Ekonomija

DPS: Građani su već ocijenili politiku koju sprovodi Popović

Poslanica Demokrata Zdenka Popović je još jednom dokazala licemjerstvo po kojem je njena partija poznata, izbegavajući opet da pojasni da li, kada govori o redovima na šalterima i visokim cijenama naknada, misli na Herceg Novi ili Podgoricu, kazali su u DPS-u.

<<<Popović: DPS se javno ponižava<<

“Ali partija koja je poznata po izbjegavanju svake vrste odgovornosti jedino što može je da nastavi da bježi od javnosti, kako u Skupštini Crne Gore, tako i u Parlamentu Glavnog grada. Jer javnost odlično zna da se Zdenka Popović ne pojavljuje na poslu na kojem prima mjesečnu platu vise hiljada eura, da nije učestvovala u donošenju Zakona o kome ima naknadnu pamet niti je bila u sali kada se glasalo o naknadama u Podgorici. Ali je uredno uzela svoju naknadu. Što se tiče njene tvrdnje da će građani suditi ko govori istinu a ko manipuliše, još jednom da je podsjetimo da su građani dali svoj  sud 27.maja, kao i mnogo puta ranije, i ocijenili politiku Zdenke Popović, po riječima njenog koalicionog partnera “najtežim porazom” na izborima. Građani su još jednom poručili da neće politiku manipulacija, neistina, nerada i licemerjestva kakvu propagira Zdenka Popović”, poručuju u odboru DPS-a Glavnog grada.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maki
Gost
Maki

ZDENKA je zena za primer .Sve one iz DPSzajedno nisu kao jedna Zdenka!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A što se branite kad se odbraniti ne možete.Sramota šta radite od mrčenog naroda.Gospodji Popović skidam kapu jer sve što kaže je tačno.Slike koje je pokazala sve govore.

Mirsad
Gost
Mirsad

Ako vam je svaki posao kao kod legalizacije onda kuku nama jadnima.Dok ima ovaca za šišanje vi ćete nam kožu ogulit ako vas pustimo!!!

Andjela
Gost
Andjela

E jada jadnoga čime se vi ponosite.Mogu samo da zamislim kako bi se organizovali da Podgorica ima milion stanovnika.Mrtvi bi padali ispred šaltera.Što će Popović da komentariše tuđu kuću.Valjda se polazi od svoje i njoj se zavodi red.Osjećam se bijedno što sam podržala ljude kojima je važnija tuđa večera od svoje.BRAVO ZDENKA POPOVIĆ!!!

Kemo
Gost
Kemo

Kako možete da se branite kad je sve istina što je rekla Popovićka,sram vas bilo.Čekao sam na šalteru dva dana i nisam došao na red jer samo jedna žena radi.Ljudi se onesvešćuju od gužve.Cirkus!!!Posebna je priča što ste zacijenili legalizaciju kao da smo taman na Menhetn!

Ines
Gost
Ines

Zdenka, je li ovo ti pises komentare hahha

Send this to a friend