Ekonomija predstavnici studijske grupe

Budva je ono što gosti iz Bjelorusije traže od destinacije

Kvalitetni sadržaji u visokokategorisanim hotelima na obali, ali i moderno opremljeni apartmani u privatnom smještaju u potpunosti se uklapaju u želje i očekivanja gostiju iz Bjelorusije, zaključili su predstavnici studijske grupe iz ove istočnoevropske države tokom boravka u Budvi.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije opštine Budva, posredstvom turističke agencije Gulliver Montenegro šesnaest predstavnika turoperatora TUI RU & CIS i turističkih agencija boravili su na budvanskoj rivijeri sredinom jula.

“Pored upoznavanja sa turističkom ponudom Budve gosti iz Bjelorusije su imali priliku i da obiđu najljepše krajeve Crne Gore i sa svojim domaćinima podijele divne utiske o prirodnim ljepotama. Turistička organizacija opštine Budva je agentima bila domaćin u Petrovcu, a pored razgovora o utiscima sa njihovog boravka, poklonjen im je i promotivni materijal koji će ih detaljnije upoznati sa svim sadržajima naše lijepe destinacije”, navode u LTO Budva.

TA Gulliver Montenegro je organizovala i dolazak predstavnika turoperatora TUI UA i turističkih agencija iz Kijeva, a budvanski hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja su se potrudili da ih domaćinski dočekaju i profesionalno upoznaju sa svojim kapacitetima.

“Tržišta Bjelorusije i Ukrajine su veoma značajna za Budvu i Crnu Goru, a sve znanje i iskustvo u turističkom sektoru treba, tokom ove godine, koristiti za jačanje dosadašnje saradnje i stvaranje novih konekcija. Od posebne je važnosti saradnja sa turističkim agencijama iz našeg grada koji ozbiljno rade na kreiranju još boljeg imidža destinacije”, ističu iz LTO Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado19784
Gost
Vlado19784

Maske ne nose a juce su ruse zaustavljali i pisali im kazne za maske,oni nisu imali pojma da su maske obavezne u cijelu drzavi

Slobodan
Gost
Slobodan

Au koliko ih je

Bnjj
Gost
Bnjj

Te Ukrajinke su vrh ribe, dajte ih što više u Cg

Dado
Gost
Dado

A za njih ne vazi pravilo nosenje maske i distanca?

Trt milojko
Gost
Trt milojko

Dao bi im ja štošta jos hahha

Bjeloruskinja
Gost
Bjeloruskinja

E taman si trt!

Send this to a friend