Ekonomija

Dušan Ban: Kneževiću smo Mihailović i ja prebacili milion i po eura, 11 godina čekamo da nam vrati novac

Duško Knežević

Prijatelj crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića, Dušan Ban obratio se javnosti saopštenjem oko kredita u iznosu od milion i po eura Đukanoviću o kome ovih dana izvještavaju mediji i naglasio da mu nakon 11 i po godina, odbjegli biznismen Duško Knežević sa čijom firmom je sklopljen ugovor nije vratio sav novac.

<<<Capital invest: Ugovor o kreditu potvrđuje riječi Mila Đukanovića izgovorene u parlamentu<<<

<<<Capital Invest: Nijesmo dobili kredit zahvaljujući novcu Duška Kneževića<<<

Saopštenje Bana prenosimo u cjelosti:

Povodom medijske prašine koja se ovih dana digla oko kredita Mila Đukanovića i dva “skrivena” prijatelja milionera sa, kako Knežević tvrdi, “novcem sumnjivog porijekla”, ja, Dušan Ban, odgovorno izjavljujem, da sam, skupa, sa svojim drugom i poslovnim partnerom Željkom Mihailovićem, sklopio ugovor o investiranju sa firmom “Comstel” Duška Kneževića, kojom prilikom mu je prebačeno na račun milion i po eura. Uz našu saglasnost taj novac je upotrijebljen kao kolateral za pomenuti kredit, a kao što zna javnost, potreba za njim je prestala nakon dvadesetak dana.

Od tada je prošlo 11 i po godina i mi do sada nijesmo dobili svoj novac u cjelini. Iz više navrata sam posljednjih godina i mjeseci razgovarao sa Kneževićem o vremenu i načinu povratka preostalog duga ali bez rezultata i efekta.

Možda bi neupućeni čitalac mogao da pomisli da je DK uplatu dobio sa neke fantomske firme i iz neke egzotične destinacije i da su i on i “njegova ” banka imali grdne štete zbog tog “prljavog novca… Ni slučajno! Naprotiv!

Istina je da je DK novac dobio sa računa koji se vodio na naša imena, i koji je stigao iz ugledne banke i iz evropske zemlje sa prvoklasnom finansijskom reputacijom. Sve ovo zahvaljujući tome što granice naših poslovnih aktinosti nijesu bile omeđene granicama Crne Gore i što smo imali (a i sada imamo) regulisan status u inostranstvu, pa nam je to bilo dostupno. Banke sa kojima smo mi poslovali i poslujemo ne vrše plaćanja “torbama” kako to radi “digitalni gazda Jezda”.

Na kraju, ostaje pitanje, zašto mi nijesmo obezbijedili kredit našem drugu. Odgovor je jednostavan i prost: u momentu kad nam se naš prijatelj obratio, kreditni aranžman sa Pireus bankom je već bio dogovoren. S obzirom na okolnost da mi nijesmo bili klijenti te banke za razliku od Kneževića, bilo je jednostavnije da se njemu proslijede sredstva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Đetić
Gost
Đetić

Jeli taj Dušan Ban rođak sa Ban ki moon?!

Mico P
Gost
Mico P

Mislim da Miilo trebao da odmah podnese ostavku , da časa ne čeka !

Causesku
Gost
Causesku

Kako piše ovaj Ban! Ka da je veliki biznis strateg, a ne da mu je dato da klepa pare na skelu! Još se hvali kako ima milione.

Osa
Gost
Osa

A šta si ti to BANE radio sa Mihajlovićem pa ste imali tolike pare da dajete ? DA VIDITE SAD KAKO ĆE VDT DA POKRENE IZVIĐAJ O PORIJEKLU IMOVINE ! AHA, PA SE TI HVALI….

Montesprdnja
Gost
Montesprdnja

Ovi pošteni i duševni ljudi “11 godina čekamo da nam vrati novac”! Ne griješi se više Duško, ne bi ti ni sad tražili, ali moraju!

