Ekonomija

Đukanović i Marković na otvaranju fabrike aluminijskih trupaca: Zaposleno više od 70 radnika

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović danas je pustio u rad fabriku aluminijskih trupaca-bileta u okviru Kombinata aluminijuma Uniprom, koja obezbjeđuje 70 novih radnih mjesta.

“Ovakvi projekti jačaju crnogorsku ekonomiju i utiču na poboljšanje kvaliteta života naših građana”, rekao je Đukanović.

Kapacitet fabrike biće 70.000 tona trupaca godišnje.

Marković: Svaki novi proizvod je novo radno mjesto

Predsjednik Vlade Duško Marković rekao je da je evropski put – proces promišljene strateške transformacije svih segmenata našeg društva, uključujući i industriju.

“To je borba za unaprjeđenje postojećih i osvajanje novih proizvodnih procesa, poput ove kojoj danas svjedočimo. Jer svaki novi proizvod je novo radno mjesto i nova prilika da svaki zaposleni podigne kvalitet života na željeni nivo”, kazao je Marković na svečanosti na kojoj su Đukanović i vlasnik UNIPROM KAP-a Veselin Pejović otvorili novu fabriku.

Premijer je kazao da smo danas svjedoci da je za 16 mjeseci nova fabrika otvorila kapije za oko 80 novih radnika, da je investicija vrijedna oko 15 miliona eura realizovana u vrlo kratkom roku i da kreće u godišnju proizvodnju od čak 70 hiljada tona bileta, vrijednih na ino tržištu oko 175 miliona dolara.

“Kada znamo da je u okviru Kombinata nedavno otvorena i nova fabrika silumina, koja već proizvodi specijalne legure čija je godišnja vrijednost oko 75 miliona dolara – dozvolite da uputim iskrene čestitke vlasniku kompanije UNIPROM za hrabre poslovne poteze, za investicije od preko 25 miliona eura u proizvodne kapacitete, a prije svega za nova radna mjesta u Kombinatu aluminijuma”, kazao je predsjednik Vlade.

Premijer je rekao da tu, nadomak Podgorice, crnogorsko društvo kreira proizvod kojim cijeli svijet svakodnevno trguje.

“Proizvod standardizovanog kvaliteta, koji se kotira na berzama od Londona do Čikaga i čija vrijednost diktira poteze najvećih globalnih korporacija. Danas, kada svjedočimo šestogodišnjem zdravom radu te proizvodnje, lakše je nego ikad reći da aluminijska industrija ima još mnogo toga da pruži Crnoj Gori”, rekao je predsjednik Vlade.

Marković je podsjetio da je na prošlogodišnjem otvaranju fabrike aluminijskih legura kazao da nije racionalno gajiti ambicije zatvaranja savremenog puta, od prirodnog resursa do finalnog proizvoda, u nacionalnim okvirima, ali da jeste i racionalno i patriotski boriti se da što veći dio tog puta pređemo sopstvenim snagama.

“Novih 25 miliona eura, materijalizovanih u dvije nove fabrike, izdižu krajnji proizvod crnogorske aluminijske industrije za stepenicu više. Baš kao što smo prošle godine svjedočili prvom iskoraku – temeljnoj promjeni pristupa, danas potvrđujemo pravi put. Put ka proizvodnji finalnih proizvoda, koja će, kada je dosegnemo, biti konačni dokaz transformacije naše industrije u modernu razvijenu industriju. Pet decenija tradicije i lekcija naučenih iz brojnih iskušenja, čak i nekih situacija koje su nam izgledale bezizlazne, ali prije svega odlučnost, predanost i inventivnost sadašnjeg vlasnika i menadžerskog tima, obavezuju sve nas da se sa posebnom senzibilitetom i ubuduće odnosimo prema potencijalu koji nosi proizvodnja aluminijuma”, kazao je Marković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čegović
Gost
Čegović

A imamo trupaca već dosta.

Cica Dr.
Gost
Cica Dr.

Koji klovn

Cazim
Gost
Cazim

Sramota. Mjesto da proizvode nesto konkretno,oni proizvode trupce 🤣🤣🤣 evivaaa,daevjecna,nikad vise 1918

Vava
Gost
Vava

Seca li se neko kako je kupio aluminijumski pejovic

Šporki ubljanin
Gost
Šporki ubljanin

2 trupca…ali bukova

Osa
Gost
Osa

Čovjek svojim novcem izgradio pogon a botine hvale vladu i dps? NE KRIJU ZAPUŠTENE I NAPUŠTENE FIRME I FABRIKE NJIHOV UČINAK ZA 30 GODINA !!!

2121
Gost
2121

Fabrike su unistili neradnici…i lopovi medju njima…znaju to dobro radnici koji su radili u tim fabrikama…no to je druga prica….treba biti maliciozan pa ne reci da je CG u zadnjih petnaest godina potpuno izmijenila izgled…bila je krajem proslog vijeka najsiromasnija a sada su samo Slovenija i Hrvatska ispred…a sto u CG postoje mrzitelji drzave u kojoj zive uvijek ce biti… Više »

Bozidar
Gost
Bozidar

I sad je CG najsiromašnija u svakom pogledu.

