Ekonomija

Bečić-Dabović: Skupština će nastaviti da unapređuje saradnju sa Državnom revizorskom institucijom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa predsjednikom Senata Državne revizorske institucije Crne Gore, Milanom Dabovićem, tom prilikom, ističući  značaj finansijskih izvještaja koji Skupštini pomažu  pri sprovođenju njene kontrole i nadzorne funkcije.

U konstruktivnom razgovoru, koji je prethodio Konferenciji o saradnji Državne revizorske institucije Crne Gore i Skupštine Crne Gore, Bečić upoznao je sagovornika o aktivnostima i rezultatima koje je Skupština Crne Gore postigla od početka rada novog saziva, posebno u dijelu povećanja transparentnosti.

On je ukazao na značaj intenzivne komunikacije Državne revizorske institucije i Skupštine Crne Gore, uz uvjerenje da će i buduća saradnja dati plodonosne rezultate.

Čestitajući predsjedniku Bečiću izbor na funkciju predsjednika zakonodavnog doma, predsjednik Senata poželio je srećan i uspješan rad.

On je upoznao predsjednika Skupštine sa trenutnim aktivnostima Državne revizorske institucije, naglasivši značaj revizije finansijskih izvještaja, koji Skupštini Crne Gore pomažu u sprovođenju njene kontrolne i nadzorne funkcije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Pa Ministrica JBB je krsila mjere DRI ista ona sto je parlamentarna vecina izabrala .

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Ima li koji plac u Bečiće ili Budvu nešto jeftino….

Send this to a friend