Ekonomija

Air Montenegro o predstojećoj sezoni na međunarodnom sajmu turizma u Parizu

Air Montenegro je na jednom od vodećih događaja iz oblasti turizma, IFTM Top Resa koji se održava od 5. do 8. oktobra u Parizu.

“Ovo je jedna od najvažnijih manifestacija koja uključuje sve aktere u turističkom sektoru – od turoperatora i turističkih agencija do prevoznika, aviokompanija, agencija za događaje. Ugostiće preko 200 destinacija, 1.700 kompanija, brojne tur operatore, turističke agente koji će se predstaviti na ovom međunarodnom sajmu, razmijeniti predloge i ideje za unapređenje usluga za narednu turističku sezonu”, saopštavaju iz Air Montenegro.

Kako je ovo ujedno najveći poslovni (B2B) turistički sajam u Francuskoj i odlična prilika za uspostavljanje novih kontakata, promociju destinacije i usluga, izvršni direktor kompanije Air Montenegro će tokom trajanja sajma imati niz sastanaka sa potencijalnim partnerima, među kojima supredstavnici najvećih evropskih i francuskih turoperatora i agencija kao što jeTUIFrance, ali i FRAM, ThalassoVoyage, MTO, Luminalis, StepTravel, TravelEurope, TopofTravel, ManaVoyages.U fokusu razgovora biće nove forme saradnje za predstojeću sezonu kao i prezentacija potencijala Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije.

Izvršni direktor Air Montenegra, Predrag Todorović, posjetiće iAmbasadu Crne Gore u Francuskoj i sa crnogorskim ambasadorom Ivanom Ivaniševićem i sa ministrom savjetnikom Tatjanom Raspopović sagledati buduće aktivnosti u cilju razvoja saradnje i povezanosti dvije države.

Send this to a friend