2121
Gost
2121

Kod pojedinaca ali u glavu….

PG CG
Gost
PG CG

Božidare čini ti se, jer živiš u Plužinama. Treba se spustiti sa planine povremeno, da se vide malo PG, Budva, Boka… A i idi malo na Wikipedia da vidiš BDP po stanovniku, BDP PPP po stanovniku, Credit Suisse rejting bogatstva, prosječne plate itd. Srbija BiH, Makedonija, Kosovo, to je sve sirotinja puka naspram Crne Gore. Da nije tako ulazila bi… Više »

STARA HERCEGOVI
Gost
STARA HERCEGOVI

Na papiru i statistički i ja imam par mil. EURA što na računu što u nekretninama ali samo na papiru u stvarnosti to iznosi par stotina. Bogatstvo jedne zemlje meri se kupovinom moći stanovništva u okviru zemlje, pozitivni poslovanjem firmi ,kako je to ostvareno da li poslovanjem ili veštački besomučnim zaduživanjem države kod inostranih poverioca da bi se bez ekonomske… Više »

CG CG CG
Gost
CG CG CG

hahahahah dje si PG CG?

KAP
Gost
KAP

“Nedavno otvorena nova fabrika silumina”- koja nije ni počinjala sa radom. Ma dajte vise ne zamajavajte bar nas koji radimo u KAP-u. Koliko god vas podrzavao, prećeraste brate.

Kobilji DO
Gost
Kobilji DO

Ahaaaa 4 godine cekanja junackog dase pusti u pogon fabrika pred izbore dvije nedjelje…! O junacka o svijetla oooooo suferena Goro i jesi crna nedaj boze da pozelenis

Mila K
Gost
Mila K

Jel ovo novo ime za ingote, trupci? I šta je u svemu ovome novina?

Brin
Gost
Brin

Kako 70 radnika kad fabrika nije ni do pola zavrsena?

Dalibor44
Gost
Dalibor44

Svaka cast predsjednice, sad ne mogu da kazu da vi ne zaposljavate gradjane I ne obezbedjujete im sve!!!

Suncica
Gost
Suncica

Ako nam je nešto potrebno u narednom periodu, potrebna nam je stabilnost, jasna vizija i odlučnost. DPS je pokazao da odgovorno čuva stabilnost, i da ima jasnu viziju.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Sve ti opraštam · Što me ne voliš · Sve će ovo jednom proći …

Nina25
Gost
Nina25

DPS je pokazao da odgovorno čuva stabilnost, i da ima jasnu viziju, bravo za fabrikuuu

Siriza
Gost
Siriza

na predstojećim izborima branimo najveće vrijednosti Crne Gore, branimo opredjeljenje da pripadamo evropskom društvu i razvijamo evropske vrijednost

Pendal
Gost
Pendal

Nikada necemo pretvoriti Crnu Goru u bezimeni dio tuđih nacionalnih i političkih interesa. Bravo predsednice, svaka cast!!!

Bosko
Gost
Bosko

Pobijedićemo politiku koju personifikuje SPC u Crnoj Gori

Emanon
Gost
Emanon

Radice par meseci pa ce je zatvoriti, kao i sve ostalo pred izbore. Ili cemo im mi placati minus.

Rekoba
Gost
Rekoba

Gradovi dje vlada dps dozivljavaju svoj najdinamičniji ravnomjerni razvoj u istoriji.

Lenkica
Gost
Lenkica

DPS-a predstavlja lijepi balans između iskustva i mladosti, sa željom da pokažemo i prikažemo našim sugrađanima mlade, energične, pametne ljude, koji će sjutra voditi naš grad

Kendo
Gost
Kendo

Prešli smo više od pola puta, ali da su sada pred nama novi izazovi – još snažniji i dinamičniji ekonomski razvoj. Cilj Demokratske partije socijalista je evropski kvalitet života svakog građanina

Ksenija
Gost
Ksenija

To je borba za unaprjeđenje postojećih i osvajanje novih proizvodnih procesa.

Merkur
Gost
Merkur

ostvarili smo san naših predaka – sačuvali mir, obnovili državu i vratili joj i ekonomsko dostojanstvo

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Crna Gora 30. avgusta ce slaviti još jednu izbornu pobjedu čime će se nastaviti stvaranje moderne i evropske države.

Ako
Gost
Ako

Najjači u regionu..70 i nešto radnih mjesta..svaka čast.. ahahahahaha

Kovu
Gost
Kovu

Jel realno ovo, u podne je postavio Royal Salute i Moet za vladara sa Krupca.

Dobar dan
Gost
Dobar dan

Na žalost, suviše rijedak prizor kod nas ovo bijaše zadnjih podosta godina. To je taj minus. Trebalo je to mnogo češće. Pogotovo u PG, NK, CT, DG, i na sjeveru CG. Nema leba od kladionica, a od turizma zarađuju oni koji su iz te oblasti i te regije. Prvenstveno PRIMORCI. Mi ostali nikad jednoga CENTA nismo vidjeli od tog izvikanog… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A da radis umjesto kladionice druze??

