Ekonomija

Air Montenegro tvrdi: Putnicima obezbijeđen smještaj, danas će stići na svoje destinacije

Iz aviokompanije Air Montenegro potvrdili su zvanično da je otkazan sinoćni let iz Beograda za Podgoricu, i tvrde da je putnicima bio obezbijeđen smještaj, te da će danas stići na svoje destinacije.

<<<U kvaru avion Air Montenegra, putnici ostali u Beogradu<<<

“Uslijed određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteo uslova, procjena kapetana i tehničke službe Air Montenegra je bila da se letovi br. MNE152 (na relaciji Tivat – Beograd) i br. MNE103 (na relaciji Beograd – Podgorica) otkažu, navode u zvaničnom saopštenju kompanije.

U avio industriji, napominju, nije neuobičajena pojava da se letovi otkažu ili odlože zbog veoma strogih sigurnosnih procedura koje Air Montenegro veoma poštuje, “jer nam je sigurnost putnika na prvom mjestu”.

“Iz kompanije je brzo reagovano i svim putnicima na pomenutim letovima je obezbjeđen hotelski smještaj, što je i određeni broj putnika iskoristio. Takođe, jutros je dio putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija – Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku današnjeg dana”, kažu u Air Montenegru.

Izvinjavaju se svim putnicima na neprijatnosti i zahvaljujuju im se na razumijevanju.

“Iza nas je za veoma kratak period ostvareno 300 uspješnih letova na vrijeme i po tačno definisanom rasporedu. Ujedno, u pitanju je period intenzivnih letova zbog turističke sezone pa je potražnja i popunjenost letova značajno visoka. Radimo na što bržem iznalaženju najboljeg mogućeg rješenja kako bi se saobraćaj do kraja dana normalizovao, a putnici stigli na destinacije tokom dana. Ova situacija je pokazala da je Air Montenegro dorastao svakom izazovu, naročito vodeći računa o bezbjednosti putnika, čak i u slučajevima loših meteo uslova i povećanog rizika za generalne letove”, zaključuju u Air Montenegru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Air Montemegro obavještava sve cijenjene korisnike da ubuduće ne letimo po kiši.

Milovic Goran
Gost
Milovic Goran

Air Pljevlja!

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Sad nema turista iz Srbije😂😂😂😂😂

Ja i Jos neko
Gost
Ja i Jos neko

Ovo se dešava svim aviokompanija. Od najmanjih stvari pravite famu.

Anderba
Gost
Anderba

Tek su sad shvatili da avioni ne mogu da lete bez motora.

delboj
Gost
delboj

A ko placa taj smjestaj..Gradjani je li?

Lscg
Gost
Lscg

Da ne prokisnjava nedje ?

Ministar
Gost
Ministar

Hahahaahah komedija!

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

a danasnji let Pg-Bg u 14?

Krsto
Gost
Krsto

Zovite Sergeja 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

Putnik
Gost
Putnik

Ne lažite

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Tesko sa jednim motorom na ovo nevrijeme.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Neno
Gost
Neno

Kako ce bez motora? 😂😂😂

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Montenegro Airlines je kroz ugovore imao mogucnost da putnike odmah prebaci na letove drugih aviokompanija u slucaju kvara aviona, ovi strucnjaci nemaju takav sistem ni ugovore, pa ce kao alternativna sredstva transporta obezbijediti mule ili eventualno kamile.

Send this to a friend