Sanja
Gost
Sanja

Zasto stoji Knezeviceva fotografija na izjavu Bana

Šeki blam i po
Gost
Šeki blam i po

Ban na svakoj slici drži ruke u džepovima, a to nije baš pristojno!

Milo D.K.drugov
Gost
Milo D.K.drugov

Nema Dule ocale kao on pa ljepse padaju meleoni od Bana pa do Miga…Moraju zaboravit sad onoga sto ga stetovase dok ne pasa ka ambasador …posli smo mi sa ovakvijema odavno

PinkMinut
Gost
PinkMinut

Sta je ovom CDM. Poceli su da bjeze ovi tekstovi, ko provjerava ove komentare. Pustati provjerene i ovjerene informacije ka mi.
Milo Mi i Beba smo uz tebe.

Kkkkkk
Gost
Kkkkkk

Milo Oktopusi. Vidji podataka o otimanju i kradji drzavne imovine i sredstava. Ne posredna ali tok tolikih para tesko se moze sakrit. Dodji mi dodji….

It\'s finished
Gost
It\'s finished

Zasto ne objavite da su konacno uspjeli da blokoraju sajt Vijesti.me? to Cdm to ne interesuje.

Filip prvi
Gost
Filip prvi

Nevjerovatno da niko nemoze povezati Bana i Mihajlovica koji su od prvog dana sverca cigareta kao i mnoge akcije drzavne bezbjednosti.Kupovina i prodaja drzavi za potrebe autoputa zemljista na lokaciji klopot-bioce ,firma pro haus za opremanje enterijera po enornim cijenama i naravno nagrada trajekt zlatna koka!Sve ovo i milion drugih zloupotreba pokriva Vesna Medenica jer je dovedena da zarobi pravosudje… Više »

irvas
Gost
irvas

Svi vi ste jako fina gospoda . GISTRO !

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Iskreno, nije lijepo što nas je predsjednik godinama obmanjivao. Meni je čak djelovalo da on govori istinu u Skupštini i da ga optužuju bez ikakvog osnova, kad ono … Naćera ih DK da otkriju, što nikad nisu mislili da će morat!

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Dule treba da uradis veliki potez…Posaljes u svaku kucu u CG kuferat sa barem 5000, narodu bi dosta cinilo da poplaca struju i vrne dugove i automatski sebe istaknes kao buduceg predsjednika jer bi te narod odma zavolio !

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

I sve bi zaboravili, jer kod nas para brise pamcenje !

Markoni
Gost
Markoni

Naprec Dule. Razbijas ih po savovima.

kukulele
Gost
kukulele

Zanimljivo , svi predjednikovi kumovi I prijatelji – milioneri. A on pošten čovjek I ni čim im nije pomogao u tome.

LSCG
Gost
LSCG

Dobro Sito kaze: ” Dusko je covjek koji ptavi medjunarodne biznise ,jedini u CG, a ne ovaj sto ga Milas potapse po ramenu pa digni rampu , spusti rampu, ( misleci na trajekte) , ili Vuk u drustu poznat kao Gricko, koji gleda u jednu tacku i gricka nokte . Sito je bog, unutrasnji sken dvora

pero
Gost
pero

Milion I po ste prenijeli kao garanciju. Pa koliko ih imate onda? Pošten čovjek ne može ni za kola da zaradi a oni se bacaju milionima…

nemamime
Gost
nemamime

ima li milo kojega kuma da nije pokrao milione

Sigurica
Gost
Sigurica

Još dva kandidata,… za Spuž.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Cekajte malo ovaj ban se pravi mutav kao nije znao za koga idu pare.pa njemu je milo duzan koji je za tri mj.zaradio trostruko vise i nije se sjetio da ih vrati.dk je bio posrednik.

Kulinar
Gost
Kulinar

Cekaj, vas drug i prijatelj, a nas nazalost presjednik, je vno izjavio da nij bilo kolaterala!!??BAS ME BRIGA ODAKLE SU PARE, PREDSJEDNIK LAZE!!!

joko
Gost
joko

a Ban je taj svoj prvi milion zaradio prodajući hot-dog u trafici preko puta distribucije.Kako došle tako pošle Duško Bane ,dako i i kumara ode da nam svane!!!!

