Ekonomija

Demokrate Budva: Borimo se da sačuvamo svaki euro građana

Demokrate

Iz Demokrata Budve saopštili su da je na predlog poslanika Dragana Krapovića, Vlada Crne Gore i Ministarstvo finansija na čelu sa ministrom Milojkom Spajićem zauzeli dijametralno suprotni stav prema Opštini Budva u odnosu na prethodnu Vladu DPS-a. Kako su saopštili iz ove partije, glavni cilj im je da sačuvaju svaki euro građana Budve i Crne Gore.

“Prihvatanje amandmana koji je poslanik Krapović podnio na Prijedlog zakona o budžetu Crne Gore za 2021.godinu, a tiče se člana 13 stav 3 tačka 5 u kojem je tražio da se ista izbriše, Opština Budva je oslobođena da plati , odnosno da se dodatno zaduži u 2021.godini za preko 30 miliona eura”, navode u saopštenju.

Kako su istakli u Amandmanu poslanika Krapovića su jasno navedene činjenice i razlozi za prihvatanje istog, a tiču se trenutnih sporova koji se vode pred Privrednim sudom u Podgorici po osnovu tužbe prethodne Vlade Crne Gore protiv Opštine Budva , tako i arbitražnih postupaka pred međunarodnim sudovima.

“Krapović je naveo da je u pitanju problematičan projekat u kojem je napravljen veliki broj krivičnih dijela u toku njegove realizacije, kao i izdavanje državne garancije izdate od strane Vlade Crne Gore, kojom je rukovodila Demokratska partija socijalista Crne Gore”, dodaju u saopštenju.

Demokrate se nadaju da će Vlada Crne Gore, kako oni kažu,  potpomoći povratak sredstava u budžet.

“U iskrenom smo uvjerenju da će pobjeda Opštine Budva u navedenim procesima biti značajno pomognuta spremnošću Vlade Crne Gore za podršku toj borbi i da će tako novac građana Budve i Crne Gore biti vraćen u budžet, a da će svi koji su učestvovali u ovoj velikoj pljački odgovarati za svoja nedjela. Građani Budve sada mogu jasno da vide kako mi radimo za našu Budvu i kako se borimo da sačuvamo svaki euro građana i Budve i Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ONOGOŠT
Gost
ONOGOŠT

Svi znaju da ćete sačuvati,kod vas je sve sigurno.

ONOGOŠT
Gost
ONOGOŠT

Svaki euro građana kod vas je siguran.Garant je
Ura.

Send this to a friend