Ekonomija

Bogdanović Spajiću: Nećemo dozvoliti da se bilo ko igra sa zdravim razumom poslanika većine

Boris Bogdanović

Skupština Crne Gore i poslanici Demokrata uradiće sve ono što od nje narod očekuje, kazao je poslanik Demokrata, Boris Bogdanović, reagujući na izjavu ministra finansija i socjalnog staranja, Milojka Spajića koji je rekao da će plate građanima biti povećane ako poslanici u Skupštini podrže njegov Maršalov plan.

<<<Spajić: Plate će biti povećane ukoliko poslanici u Skupštini podrže Maršalov plan<<<

“Žao nam je što početkom ove godine nijesmo uspjeli da ubijedimo Vladu Crne Gore da planira sredstva u budžetu za dječiji dodatak za svu djecu Crne Gore, kao ni veće staračke naknade. Rečeno nam je da nema sredstava, niti za djecu, niti za majke, niti za zdravstvene radnike, niti za veće staračke naknade. Na čemu smo insistirali”, rekao je Bogdanović.

Ističe da neće dozvoliti da se bilo ko igra sa zdravim razumom poslanika parlamentarne većine.

“Sada vidimo da se vode neke lične i već izvjesno partijske kampanje, ali nećemo dozvoliti da se bilo ko igra sa zdravim razumom poslanika parlamentarne većine, jer ono što smo tada tražili sad se od Vlade nudi. Što nas ne iznenađuje, ali sigurno nećemo ćutati na pokušaje ponižavanja parlamentarne većine”, naglasio je Bogdanović.

Najavio je i da će Skupština Crne Gore ubrzo razmatrati rješenja za vraćanje stečenog prava naknada za majke sa troje i više djece.

“I druge socijalne mjere, uključujući i veće plate, veću minimalnu zaradu, veće staračke naknade, bolji materijalni položaj za sve zdravstvene radnike, jer se Skupština ne vodi ličnim, već opštim interesom”, zaključio je Bogdanović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Simulant
Gost
Simulant

Ne postoji validno uvjerenje o zdravom razumu vladajuće poslaničke večine

Mikica Verrusa
Gost
Mikica Verrusa

Ko god od politickih partija ne podrzi Marsalov plan Taj je Sebe potpisao nestanak sa politicke scene Crne Gore,Nema nikakve price o populizmu,Ili ste za to da obicni Gradjani zive bolje Ili ste za to da Samo vi iz Parlamenta sa vasim familijama zivite bolje

Pastrmka
Gost
Pastrmka

Vi ste stvarno zastidje od partije…. Puztite barem plate da se povecaju …jel moguce da ovo negirate
..da je vjecna CG

Crni panter
Gost
Crni panter

Demokrate su poznati muljatori i da prosipaju suplju priču bez pokrića.Taman kao i sam ministar.

Festadjun
Gost
Festadjun

Sto je ovo ljudi moji ovi se svi izmedju sebe raskuoisase

MNE
Gost
MNE

Ne pitate se vi nista bogdanovicu

Crnogora
Gost
Crnogora

Pa i ti sad vodis stranacku kampamju.

Send this to a friend