Ekonomija Predstavnici kompanije se sastali sa ministarkom ekonomije

Crnogorski Telekom pokazao da želi dogovor sa sindikatom

Na jučerašnjem sastanku pregovaračkih timova Crnogorskog Telekoma i sindikata te kompanije dogovoreno je da se dijalog nastavi, poslodavac je pokazao jasnu volju za postizanje konačnog dogovora i zato se nadamo da će i sindikat odgovornim odnosom doprinijeti da se pregovori okončaju, kazali su predstavnici Telekoma na sastanku sa ministarkom ekonomije Dragicom Sekulić.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, Sekulić je pozvala obje strane da nastave pregovore i da ulože dodatne napore da dođu do obostrano prihvatljivog rješenja.

“Dijalog nema alternativu i on se mora nastaviti jer je to, na kraju, jedini način da se razlike u mišljenjima prevaziđu i da se interesi socijalnih partnera približe”, poručila je ministarka.

Sekulić je ponovila da razlike ne izgledaju nepremostive i rekla je da očekuje da će strane pokazati posvećenost postizanju konačnog dogovora.

<<<Trenutak da menadžment i sindikat Crnogorskog Telekoma obnove dijalog<<<

Podsjećamo, prethodne sedmice ona je razgovarala na istu temu i sa predstavnicima sindikata Crnogorskog Telekoma.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mili
Gost
Mili

Firma nudi da potpišeš direktno sa njima ugovor da odustaješ od zimnice, ali ti ne mijenjaju platu do kraja 2021 i imaš pravo na otpremninu. A ako ne potpišeš nema otpremnine, smanjenje plate ali ćeš dobiti zimnicu. Telekom hoće dogovor sa sindikatom. Ali neće potpisivanje ponovo kolektivnog ugovora.
A od prvog strajk🥂📣🎪🎭🤹‍♀️🥪💃🕺💃🕺

Habla
Gost
Habla

Ovako su se bukali i radnici Radoja Dakica…,pa dje su sad….ne trazi Mili ljeba preko pogace, pusti neradnike i muljatore iz sindikata

Send this to a friend