Ekonomija

Danas 200.000 više putnika nego prošle godine

Orlandić

Aerodromi Crne Gore na današnji dan bilježe 200.000 putnika više nego u istom periodu rekordne prošle godine, što predstavlja odličan poslovni rezultat, ocijenio je izvršni direktor kompanije Danilo Orlandić.

“Bolja organizacija posla, ulaganje u infrastrukturu i opremanje aerodroma kao i kvalitetnija saradnja sa predstavnicima turističke privrede, omogućili su postizanje ovako dobrih rezulata”, kazao je Orlandic.

Aerodrom u Tivtu za prvih 11 mjeseci opslužio je više od 1.3 miliona putnika, dok je preko podgoričkog Aerodroma putovalo više od 1.2 miliona putnika.

Porast broja putnika, između ostalog, duguje se i činjenici da Aerodromi Crne Gore uz pomoć Vlade Crne Gore iz godine u godinu sklapaju sve veći broj ugovora sa prestižnim aviokompanijama iz cijelog svijeta.

“Konstantno radimo na povezivanju Crne Gore sa destinacijama širom Evrope, a vjerujemo da će sljedeća godina biti još uspješnija”, kazao je Orlandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Mogao si ostalima zahvalit na taj uspjeh,red bi bio,npr.transportne u TV.ako neces sve mogao si jednog transportnog pohvalit….

Jovan
Gost
Jovan

Kako bi tek aerodromi radili da je na čelu strucnjak. Kad je sa tatinim sinom ovoliki rast.

Passanger
Gost
Passanger

Da nije ovoga bilo ne bi niko putovao! Klasičan primjer politikantskog svojatanja rezultata monopola i prirodnog rasta saobraćaja,uz vidljivo slabo rukovođenje i razvijanje aerodroma.

oooo
Gost
oooo

Jedino nijeste organizovali saradnju sa radnicima 🙂 valjda su i oni zasluzni za nesto? No njih i ne pominjete nikad.

Send this to a friend