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

A odavno je poznato da Dule ne voli da “vrce” tako je osta duzan radnicima u Atlas TV nego ih treba pustit da napadaju jedno drugo, da narod sve vidi…dok su valjali jedno drugom i bogatili se sve je super bilo.

Marijana
Gost
Marijana

Kako se DK spremio da baci medijsku bombu, ali ga je Ban preduhitrio. Zeznuo je i digitalnog gazda Jezdu, i Vijesti i Dan

Pjer
Gost
Pjer

Mene prijatelj nikako da vrati 2000 vjeruj na muke sam.Ne znam sta da radim

Žeks
Gost
Žeks

Ban, jedan fini i pošteni gradjanin! Apciha…istina

REALISTA
Gost
REALISTA

Aloooooooooo Bagroooooooo ne opevana , vama da sve sve nacrta , vi u to necete da verujete , vi verujete samo ono sto vama odgovara . Stvari su ciste ko suza , ostavite vi Mila i DPS i bavite se vasim zivotima … a i Milo vam je to dobro rekao … ” SEDITE DJE STE JER I ZA TO… Više »

Birziminium
Gost
Birziminium

Znam čoeka evo 30 god. i ne śećam se da je to rekao

Realan
Gost
Realan

Posebice na aparatima

Manja
Gost
Manja

Knezevic – digitalni gazda Jezda. O, zemljo otvori se, ako ce te ovaj spasiti.

marve
Gost
marve

Da li je ovo sastavljao Milo ili u saradnji sa SDT alibi za legalnu mafiju CG……ovo je garancija kao za pare koje je Subotic dao za kupovinu Svetove kuce u BD……smjesno a od Bana nije se moglo nista pametnije ni ocekivati….

Nemam centa
Gost
Nemam centa

Ovi su prebacivali milione dok narod prima 250 e u voli. Toliko o njihovoj ljubavi prema narodu a sto se tice ljubavi prema drzavi, sjecanja radi milo je dosao kao zakleti jugosloven, titoista posle evolucija u velikosrbina a sada domoljub crnogorski. Bee beeee

Žena
Gost
Žena

Hahahaha greote

Slavko
Gost
Slavko

Mozemo li dobiti uvid u knjige poslovanja trajekta? Da vidimo sta ste ukrali makar u zadnjih 20 dana?

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Drzava nam je izgleda sigurnija otkad smo usli u NATO, ali su manje sigurni vlastodršci.

Sefket
Gost
Sefket

Bilo kuda milioni svuda.Prebacis deset gajbi i zaradis prvi milion.Eldorado zvani Montenegro.

Velizar
Gost
Velizar

Koliko nelogicnosti u ovome:”Istina je da je DK novac dobio sa računa koji se vodio na naša imena, i koji je stigao iz ugledne banke i iz evropske zemlje sa prvoklasnom finansijskom reputacijom”.  1) a sto ste onda ta vasa “ugledna banka” nije izdala kredit Djukanovicu nego ste ih prebacivali u London do Pireli banke preko imena Knezevica? Ili 2)… Više »

jovan
Gost
jovan

pa sto mu nisi direktno pozajmio milion i po nego preko banke…kad ti je vec drug…….prava vam je debilna prica……ovo je klasicno pranje para…..

2006
Gost
2006

Čini se da ih ovaj D.K. opuči. Ban odma propjeva. Ko li je, zaboga, sljedeći?

SuperSte
Gost
SuperSte

Ostasmo bez mosta u verige. Zaduzio je ovom izjavom trajektu liniju.

ovca
Gost
ovca

Zaustavite zemlju… silazim!