Dobar dan
Gost
Dobar dan

Možda bi i radio, da nije uništena radna navika narodu. SVE fabrike naših očeva su nam pozatvarane, a hiljade kladionica otvorene. To je ta NAJVEĆA promjena u Crnoj Gori zadnjih 30 godina.

Dobar dan
Gost
Dobar dan

Inače nisam kockar. Zadnji put sam bio u kladionici prije podosta godina.

AMORE CAO
Gost
AMORE CAO

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Hahahahahaah koja komedija.

Majkl
Gost
Majkl

Hoce li i ova linija kupiti prasinu kao ona u Siluminima jer nije pocinjala

KAP
Gost
KAP

Kako nije, kad premijer rece da jeste 😅😅😅

istina
Gost
istina

Čitam nešto ove komentare, izgleda su svih 70 novih radnih mjesta raspoređena na pisanje komentara

Bogulja
Gost
Bogulja

Crna Gora je uz DPS bila i ostace na pravom putu❣

460
Gost
460

Da imamo normalnu opoziciju kolko bi bilo ovakvih stvari i radnih mjesta. Što god počne da se radi odma prave opstrukciju i ništa im ne valja. Za to će biti vječiti gubitnici.

Novljanka
Gost
Novljanka

Sve pohvale za vladu Crne Gore🇲🇪

Pomorac
Gost
Pomorac

Svima se vidi strah u ocima kad vide Mila, koja banana od drzave i naroda

Pomorac
Gost
Pomorac

70 novih glasova

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Najbolja fabrika na čelu sa najvećim privrednikom u Crnoj Gori.
Čovjek koji od februara trpi velike gubitke na tržištu svetskom zbog pada cijene aluminujuma, sve plate nam redovno budu u dan, uvjek korektan i spreman da pomogne!
Veso Pejoviću, hvala.

Jelena
Gost
Jelena

😂😂😂😂😂😂 i onda kažete vi ljubomorni da u CG nema fabrika!

JoKso
Gost
JoKso

Sve bot do bota

Miro
Gost
Miro

crna gora nastavlja svoj put ka evropi i posle 30 avgusta! odlucno za crnu goru

MajaP
Gost
MajaP

bravo za vladu republike crne gore koja nastavlja da ulaze uprkos krizi koja je prisutna svuda u svijetu

Ziza
Gost
Ziza

nastavak ulaganja u drzavu uprkos velikoj krizi,svaka cast. nove prilike za mlade da se zaposle

Budimljanin
Gost
Budimljanin

uprkos velikoj krizi crna gora nastavlja da otvara nova radna mjesta! bravo!

Ena
Gost
Ena

Sve pohvale! Odlučno za Crnu Goru!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Dzupan
Gost
Dzupan

bravo,nova radna mjesta…

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Kombinat je pravio trupce prije 40 godina !

Milo
Gost
Milo

PA STA SAD

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Sad pravi balvane !

Sudikova
Gost
Sudikova

jos jedan projekat koji je ostvaren i nova radna mjesta za nase gradjane…

Sisko
Gost
Sisko

jos jedan dobar projekat i nova radna mjesta za nase gradjane…

Stitari
Gost
Stitari

svaka cast,nova radna mjesta i prilike za drzavljane crne gore!

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Bravo za naseg predsjednika

DarkoL
Gost
DarkoL

Otvoreno jos jedno radno mjesto,bravoo

Cerkan38
Gost
Cerkan38

Svaka cast

Kamensko
Gost
Kamensko

Bravo!! Sve pohvale!

Grahovac
Gost
Grahovac

DPS ulaze velike napore da poboljsa zivot gradjana.

Miloš
Gost
Miloš

Evo 30 godina ulažu napore, al rezultat se ne vidi

Vukov_most
Gost
Vukov_most

Crna Gora je drzava prosperiteta.

Nudo
Gost
Nudo

Odlučno za Crnu Goru!

Osjecenica
Gost
Osjecenica

Svaka cast!

Voda_voda
Gost
Voda_voda

Ovim tempom, do sledecih izbora nema sumnje da cemo biti na pragu Evropske Unije.

milisav
Gost
milisav

Ja se sjecam da su nam govorili isti ovi 2012 ulazimo a mi nikad dalje nismo bili!

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Odlucno za nasu Crnu Goru

D grahamov broj
Gost
D grahamov broj

Milo ga nije zvao na svadbu mislim da je pogriješio.

Zorica
Gost
Zorica

Sigurna sam da ce im podrska naroda 30og biti vjetar u ledja da nastave ovim putem

2121
Gost
2121

Dok ovaj otvara fabrike,onaj ide ljubi popove…a nadje se i poneka boca rakije…

Velja gora
Gost
Velja gora

Danas je 18.08.
Kako vrijeme leti…

Diplomata
Gost
Diplomata

Ovakvim djelima 30 godina obezbjedjujete povjerenje naroda.

Blagoje98
Gost
Blagoje98

Bravo, samo odlucno !

Zvijezda
Gost
Zvijezda

Politika sa jasnom vizijom koju sprovodite u djela, daje ovakve rezultate.

Pivnica
Gost
Pivnica

Ovakvim koracima, Evropa nam je sve bliza.

