Ekonomija

Bojanić: Krajem godine početak gradnje druge dionice auto-puta, nijesam se srodio sa foteljom

Mladen Bojanić

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić kazao je da se radi idejni projekat za drugu dionicu auto puta Bar – Boljare, Mateševo-Andrijevica koji bi trebalo da bude završen do maja.

“Što se tiče drugog dijela od Andrijevice do Boljara radi se idejno rješenje. Monteput je nosilac toga posla. Računamo, optumistički, da možemo očekivati da do kraja godine počnemo sa realizacijom ove druge dionice. Računamo na sredstva od evropskih fondova i 40 odsto granta za to. Od 400-450 miliona eura koštaće jedna dionica. Mateševo-Boljari je nekih 70 kilometara računamo negdje oko 850 miliona eura da će koštati”, naveo je ministar, odgovarajući na pitanja novinara na današnjoj konferenciji za medije.

Nema, kaže, informaciju da je jedan od tri ministara čijim radom je nezadovoljan premijer Zdravko Krivokapić.

“Mislim da to nije tačna informacija, ja je nemam. Ako jeste, ako bi bilo eventualno nešto od toga, valjda bi red bio da se to prvo meni kaže, a ne u kuloarima i medijima, ali da odagnam svaku sumnju-to je netačna informacija”, ističe Bojanić.

Da li će biti rekonstrukcije ne zavisi, kaže, od njega.

“Ja radim najbolje što mogu, Ministarstvo takođe. Bili tu još dan-dva, rekonstruisali nas za mjesec nemam problema sa tim. Živio sam i prije Vlade, pa ću i nakon Vlade. Nijesam se srodio sa foteljom. Rezultati su nekome više, nekome manje vidljivi”, poručuje Bojanić.

Slađana Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duklja
Gost
Duklja

Čudno kako sad pričaju o nastavljanju druge dionice autoputa, a do juče su govorili da je to autoput iz niđe u niđe.

Obican crnogora
Gost
Obican crnogora

Ako se ne nastavi onda je preskupa prica i upitan efekat ,a kd se zavrsi kompletan,koliko god da kosta nama je odlican…

a evo draginjâm
Gost
a evo draginjâm

Pa ova postojeća dionica trenutno je “auto put iz niđe u niđe” jer NE povezuje dva grada. Ako poveže makar 3 grada u CG, onda je druga priča

zoki
Gost
zoki

dok nisi bio na vlasti to je bilo trosenje para u prazno,prezaduzena ,sprzena drzava itd ,sada se gradi jos jedan za 1 milijardu-kako daju sprzenoj drzavi novac??/ nesto ste dobro lagali ovaj narod,ali necete dugo !!!

Džumhur
Gost
Džumhur

Ministar Bojanić da jednom nauči kako se zove krajnja tačka autoputa. On kaže Boljari a ustvari se kaže Boljare.
Pa za Rožaje često čujemo od zvaničnika da kažu Rožaj.
Suvišna svaka priča…

Mongro
Gost
Mongro

Nijesi se srodio sa foteljom??? A miči se onda otale, upropasti i to malo što je ostalo da valja! Ne znaš, ne umiješ, ne smiješ, nemaš s kim…??? Miči se, oslobodi nas ove agonije!

AntiX
Gost
AntiX

Mici se….upropastil si aerodrome,ti i tvoji….pljuvali ste po sistematizaciji,sad ce bit 1000 u direkciju,tj povecanje broja zaposlenih👍

Nino 🇲🇪
Gost
Nino 🇲🇪

Evo ga jedan od experata 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Grunf
Gost
Grunf

“Rezultati su nekome više, nekome manje vidljivi”, poručuje Bojanić” – koji rezultati? Ima li negdje portal da vidimo te rezultate o kojima svi govorite a nekako ih nigdje nema??

Grunf
Gost
Grunf

tvoji su nevidljivi!! nemas rezultate samo neuspjehe!

Send this to a friend