Oxygen1
Gost
Oxygen1

A odakle tebi milioni junače?I kako si došao do njih?

zoraneee
Gost
zoraneee

Cus okle. Otkud ti znas da se nije zaposlio prije 250 godina, tacnije 1759 (40 godina prije bitke sa Turcima na Krusima) kao mladi profesor na Univerzitetu Crne Gore. Plata 500 EUR mjesecno. Od tada je samo stedio, drzao predavanja, a nista u usta stavlja nije niti je ista od toga trosio. E sad ti izracunaj 250 godina X 12… Više »

Nenad
Gost
Nenad

Samo bih apelovao na celnike df-a da.ne daju nikakave izjave jer kad god progovore spasavaju dps

delboj
Gost
delboj

Jedini ko moze Mila izvuci iz ovoga je opozicija. Ako oni sad krenu da se petljaju, stavljaju u prve redove i bez globalnog dogovora i preciziranje tacnog datuma, bez odradjene kampanje i bez stranackog veslanja, pocnu da prave proteste, a samim tim ih i razvodne, onda je Milo siguran kao kuca.

Love Me now
Gost
Love Me now

…i nadje se 2 miliona u sefu…neko zaboravio

Prč
Gost
Prč

Knezsvica bas ne simpatisem od kad sam ga prvi put vidi al i vi tek tako nekom oprostili tolike pare.makar ste imali sudove i bas sad se nasli da progovorite o tome poslije toliko godina.jel bi to bio slucaj da meni uplatitr ne milione nego 10k da pomognete sirotinju,il bi me neko izuo iz gaca za te pare da vam… Više »

Dalmatinka.
Gost
Dalmatinka.

Di ste lippi moj narode..Znate Vi kako glasi poslovica u lipoj mojoj….
Oteto od naroda moze biti samo prokleto..
Zato narode moj vidicete opuvat ce Vam miloga Mila ka ns nasig Sanadera..Poz…moji Crnogorci

Super
Gost
Super

Znaci srpske pare iz grblja.

VeryMuch
Gost
VeryMuch

Ban dao izjavu a stoji slika Duska Knezevica! Prpa a? Ne vole da se puno eksponiraju ovi nasi kontraverzni biznismeni u ovoj aferi cak ni kad dobiju direktivu da nesto izjave. Prpa!

Svašta
Gost
Svašta

Taman zastarjela tuzba u Bari za sverc duvana i odjednom ista ekipa na tapet u London.

Juhu
Gost
Juhu

Ja da se pitam ne bi pravio most u verige. Covjek je evo vidite platio za trajekte na vrijeme. Je li on kum ili prijatelj. Slabo pratim ove cinove u zadnje.

Cigari vrh
Gost
Cigari vrh

A sto ce biti pjesme za koji dan
Pjevah i ja jer bjeh za Vas
Sad Dusko otpjevaj sto si obecao da ih EU ni NATO spasit ne mogu
Pjevsj Dule pjevaj rode vodi narod do slobode

Velizar
Gost
Velizar

A ipak znaci je trebao koletaral za kredit? A ko ono u Skupstini rece da nije bilo nikakvog kotletarala i da u biznisu postoje poznastva i poslovni moral na koji se dobijaju krediti i bez kolaterala??!

Juhu
Gost
Juhu

Obraz i guzica….

Ajmo mi nase...
Gost
Ajmo mi nase...

Snio sam jedan san, da budem Dusan kao “Ban” Sanjao i velike camce, brodove, zgrade i ostale mamce.. Kumstvo sam stekao, nasledio ga nijesam Prijatelja imam, za “Njega” dajem glas…itd itd Poceli su svi da se odmotavaaaajuuuuuu….sami izlaze Bravo, eto na stetu opet svih gradjana, prsteni ce se otvoriti, sada ili nikada..i konacno da makar deo naroda koji je zivio… Više »

Autogol
Gost
Autogol

Ovaj Ban je samo nastavio veoma lošu odbranu nečega što se ne može braniti. Samo je potvrdio da je Knežević, kao svojevremeno i gazda Jezda bio biznismen vlasti, tj. Đukanovića. U suprotnom, oni bi preko nekog drugog uplatili ovaj iznos. Što baš izabraše tako nepouzdanog i nepoznatog Kneževića? Osim toga Ban je otkrio je da je novac stečen od “biznisa”… Više »

