Ekonomija

Biće manje službenih vozila

Treći paket mjera koji je danas predstavio premijer Duško Marković, obuhvata i smanjenje tekuće neinvesticione potrošnje i voznog parka u javnoj administraciji, broja lica koja imaju pravo na službeno vozilo i prodaju dijela voznog parka.

Predviđena je i racionalizacija zarada u državnim preduzećima.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mili
Gost
Mili

Da je srece pa da je ovo pravilo ! Ovo je prava briga za budzet CG ! Ovo je patriotizam. Ali morala je korona ekonomiju da unisti da bi se poseglo za ovim mjerama. Najlakse je zavuc ruku u dzepove gradjanima, ali po principu solidarnosti milioni leze na drugim mjestima i vidite kako se za čas nadje usteda 17 miliona.… Više »

Mali budo
Gost
Mali budo

Bice manje sluzbenih vozila a ovo sto ce bit manje plate je u drugi plan ekstra trik za budale skidam kapu

Nikola
Gost
Nikola

Hoce li ici doma sluzbenim kolima i u trgovinu, na more, na selo, na planinu, djecu u skoli…?

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

A idu na plazu sa drzavnim autima. Presmjesni ste. Prvo sankcionisite ove vase indijance sto sluzbena auta koriste kao privatna. Koga ste sankcionisali do sad? Bilo je mali milion prijava

Nomad
Gost
Nomad

Maksimalno smanjiti broj službenih auta.Ne dozvoliti nikome da službeno auto vozi kući ali i ispitati da li korisnici istih koriste to auto kako treba tj. da li imaju nalog-dozvolu za to.Ako im treba vožnja nek plate iz svoga džepa jer imaju dobra primanja.

Nikola
Gost
Nikola

Pa to je najjace idu s posla doma o obratno kolima. Zasto je to tako? Pa moraju usput djecu povest, u trgovinu poci, na selo, na more itd

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Odracete nam plate..vi imate milione a mi 500 e

Mili
Gost
Mili

Nece, ne sjekiraj se. Mi smo ekonomski najrazvijeni na Balkanu i para ima masu. Zar ne vidis da je treci paket procijenjen na 1.22 milijarde, tako da kad dodje stani pani itekako ima para, nego ovaj narod nije navikao na evropski standard zivota, pa isti nemaju ni hrabrosti ugrozavati, jer bi to bila socijalna bomba.

Eto
Gost
Eto

Švedska vlada ima samo 2(dva) službena automobila i to Volvo(švedske proizvodnje).U jednog se vozi predsjednik,a u drugog premijer.Predsjednik skupštine,ministri,gradonačelnici …voze svoje automobile ili bicikla ili se služe javnim prevozom, a kod nas svaka šuša vozi službeni auto.Đe je Švedska a đe smo mi!

Bingo
Gost
Bingo

Bas me zanima koliko ce smanjit platu onim mrcenicima u drazvnu upravu sto primaju po 33o eura. Onima sto primaju po hiljadu i vise, smanjice na 1000, tako da ce oni bit najpogodjeniji, ka Verica Maras.

PetarSeferovic
Gost
PetarSeferovic

Uzmite pa sad u zdravstvu uvedite krizne poreze i smanjenje zarada. Unistite zdravstvene radnike na srozajte ih na nivo cistaca ulaza . Ovako su ponizeni nemaju kud vise …

Neno
Gost
Neno

Sve vam vjerujem 🤣🤣🤣

Send this to a friend