Luka
Gost
Luka

Ovakvim koracima sve smo blizi Evropi.

Ivan
Gost
Ivan

Odlucnost za buducnost!!

Jelena
Gost
Jelena

Bravo!!!! Jacamo ekonomiju,otvaramo nova radna mjesta i ulazemo u drzavu!

Garo
Gost
Garo

Sve pohvale za presjednika!!! Njegova odgovornost je na zavidnom nivou!

Ksenija28
Gost
Ksenija28

Sigurnim koracima ka evropskim stazama CG moze samo uz dps!!!!!!!

Ministarka
Gost
Ministarka

Djela i djela. Ona vam daju podrsku a nama osiguravaju ekonomski razvoj i stabilnost.

Leonardo
Gost
Leonardo

Najbolji presjednik svih vremena!!!

Tijana
Gost
Tijana

Dok nas jedna vijest razocara stanjem u pojedinim gradovima (BD) vi ste ti koji sa druge strane dajete nadu da se ipak krecemu u pravom smjeru.

Bnjj
Gost
Bnjj

Kolike se plate tamo, i kakvi su uslovi rada.

Luka
Gost
Luka

Da li je iko ikad osim vas nesto otvorio?

Boljka
Gost
Boljka

bravo, djela se racunaju a ne rijeci

Zoranko
Gost
Zoranko

Bez konkurencije 👏

Biljka
Gost
Biljka

Tako cete i nakon 30.nastaviti! Bravo!

Suncica
Gost
Suncica

Nasa vlast za svaku pohvalu 🇲🇪

Marija28
Gost
Marija28

Neka opozicija gleda i uci..

Torkemada
Gost
Torkemada

Koja opozicija?

Cemenca
Gost
Cemenca

Radujemo se novim radnim mjestima!

Aljo
Gost
Aljo

Svaka vam je istina ovakva.Silumini ne rade a ni ova fabrika neće raditi Ko ne vjeruje neka provjeri za Silumine.Naravno ne očekujem da objavite istinu.

Tajfun
Gost
Tajfun

Opozicione vodje lazu,pa mislite da svi lazu.Kod Rista na litije,on ce vam otvoriti puno radnih mjesta!!

Aleksandar
Gost
Aleksandar

unistio drzavni Kap pa otvara privatnu fabriku aluminijuma

Ivan
Gost
Ivan

Za proizvodnju TRUPACA.

Javorak
Gost
Javorak

Dps ostaje na vlasti, nema sumnje 🇲🇪

Velimje
Gost
Velimje

Dok ostali laju, vlast radi! Bravo!

Velimje
Gost
Velimje

Godinama pokazujete rad i trud. 👏👏👏

Bogetici
Gost
Bogetici

Nasa ekonomija jaca!

Ivan
Gost
Ivan

Tako je Bogetici . Sa trupcima u pobjedu i pravo u Evropu. Eviva

Vozak
Gost
Vozak

Dps do pobjede!!!! Bravo za sav rad i trud!!!!

Soko77
Gost
Soko77

Konstantno jacamo! Samo naprijed!🇲🇪

Zoran
Gost
Zoran

Sigurnim korakom u novu pobjedu!!!!

Rajka46
Gost
Rajka46

Crna Gora ide evropskim stazama!!!

Jole
Gost
Jole

Milo je gospodin u svakom pogledu i smislu!!

Grahovo
Gost
Grahovo

Odlican posao,veliki uspjeh i prosperitet!

Iva
Gost
Iva

Jacanje ekonomije je svakog dana vece i jace!!!!!

Zabran
Gost
Zabran

Gospodin Djukanovic je za ponos CG!!! Njegov rad se mjerit ne moze ni s cijim drugim!!!

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Kada imate dobru, jasnu i kvalitetnu viziju, rezultat neće izostati.

Ridjani
Gost
Ridjani

Bravo dps!

Dragan
Gost
Dragan

Svaka cas! Za svaku pohvalu!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Duško
Gost
Duško

Dps pobjeđuje jer je najbolja partija sa najboljim programom!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Robert
Gost
Robert

Šta je sa Vektrom Jakić u Pljevljima, fabrika opremljena, nema proizvodnje osim peleta, koji se izvozi. Zašto Brkovic ne uplati dug za porez opštini, državi i plate radnicima???

Vuk
Gost
Vuk

Pa posle nek’ bude prica da nismo krenuli napred, samo maloumnici mogu da pricaju da Crna Gora ne gazi sigurno ka Evropi.

Sejo
Gost
Sejo

Ova partija daje svima nama pravi put da idemo naprijed.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Ovo je dokaz koliko Vlada radi svoj posao odgovorno i profesionalno.

Bozidar
Gost
Bozidar

Bravo botovi pa imate li imalo srama pa kad ste već botovi pokušajte barem biti pametni botovi, jel da vam je gazda imalo pametan čovjek svi bi dobili otkaz jel ovo šta vi radite je anti reklama i ako opozicija slučajno pobjedi na ovim izborima največu zaslugu za to će imati ovi neinteligentni i ograničeni botovi.