Joo
Gost
Joo

a gde si to procitao sto ODGOVORNO TVRDIS da je Ban “otkrio”……

Jojo bombon
Gost
Jojo bombon

“Istina je da je DK novac dobio sa računa koji se vodio na naša imena, i koji je stigao iz ugledne banke i iz evropske zemlje sa prvoklasnom finansijskom reputacijom.” Jojo, ovo kaže Ban, a ne ja. A što ti čitaš samo naslove to je tvoja stvar. Za razliku od šanera koji kradu u inostranstvu, a novac i robu donose… Više »

Zonjo
Gost
Zonjo

Zato kasni plata na cataru…a radnicima se pričaju neke bljuvotine oko radnih sati…

Šta je ovo?
Gost
Šta je ovo?

Evo Milo nadje dva prijatelja, sad Ban i Mihailović treba da nadju po dvojicu…

KUTIJA MILIONER
Gost
KUTIJA MILIONER

ODJE BAN POZAJMIO MILIONE…
OVO NIJESU VISE MILIONI VEC BILIONI…BJEH ZA VAS ALI DABOGDA VAS DUSKO DOKAZIMA POKOPAO DA PASATE VISE…
SAMI SEBE ZAPLICETE A DUSKO CE VAS SVE PRIVEZAT…VRIJEME JE VISE..LOPOV DO LOPOVA …STIDITE SE OVOG GLADNOG NARODA

Joo
Gost
Joo

Jos se cekaju Duskovi “dokazi”….za sad sve…bla bla….I trla baba lan da joj prodje dan….

JAAA
Gost
JAAA

Bot ti si davno uzeo STO HILJADARKI …VALJDA NECES MILION

Realan
Gost
Realan

A lijepo su mu rekli Dule ne laži, ili je morao zbig iduzimanja licencu u Moskvu

Joo
Gost
Joo

previse je Ruskih dolara njemu I opoziciji preslo preko racuna Atlasa….sad im doslo na naplatu ….pa igraju po ruskoj muzici…..kakav crni London…..ta lopurda je sigurno u Moskvi…..

MiloskObilic
Gost
MiloskObilic

Vidim neko pita odakle im pare ili misli da u Crnoj Gori mogu imati samo Daka Davidovic,Carević, DK, Misko Kesedzija, Željko Govece, Milo Perović, Milka Ljumovic, Žarko Rakcevic ,SPC

Ve$a
Gost
Ve$a

Za te niko ne pita, no vele posteno zaradili meleone. Sve od plata stekali i od toploga obroka.

Svašta
Gost
Svašta

Bokan i Lakovic mogu

MiloskObilic
Gost
MiloskObilic

Biće opet da je Srpstvo ugroženo, e čudo što se čini od posrbica

Region
Gost
Region

Ne neko drugi ove optužbe tretira da je napala Rusija, Kina

LSCG
Gost
LSCG

Moze li mi neko objasniti zasto dva kredibilna klijenta velike strane banke ukljucuju drugog covjeka, neprijatelja, da sa njihovim parama garantuje njihovom prijatelju kod druge banke ??? Zasto je Knezevic uopste bio ukljucen ???

Tomos
Gost
Tomos

To je Ban objasnio, taj dio je jasan.. Knežević je već poslovao sa tom Bankom…

Jasno
Gost
Jasno

Nego šta je, u nego je sve jasno! 😂

Ban Jelačić
Gost
Ban Jelačić

Više nego jasno, Tomose! I ti si više nego jasan!

Juhu
Gost
Juhu

Zar nije Ban kum. I njega je razalovao?

LSCG
Gost
LSCG

Zasto knezevic, zasto ta banka, zasto druga ne povedose kod svoje banke gdje drze novac, za kes kolateral niko te ne pita kome i koliko, samo nosi . Zasto im za kredit trebao petljanje Knezevica

VeryMuch
Gost
VeryMuch

Ne moze to niko objasniti jer je neobjasnjivo…samo se jos vise zapetljavaju ovim odgovorima

Peka
Gost
Peka

Zato što ova dvojica imaju prljav novac, a to nije preporučljivo prikazivati u EU.

