Ekonomija

DF: I pored podmetanja Carević će biti predsjednik Opštine Budva

Bato Carević

Demokratski front demantovao je navode koji su se pojavili u medijima da je firmu Carinvest Marka Carevića angažovao Nikšićanin Branislav Mićunović za rušenje zgrade Zeta filma u Budvi. U DF-u tvrde da je očigledno da neki, u susret danu kada će Marko Carević postati prvi čovjek budvanske opštine, ne prezaju od raznih podmetanja, kako bi se njemu i DF nanijela politička šteta.

<<<Počelo rušenje zgrade Zeta film u Budvi: Carević dobio posao kod Mićunovića<<<

“Marka Bata Carevića dobro poznaju građani Budve, znaju sve o njemu i njegovoj porodici, i znaju da se radi o familiji koja živi i radi časno i pošteno. To se odnosi i na posao koji je postao predmet pažnje pojedinih medija. Naime, kao što je poznato, Carević se bavi preduzetništvom i jedna od njegovih preduzetničkih aktivnosti je upravo i ovaj posao koji je njegova firma zaključila sa Novkol Monte D.O.O. iz Budve, inače ćerkom firmom preduzeća Novkol iz Beograda. Tom prilikom, Carević nije imao bilo kakvih kontakata, komunikacija, niti bilo kakvih dogovora i razgovora sa Branislavom Mićunovićem, kako to pojedini mediji pokušavaju podmetnuti”, navodi se u reagovanju DF-a.

Radi se, kako ističu, o jednom od redovnih poslova, koji se dobijaju tako što date najbolju ponudu, a ne preko privatnih veza i poznanstava sa bilo kim, pa ni sa Branislavom Mićunovićem.

“Zbog javnosti, mi ovom prilikom medijima dostavljamo ugovor između firmi Carinvest i Novkol Mont, kako bi se svi mogli uvjeriti da tu nema ništa sporno, i da je ono što se pojavilo u pojedinim medijima najobičniji pokušaj spinovanja. Sigurni smo da će neki nastaviti sa ovakvim “informacijama” i sličnim podmetanjima, i da će se ona i pojačati u susret izboru Marka Bata Carevića za predsjednika opštine Budva.  Ali, šta god se pisalo i podmetalo, jedino je važna činjenica da narod zna ko je Marko Bato Carević, i da će on, kao sposoban i pošten čovjek, domaćinski upravljati Budvom”, zaključuju u DF-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

Ja ih licno vidio kako se pozdravljaju i ljube, na ulicu u Budvu !!!

CG123
Gost
CG123

za vukom i kucke laju

gradaninmne
Gost
gradaninmne

ma, te KCERKE FIRME su najbolje za kamuflazu…Eh, dako se ikad osvijestimo i pocnemo misliti kakvu Crnu Goru ostavljamo djeci…

RaziB
Gost
RaziB

Nema toga ko nešto može prigovoriti ovom čovjeku. Pošten, čestit i radan.

Putin
Gost
Putin

Medoooooooo, opet novi nick, pa je li moguce ?!!! 😂😂😂😂😂

gradaninmne
Gost
gradaninmne

pa,sad…znamo mu maslo…i kuvanje. No, nista ,nije dovijeka. Ako nam do pameti dodje, naravno. Bog nek cuva Crnu Goru i svaki njen pedalj.

Nera
Gost
Nera

Uh dobro je nece Bato raditi za Brana ,nego za sebe i za Branove pare.

Ljuta
Gost
Ljuta

Okle Branu pare?..da nisu acove?

BudoMNE
Gost
BudoMNE

Hahaha…vidi im ugoovoraa…ovo je taj pravi sigurno…nidje ni činjenica, rokova ni cifara…kakve su ovo fukare…a nema preko njih…no su srećom prošlost Crne Gore u svakom smislu…i uvijek su i bili…na žalost imaju tu šačicu izgubljenih nesrećnika i slijepaca koje muzu…trebali bi onakk grupno-kao što se slikaju u zadrugu ili parove…da se vrate svojoj Srbiji…i da tamk ostanu…pi!

Slavka
Gost
Slavka

Je li to onaj sto izvodi gradjevinske radove za Tačija i Haradinaja u Budvi?

Putin
Gost
Putin

Hahahahahaha

Grbaljka
Gost
Grbaljka

E Jado jadni 👹

?????
Gost
?????

Nije znao , a i ovo mu je jedina prilika da srusi nesto Branovo , a da ne bijezi

Send this to a friend