Ekonomija

Dubrovnik spaja Bar i Bari

Foto: Slobodna Dalmacija

Putnički brod “Dubrovnik” povezivaće od 22. maja italijansku i crnogorsku obalu na liniji Bari–Bar-Bari, saopšteno je iz Barske plovidbe.

Čelnici AD Braska plovidba i “Jadrolinija“ iz Rijeke potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji za 2018. godinu, koji predviđa da riječki feribot “Dubrovnik“ i ove godine sezonski drži liniju, prenosi portal Jedro.

Prema ugovoru, 22. maja brod “Dubrovnik” isploviće iz Barija u večernjim satima.

Do kraja juna, “Dubrovnik” će povezivati Bar i Bari jednom sedmično. Od 4. jula do 15. avgusta feribot će saobraćati dva puta tokom sedmice, a od polovine avgusta do 30. novembra jednom u sedam dana.

Ovogodišnjim novim ugovorom sa “Jadrolinijom“, koji je Barska plovidba potpisala polovinom aprila, crnogorska državna kompanija, kako ističu, postigla je bolje komercijalne uslove za sebe u odnosu na 2017. godinu, prvenstveno na planu većih agencijskih provizija i taksi.

Putnički brod “Dubrovnik“ kapaciteta 1.100 putnika, lani je u ukupno 44 putovanja na ovoj liniji prevezao oko 23.500 putnika i oko 4.000 vozila.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ciro
Gost
Ciro

Sadasnji celnici Barske plovidbe su bivse celnike prije godinu dana imali razapet sto liniju predadose Hrvatima. Sadasnji izvrsni direktor Mirkovic a tadasnji direktor kadrovskog sektora prosle se godine revoltiran zbog toga nije htio ni pojaviti na ceremoniji koja je na brodu Dubrovnik organizovana povodom uspostavljanja saradnje izmedju ove dvije kompanije. Njegove kolege kazu da nije htio ni da izadje ali… Više »

DOK
Gost
DOK

O ovoj ekipi i Koču pod hitno Katnić da se pozabavi i to bez odlaganja

gagi
Gost
gagi

Da morao je to “potpisati”inace bi dobio “NOZNU”,foelja je CUDO.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

A NAS BROD A NASI POMORCI..MI NEMOZEMO SVOJ BROD IMAT. .PA KUPI CE GA DIASPORA 100%…MI SMO ZAOSTALI SVIJET…SVE RADITE DA GRADJANIMA CG OTEZATE ZIVOT…DA PRAVO MJESTO POGRESNI LJUDI..

Send this to a friend