogu da prate promjene na njihovim računima, kao i da umjesto čekanja u redu obavljaju različite transakcije koristeći svoj mobilni telefon.

“Prema podacima sa Google Play-a i App Stora, kao i ocjenama korisnika ovih platformi, mBanking aplikacija Addiko banke već nekoliko mjeseci zaredom je najbolje rangirana u kategoriji svih bankarskih aplikacija na tržištu Crne Gore, sa prosječnom ocjenom 4,7. Korisnici su ovu ocjenu definisali kroz parametre praktičnosti, korisničkog iskustva i interakcije sa proizvodom.

Mobilna aplikacija je jednostavna za korišćenje i veoma lako se instalira, preuzimanjem sa Google Play Store-a ili App Store-a, a ukoliko je klijent korisnik Addiko EBank može istu aktivirati bez odlaska u banku. Uz samo nekoliko pristupnih koraka, klijentima su na raspolaganju bankarski proizvodi 24h dnevno, sedam dana u nedjelji”, saopštili su oni.

Send this to a friend