Ekonomija

Beranski taksisti podržali ugostitelje: Dozvolite nam da radimo i usvojite subvencije za sve nas

Taksi udruženja u Beranama

Taksi udruženja City, Lim i Moj taxi iz Berana podržali su ugostitelje iz tog grada i traže od Nacionalnog koordinacionog tijela da im dozvole rad i usvoji subvencije za sve njih.

“Smatramo da Berane treba da dobije status kao i ostale opštine i omogući se rad ugostiteljskim objektima, a našoj djelatnosti se opredijele subvencije u iznosu ne manjem od 50 odsto jer je naš rad upitan zbog izuzetno loših uslova poslovanja”, navodi se u saopštenju taksi udruženja City, Lim i Moj taxi iz Berana

Kako ističu taksi udruženja i ugostiteljski objekti u Beranama u teškoj su situaciji zbog vladinih mjera za sprječavanje širenja virusa korona.

“U potpunosti podržavamo zahtjeve beranskih ugostitelja u dijelu da im se omogući ponovni rad i dodijele subvencije za jul. Zbog zabrane rada ugostiteljskim objektima, posljedice u poslovanju osjeća i naša djelatnost. Kada se tome dodaju i loši socioekonomski uslovi i zatvorenost granica, naše poslovanje je upitno u narednom periodu”, ističu taksisti iz Berana.

Zato smatraju da Berane treba da dobije status kao i ostale Opštine i omogući se rad ugostiteljskim objektima, a taksi djelatnosti se opredijele subvencije u iznosu ne manjem od 50 odsto zbog izuzetno loših uslova poslovanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tomi
Gost
Tomi

Zovite Rista u pomoc😜😜

Staricg
Gost
Staricg

Beranci vjecito ZBUNJENI cas su u crnoj gori kad treba para cas su Srbija kad su litije..odlucite se vise

Budim
Gost
Budim

Beranci su barem solidarni. U izvinite u drugim gradovima ne znaju sta to znači.

Starko
Gost
Starko

Da tu ima odgovornog naroda otvorili bi…ovako samo mogu haos da naprave

Fridoom
Gost
Fridoom

Da vam se daju subvencije da bolje pljujete po drzavi. Ni cent vam nebih dao. Svi se vi digli znate da je ugrozena crkva a niko nije procitao ni slovo od zakona.

Uhhh
Gost
Uhhh

Neka Berancima pomognu Srbi i SPC! Srbi iz Crne Gore i tako ne priznaju ovu drzavu, pa kad je ne priznajete nek vama pomaze drzava koju priznajete.

Krcun
Gost
Krcun

Srbi i Crnogorci su vecina.

Trojke
Gost
Trojke

Imali gorih ljudi of vlasnika kafica ?

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

dobri su beranci, čas pljuvaju po državi, čas traže pomoć

Skorpion
Gost
Skorpion

Neka vam Risto obezbijedi zajedno sa Joanikijem koji necvjeruju ljekarima jer ste sa litijama radili sve samo da se nebi postovale mjere NKT zato ste i dosli u takvu situaciju

Robert
Gost
Robert

I Pljevlja otvoriti koja su zatvorena 19 dana iako su 11-a opstina prema broju zaraženih na 100.000.

Send this to a friend