Deksi
Gost
Deksi

A ciji si ti bot? I zar stvarno vjerujes da bi opozicija mogla da pobijedi? Samo ti sanjaj…

Bozidar
Gost
Bozidar

Opozicija po meni ne može ni slučajno da pobjedi iz prostog razloga šta joj neće biti dozvoljeno da pobjedi. A šta se tiće botova pa evo ja imam predlog da se uvede anti bot sistem na portalu koji je vrlo jednostavan ali očigledno nije poželjan.

Tajfun
Gost
Tajfun

Kod Rista na litije,to je buducnost i prospeitet,treba da se vratimo u 14 vijek.

NATO CPC MNE
Gost
NATO CPC MNE

zamisli danas kad su oni radnici koji rade za 300e vidjeli 3 majbaha kako se parkiraju ispred livnice i jedan Vesov Bentli!! top!!

DfSpcSrbija
Gost
DfSpcSrbija

A jesu li vidjeli vozni park SPC ?

Demokrata
Gost
Demokrata

Ovdje nije rijec o SPC

Audi
Gost
Audi

Demokrato, ako cs da prebrojavas vozila onda kreni od Spc. A valjda se drzavni vrh nece voziti na motorima nego u sluzbenim automobilima.

Kafidžonka
Gost
Kafidžonka

Svi cemo zajedno raditi I nakon 30.avgusta !

Steki
Gost
Steki

Ucite nesto opozicionari, sve vam smeta , a nista ne radite da unaprijedite ovaj sistem

Dolačanka
Gost
Dolačanka

Kome smeta ulaganje taj nije dobro s glavom !

Trener
Gost
Trener

Svaka cast. Sve vise radnih mjesta👏

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Sve veca ulaganja, privlacenje stranih investitora je preduslov za dalji razvoj privrede !

Marpl
Gost
Marpl

Tandem Djukanovic- Markovic za bolje svih nas ! Za bolje sjutra !

Moračanka
Gost
Moračanka

Moramo dalje raditi I unapredjivati nas sistem u cjelosti.

Trnovica
Gost
Trnovica

Cijeli svijet je pogodjen novom krizom, ni Crna Gora nije prosla bez posledica

Sonda
Gost
Sonda

Razvoj nase ekonomije je imperativ!!!

Forca_mare
Gost
Forca_mare

Bravo predsjedniče!!! Samo tako naprijed

Perko
Gost
Perko

Bravo!
Odlucno za Crnu Goru!🇲🇪

Bnjj
Gost
Bnjj

A zašto ovih uspešnih priča nema i drugim Cg gradovima. Zašto izvozimo drvo a ne proizvodomo tu finalni proizvid

Privrednik
Gost
Privrednik

Samo tako!! Za još bolju i jaču Crnu Goru 🇲🇪 Odlučno za Crnu Goru-Milo Đukanović!!!

Vokri
Gost
Vokri

Djukanovic i Markovic su gospoda, pametni, stasiti, ima se sto vidjet. Zamislite da nam lideri opozicije predstavljaju drzavu u zemlji i prema inostranstvu. Odlucno! Da je vjecna.

janko
Gost
janko

Vokri – Krivo… 🙂

Sarita
Gost
Sarita

odlucno za crnu goru bravo

Zorana
Gost
Zorana

dps do pobjede

Patrick
Gost
Patrick

dps odlucno za crnu goru svi 30og broj

Ksenija
Gost
Ksenija

dps nikad jaci bolji i stabilniji bravo

Toledo
Gost
Toledo

dps do pobjede

Pasha
Gost
Pasha

Opozicijo zapiisite kako se radi posao! Pa za jedno 30 godina dako bude nesti od vas!

Cuperak
Gost
Cuperak

Svaka čast! DPS 8!

Bigovo
Gost
Bigovo

Djela i trud su pokazali da naša država napreduje uz VLADU CG 🇲🇪👏

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

uz vladu..?? nikad gora nije bila od postanka dps-a.. !! da nije Mila Djukanovica ne bi cenzus presli!!

Paelja
Gost
Paelja

bravo dps

Gasolina
Gost
Gasolina

Mi smo odlučili, oćemo ovakvu CG, evropsku i savremenu! Dps samo može to da pruži iskreno.

Burgos
Gost
Burgos

ovako rade pravi funkcioneri bravo svaka cast

Costa
Gost
Costa

bravoooo!!!

Kean
Gost
Kean

tako je! bravo dps

Cesarica
Gost
Cesarica

Djela opozicijo ne rijeciiii!!!!!

Doktorica
Gost
Doktorica

Neko radi i ima cime da se pohvali neko samo cuti i laze!

Atila
Gost
Atila

ponosna na nasu drzavu ponosna na nasu partiju beavo dps do pobjede

Leko
Gost
Leko

Za još uspješnih projekata 8 🇲🇪

Окле
Gost
Окле

Е тај комбинат алуминијума, некад је запошљавао… некад је радио… некада се извозило…, а данас се хвале са 70 радника и то поред изборе 😂. Не пада народ на ово једнослојно кречење пред изборе. Џаба ботови, касно је сад.

