Ekonomija

DPS Cetinje SDP-u: Čuveni politički privjesak se ne može otrgnuti od opsesije

DPS Cetinje SDP-u: Čuveni politički privjesak se ne može otrgnuti od opsesije
Cetinje

Politički egzibicionizam Socijaldemokratske partije, koja je zbog unutar partijskih trvenja u crnogorskoj Prijestonici u potpunom rasulu, danas se bjelodano nastavio saopštenjem koje je primjer političke blasfemije, poručili su iz OO DPS-a Cetinje SDP-u.

Oni su reagovali na saopšenje SDP-a u kom tvrde da lokalna uprava ne umije da potroši novac iz kapitalnog budžeta.

Saopštenje DPS-a Cetinje prenosimo u cjelosti: 

Crnogorske javnosti radi, realizacija Programa razvoja za 2019. godinu u ovom trenutku iznosi oko 90 odsto, što jasno ukazuje na to umije li lokalna vlast potrošiti novac koji joj je dat na upravljanje.

O tome šta umije cetinjska vlast govore i podaci Direkcije javnih radova, prema kojima je Cetinje na drugom mjestu u Crnoj Gori po ukupnim plaćanjima za projekte. Do 4. decembra ove godine po ovom osnovu plaćeno je 5.674907,14 eura.

Takođe, za nepune dvoje godine, Prijestonica je kroz mjere finansijske konsolidacije ostvarila znatne uštede i uspjela da vrati gotovo dva miliona eura duga iz prethodnih godina.

Čitajući saopštenje Socijaldemokratske partije stekao bi se utisak da Program razvoja Prijestonice za 2019. godinu nije razmatran i usvojen u lokalnom parlamentu, te da tome nije prethodila javna rasprava, u čemu su učestvovali i odbornici SDP-a. Isto tako, politički naivan čitalac mogao bi posumnjati da nijesu važne ni zakonske procedure i rokovi, jer je jedino važno ispuniti napisano u razvojnom planu i udovoljiti egu SDP-a.

Dodatno, miješanje godišnjeg Programa razvoja sa Izbornim programom Demokratske partije socijalista jasno ukazuje na činjenicu da se čuveni „politički privjesak“ ne može otrgnuti od svoje opsesije DPS-om. Ali, šta da se radi, „mali“ uvijek ostaje mali.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
FileopgpravednikBudvaIvanaVjera
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Žestoka borba Draginje da potpuno preuzme partiju ali Ranković se brane….

pravednik
Gost
pravednik

Jes, jes, izgradilo se Cetinje značajno, Ova slika pokazuje koliko je ostalo ljudi od vašeg razvoja.

Budva
Gost
Budva

Na Cetinju žive najljepši i najzgodniji momci. ♥

Ivana
Gost
Ivana

Bilo kako bilo SDP je partija koja nestaje…

Vjera
Gost
Vjera

Kako ih Djuraskovic posprema pa mu sad svasta pisu i izmisljaju. Dobri i posteni momak koji zna.

Mitar
Gost
Mitar

Opozicioni Dzery na aparatima a?

Bokelj
Gost
Bokelj

Nema toga nako je neznaven da je nazalost nase Cetinje, prijestolnica Crne Gore u totalnoj nemastini i beznadju. Zalosno je njime prosetati sto je od Cetinja ostalo. Ovo je moj utisak od prije desetdana.

Send this to a friend