Ekonomija

Demokrate Budva: Borimo se da sačuvamo svaki euro građana

Iz Demokrata Budve saopštili su da je na predlog poslanika Dragana Krapovića, Vlada Crne Gore i Ministarstvo finansija na čelu sa ministrom Milojkom Spajićem zauzeli dijametralno suprotni stav prema Opštini Budva u odnosu na prethodnu Vladu DPS-a. Kako su saopštili iz ove partije, glavni cilj im je da sačuvaju svaki euro građana Budve i Crne Gore.

“Prihvatanje amandmana koji je poslanik Krapović podnio na Prijedlog zakona o budžetu Crne Gore za 2021.godinu, a tiče se člana 13 stav 3 tačka 5 u kojem je tražio da se ista izbriše, Opština Budva je oslobođena da plati , odnosno da se dodatno zaduži u 2021.godini za preko 30 miliona eura”, navode u saopštenju.

Kako su istakli u Amandmanu poslanika Krapovića su jasno navedene činjenice i razlozi za prihvatanje istog, a tiču se trenutnih sporova koji se vode pred Privrednim sudom u Podgorici po osnovu tužbe prethodne Vlade Crne Gore protiv Opštine Budva , tako i arbitražnih postupaka pred međunarodnim sudovima.

“Krapović je naveo da je u pitanju problematičan projekat u kojem je napravljen veliki broj krivičnih dijela u toku njegove realizacije, kao i izdavanje državne garancije izdate od strane Vlade Crne Gore, kojom je rukovodila Demokratska partija socijalista Crne Gore”, dodaju u saopštenju.

Demokrate se nadaju da će Vlada Crne Gore, kako oni kažu,  potpomoći povratak sredstava u budžet.

“U iskrenom smo uvjerenju da će pobjeda Opštine Budva u navedenim procesima biti značajno pomognuta spremnošću Vlade Crne Gore za podršku toj borbi i da će tako novac građana Budve i Crne Gore biti vraćen u budžet, a da će svi koji su učestvovali u ovoj velikoj pljački odgovarati za svoja nedjela. Građani Budve sada mogu jasno da vide kako mi radimo za našu Budvu i kako se borimo da sačuvamo svaki euro građana i Budve i Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

2

avatar
1000
2
0
0
 
1
ONOGOŠT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ONOGOŠT
Gost
ONOGOŠT

Svi znaju da ćete sačuvati,kod vas je sve sigurno.

ONOGOŠT
Gost
ONOGOŠT

Svaki euro građana kod vas je siguran.Garant je
Ura.

Send this to a friend