Akica
Gost
Akica

Nekad? Nekad boga mi, jer je pravljen za potrebe stare Jugoslavije, pa se ta drzava raspala, pa sta je bilo…. Ne uporedjuj nekad i sada!

Zvoncica
Gost
Zvoncica

tako jacamo rkonomiju svaka cast

Zvoncica
Gost
Zvoncica

ovako radi prava drzava! bravo

Shane
Gost
Shane

odlucno za crnu goru!!!

Loreal
Gost
Loreal

dps fo ppbjede bravo nova radna mjesta tako se radi

Eurodizel
Gost
Eurodizel

Brankoooooo… Medoooooo…. Šta sad?

Medenjak
Gost
Medenjak

Drago mi je da u fokus stavljate domacu proizvodnju ! Sa vama nas tek ceka uspjeh!

Garo
Gost
Garo

Uspjesno i prosperitetno

Horando
Gost
Horando

Bravo 🇲🇪🇲🇪

Marija33
Gost
Marija33

bravo presjednice tako se radi

Ekatarina
Gost
Ekatarina

Steta sto druga strana ne vidi nista lijepo!

Kosili
Gost
Kosili

Neko radi sa cim ima u svojoj zemlji kao DPS, a opozicionari se bave pravdanjem para iz Srbije i nude “mir i buducnost”…

Vidosava
Gost
Vidosava

Samo ovako nastavite! 8!

Ankica
Gost
Ankica

Preśedniče CG je uz Vas!

Sarita
Gost
Sarita

Sigurna i ljepsa buducnost je sa vama!

Ljubo
Gost
Ljubo

Vidimo koliko je istinita teorija zavjere Nebojse Medojevica,i koliko su tacne njegove price da nas ceka ekonomska kriza… Bravoooo za vladu CG!! 👏🇲🇪

Fiona
Gost
Fiona

Odlucno i odgovorno za CG!

Zdravkovic
Gost
Zdravkovic

Nek je sa srecom! Bravo!

Perikle
Gost
Perikle

Ekonomija ce biti znatno ojacana sa ovim novim otvorenim radnim mjestima i proizvodnjom nove fabrike!!

Stedim
Gost
Stedim

Samo ovako nastavite!

Stubica
Gost
Stubica

Dok opozicija broji pare iz Srbije mi napredujemo!

Bozidar
Gost
Bozidar

Da bravo napredujemo velikim koracima u kriminalu naravno.

Djetelina
Gost
Djetelina

Bravoooo!! 👏👏👏👏🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Safra
Gost
Safra

A koliko ih je otpusteno za vrijeme pandemije a?

Morakovo
Gost
Morakovo

Dako opozicija zacepi svoja usta!

Bozidar
Gost
Bozidar

Od botine ima samo jedna gora stvar a to je nepismena botina kao ovaj Morakovo.

Liman
Gost
Liman

Ocuvanje ekonomske stabilnosti je neupitna sa ovakvom vladom! Bravo 👏🇲🇪

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Bravo!

Guess?
Gost
Guess?

Gospoda koja rade,cute, ali sve se kod njih vidi.Takvi ljudi uvijek imaju moj glas.

Cerak
Gost
Cerak

Svaka cast! Srecno! 👏👏

Planetar
Gost
Planetar

Djela a ne rijeci! Opozicijo uci!
Bravo,sve pohvale!!

Vezuv
Gost
Vezuv

Djelima se opoziciji pokazuje kako se radi na oporavku krize izazvane pandemijom COVID-19,i kako se ulaze u buducnost i ekonomski napredak drzave!! Odlucno! 👏👏🇲🇪🇲🇪

Rajko64
Gost
Rajko64

Stvoren je ambijent za oporavak ekonomiji,zahvaljuci ovoj vladi i dps-u!

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Odlucno za Crnu Goru!! 👏🇲🇪

Zorica55
Gost
Zorica55

Sve pohvale! Samo tako nastavite!

Vojislav
Gost
Vojislav

U vrijeme korona krize vlada nastavlja odlucno da radi,gradi i otvara nova radna mjesta kako bi se sto prije oporavila nasa ekonomija od korona krize!

Pablo
Gost
Pablo

Djela a ne riječi, ostalo su priča za malu đecu!

Helena
Gost
Helena

Dodatno ojacavanje ekonomije sigurno! 💪🇲🇪

Sreten
Gost
Sreten

Vlada radi fenomenalan posao kao i uvijek!

Pakito
Gost
Pakito

Svaki crnogorski proizvod je prilika za nase ljude, i poboljsanje kvaliteta zivota.

Ljekar
Gost
Ljekar

Na sve prazne price opozicije,vlada ih demantuje djelima!!

Breznica
Gost
Breznica

Za sigurnu ekonomsku stabilnost! Za napredak! Do pobjede!

Bole33
Gost
Bole33

Je li to ta ekonomska propast o kojoj je Medo mlatio???

Cehotina
Gost
Cehotina

Djela, a ne rijeci! 👏 Svaka cast!

Larisa
Gost
Larisa

Svaka cast! Srecno!

LadyM
Gost
LadyM

Zavidnicii opozicionari, vidite li ova postignuca.. To je nesto za sta vi niste sposobni jer apsolutno ne mislite o gradjanima ove drzave..

Betmen
Gost
Betmen

Bravooo!! 👏🇲🇪

Patrick
Gost
Patrick

Opozicija u nevjerici,njihove lazi demantovane djelima… Samo naprijed u nove pobjede predśedniče!

Lenka
Gost
Lenka

Svaka cast! Ovako se osigurava napredak i ekonomska stabilnost!!

Gago
Gost
Gago

Nova fabrika,novi pogon,nova radna mjesta pomoci ce samo u daljem razvoju Crne Gore i njenom mapiranju na mapi Evrope i u ovoj djelatnosti! 👏👏🇲🇪🇲🇪

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Pojedini na privatne casove kod Vas, veze mnogi nemaju!

Sofija8
Gost
Sofija8

Dok neko obezbjedjuje hleb porodicama koje nemaju, opozicija pljuje po drzavi, lazira informacije, lomi inventare itd. Pa vi vidjite za koga cete glasati..

Flavio
Gost
Flavio

Opoziciju i njene vidovnjacke sposobnosti da gradjanima proricu nestabilnu,ekonomski skrhanu buducnost,vlada demantuje djelima a ne rijecima. Svaka cast,zapusite im usta!!! 👏👏🇲🇪🇲🇪

Hemuli
Gost
Hemuli

Razvija se i ojacava ekonomska stabilnost Crne Gore!! Medo u nevjerici..

Zverka
Gost
Zverka

E ovo je vijest, a ne Carevic i Radovic lome stvari po skupstini…Predsjednice mogu samo da laju!

Radojica
Gost
Radojica

Nek je sa srecom! 🇲🇪👏

Drazen26
Gost
Drazen26

Sta opozicija ima na ovo da kaze? Kako ovo predstaviti kao los potez za buducnost i ekonomski napredak???? Opozicijo tisina 🤫🤫🤫

Lukovo
Gost
Lukovo

Bravo!! Samo naprijed! 👏👏

Ibar
Gost
Ibar

Ovo je odlična stvar jer tako možemo i podstaći izvoz u druge zemlje, samo naprijed!

Rastovac
Gost
Rastovac

Evo kako se brine vlada o odrzavanju ekonomske stabilnosti! 💪🇲🇪

Čigra
Gost
Čigra

Bili i ostali najjači!

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Da nije opozicija nešto ovakvo ili bilo šta što bi unaprijedilo kvalitet života građana uradila? Naravno da nije, zato 30og samo uz DPS.

Kovrđica17
Gost
Kovrđica17

Odgovornost vam je vrlina! Uvijek ispunjena obecanja, uvijek pokazana djela, apsolutna pobjeda nas ocekuje!

Sveznalica
Gost
Sveznalica

Otvaranje nove fabrike ćemo dobiti nova radna mjesta što je sjajno!!

Sipacno
Gost
Sipacno

Opozicijo nikad nista ne otvoriste pa samo pokusavate da umanjite rad vlade Crne Gore!! Sve pohvale za otvaranje novu fabrike i novih radnih mjesta!!

Crnooka
Gost
Crnooka

30. Avgusta ćemo vam svi pokazati veliku zahvalnost!

Susnjar
Gost
Susnjar

Otvaraju se nove fabrike što garantuje nova radna mjesta, to je najbitnije!

Kameleon
Gost
Kameleon

Imate punu podršku nas građana!

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Idemo sigurnim korakom u nove pobjede!

Sipacno
Gost
Sipacno

Sa srecom! 👏🇲🇪

Macaka
Gost
Macaka

Medo je li ovo taj ekonomski kolaps koji nas ocekuje?!

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Stvarno sve pohvale zasluzujete, zato imate nasu podrsku na predstojecim izborima..

Slavko
Gost
Slavko

Hoce li da ih otpusti poslije mjesec kao proslu turu?

Kocani
Gost
Kocani

Opozicija ovo pred izboree ne moze da podnese.

Strelac
Gost
Strelac

Jedan veliki uspjeh za našu državu.

Mona
Gost
Mona

Nova fabrika i nova radna mjesta,sve pohvale🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Pivcee
Gost
Pivcee

Jedini zaslužujete pobjedu!!!

Getern
Gost
Getern

Opozicija odmah na infuziju.

Blog
Gost
Blog

Ovakav čovjek nam je potreban!

LadyM
Gost
LadyM

Samo red, rad i disciplinaaa!! Potpuno ocekivano!

Host
Gost
Host

Sve pohvale👏👏

Zver
Gost
Zver

Sve pohvale , svaka čast!

Lepotica
Gost
Lepotica

Kako li će još jedan uspjeh DPS opozicija podnijeti?

Horizont
Gost
Horizont

Sta zna opozicija o ekonomiji i proizvodnji? Njihov glavni proizvod je trač!

Radmila54
Gost
Radmila54

Otvorio fabriku i omogucio nova radna mjesta!

Ostatija
Gost
Ostatija

Sa vama u nove pobjede i svjetliju buducnost !

Bizamala
Gost
Bizamala

Evo vidji Medo kako nam je ekonomija u losem stanju? Hahahah, kakve gluposti ti izjavljujes..

Podbišće
Gost
Podbišće

nema lazi, nema prevare, sve transparentno i u korist naroda.

Zorka
Gost
Zorka

Nema nama bez jake vlasti koja misli na svaki sektor ! A, vi to iznova svakog dana pokazujete/.

Dijamant
Gost
Dijamant

Otvaranje fabrika, puteva , mostiva pred izbore kao i koriscenje drzavnih tj narodbih resursa u izbornim spotovima DPS-a su baš “demokratske” odlike razvijenih zemalja.

Gagi
Gost
Gagi

Samo uz vase znanje i iskustvo mozemo da ekonomiju vratimo na pravi put. 8!!!

Verko
Gost
Verko

Samo naprijed!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Sofija8
Gost
Sofija8

A sta nam je opozicija radila za to vrijemee, aaaaa da oni probijaju kordone i lome nam inventare.. hahaha zaista pametan potez!

Dejana
Gost
Dejana

Ovaj čovjek i njegova partija cijela, sve radi da unaprijedi kvalitet života u Crnoj Gori!

Fossil
Gost
Fossil

Nova linija, nova proizvodnja, noci pogoni i nova radna mjesta !

Dorijan
Gost
Dorijan

Nemate vi kad da se raspravljate sa opozicijom, vi kreirate radna mjesta. Primjer svima !

Princeza07
Gost
Princeza07

Najbolja partija ubjedljivo, djelima pokazuju da su najbolji.

Rajak
Gost
Rajak

Crna Gora do pobjede!

Kula
Gost
Kula

Ovakvog čovjeka ne ruše mali ljudi!

Korset
Gost
Korset

Djukanovicu uzdamo se u Vas ! Imate nasu veliku podrsku !

Akvila
Gost
Akvila

Pametni potezi kao i uvijek!

Radmila54
Gost
Radmila54

I onda se pitaju zašto je Milo jak???
🇲🇪💪💪💪

Tiksi
Gost
Tiksi

Crna Gora za stepenik vise! Bravo

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Ucite nesto opozicionari, dok vi rusite oni otvaraju I grade !

Bond007
Gost
Bond007

Tako je predsjednice, djelima im zacepite usta!!!!!

Lefkada
Gost
Lefkada

Đukanoviću, Vaša partija će ponijeti i 30. pobjedu jer radite!

Durban
Gost
Durban

Po svemu NAJBOLJI!

Miljkovac
Gost
Miljkovac

Na ovakvim objavama nikad nema komentara mrzitelja drzaveu vidu clanova raznih pro-cetnickih partija. Uvjek zazmure na jedno oko kad se desavaju pozitivne stvari. Zato sto su to neprijatelji drzave.

Bozidar
Gost
Bozidar

U školu pod hitno da se malo opismeniš

Krsto Trokapa
Gost
Krsto Trokapa

Nezaustavljivim koracima naprijed! Svaka cast Milu Djukanovicu I vladi sto rade na dobrobit drzave Crne Gore!

Jarbol
Gost
Jarbol

DPS do pobjede!

Getern
Gost
Getern

Sve pohvale!

Pepeljuga
Gost
Pepeljuga

Odlicna stvar!! Samo naprijed

Manitovac
Gost
Manitovac

Sad da sačekamo komentare opozicije! 😃😂

Patrick
Gost
Patrick

Ekonomija je sve jaca I jaca!

Kocani
Gost
Kocani

Svaka čast!

Poaro
Gost
Poaro

Pretrpjeli smo veliku stetu, ovako treba da radimo ubuduce.

Zorica
Gost
Zorica

Odlucno! 🇲🇪

Agata
Gost
Agata

Bravo, samo naprijed. Jacajte ekonomiju koja pretrpjela veliki udarac.

Raman
Gost
Raman

Plata u Kap-u bila od 1500 pa na gore, koliko li je danas ?

Sarita8
Gost
Sarita8

70 radnih mjesta nije malo. Svaka cast, srecno!

Sarica
Gost
Sarica

CG je zasluzila sve ovo!

Ivi99
Gost
Ivi99

A sta je opozicija otvorila? Nista!

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Gleda da porusi i unisti sve, cak i drzavu. Opanjkava drzavu i svoj narod po svijetu, bruka i pretke i potomke. Eto to radi opozicija.

Nikola
Gost
Nikola

A sta je opozicija uradila? Dijelila sokove? Hahahahaha

Realista
Gost
Realista

Tako se razvija ekonomija 💪🏻🇲🇪

Trubjela
Gost
Trubjela

Nove fabrike nova radna mjesta! 🇲🇪

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Hairli bilo

Drazen33
Gost
Drazen33

Bravo! ODLUČNO ZA CRNU GORU DPS MILO ĐUKANOVIĆ 🇲🇪

Karamelica
Gost
Karamelica

Vidi se ko misli na bolju buducnost! Svaka cast!

Vilusi
Gost
Vilusi

Svaka cast. Za napredak!

Kuside
Gost
Kuside

Vidi li opozicija koliko Vlada radi

Princeza
Gost
Princeza

Sa srecom!!

Velimir
Gost
Velimir

Sa srecom!

Send this to a friend