Marko
Gost
Marko

Očigledno je da se pokušala kreirati afera prije je bila Moldsvka,pa šverc cigara a za to vrijeme mediska mafija opuha berzu a Spc iznese na stotine miliona iz Crne Gore

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

druze, ako POSLIJE svega imas ovako misljenje koje si napisao u komentaru, tebi se ne može objasniti sve da ti covjek i crta.

Vuk
Gost
Vuk

Hahaha uprpali se hobotničari pa plaćaju novinare da pišu priče protiv Kneževića… na foru napad je najbolja odbrana,još da nisu toliko providni…

beograd
Gost
beograd

Zašto je ovoliko komentara na ovu vijest, izgleda da je istina da agenti u mantijama dižu halabuku. Ali polako doći će i Oni na red

Danko
Gost
Danko

Amerika i Engleska te puste sta hoces i koliko hoces ,ali ne dokle hoces. Nije sve ovo dobro al ovo za 2 najmocnije sile i diplomatije je istina. Postoji stotine primjera u istoriji. Ovaj d.k ne bi smio beknut da nije maksimalno zasticen i podstaknut od istih. A prica o rusima je smijurija jer su im I sluzbe I diplomatija… Više »

TRBK
Gost
TRBK

Ovakav režim, sa svojim bolesnim sistemom, može samo da opstane zahvaljujući paranoji i izmišljanju nekih arhi-neprijatelja koji nas životno ugrožavaju. To su prije bili Hrvati, Albanci, Bošnjaci, CRNOGORCI, a sad su Srbi i Rusi. Kako vjetar duva. Ta priča je možda imala gram smisla prije nego što smo ušli u NATO. Sad nas ama baš niko spolja ne može ugrozit.… Više »

Usud
Gost
Usud

Upravo tako, izgleda da je vrijeme nekima proslo, da saradnicke partije kakve su Nova Srpska Demokratija, Demokratska Narodna Partija, Pokret za Promjene i druge saradnicke partije nestaju a nestaje i onaj koji ih je stvorio DPS! Polako ali sigurno zapad preuzima inicijativu za Balkan. Ovaj pristup je davno odmislio Kisindzer a zove se Realpolitik koji se svodi na pravda ili… Više »

Usud
Gost
Usud

Atlantika ce im dat priliku za probni rad neoklijevajuci da u međuvremenu stvori neke nove pulene za njihovu zamjenu, tako da sluganstvo nema alternativu. Oni ce pocistit sve njih ne ostavljajuci za sobom mogucnost za neke nove turbulencije. Kad Srbija dođe na red tek ce bit turbulencija.

Pojma nemam
Gost
Pojma nemam

Ovi milo mi se nesto izvijoperio malo nastranu kada ga je kokoska strefila dome

Stevo mutni
Gost
Stevo mutni

Kako se ponekad časna riječ iskomplikuje?!

Tomos
Gost
Tomos

Što se direktnih dokaza koje najavljuje protiv Mila, mislim da nema ništa…

Jasno
Gost
Jasno

Srećom znaš da misliš! To ti je spas.

Juhu
Gost
Juhu

“Kredit je vec bio potpisan” …. Hahaha
A od prvog dana znamo da je dodatno jemstvo potpisano prije kredita.
Prodajete maglu gradjanima sta vam to pomaze ako se UK tuzilastvo proglasilo nadleznim i poravnanjem cete izgubiti protivpravno steceni novac. Vi sa zivotima odavno trgujete i to vas ne opterecuje ali pare ce da vas bole.
Kad ce crvena optuznica za Knezevica?

Mia
Gost
Mia

Pa zar Ban i Mihailovic nijesu bili optuzeni za kontrolisanje novca od sverca duvana?

lapo
Gost
lapo

Sledeci ce da ga brani Vesko tipa…
“Nije Milo uzimao pare od DK, ja sam mu pozajmio od miliona sto smo zaradili od sverca i od miliona sto mi je nabacio kroz tranziciju. Odgovorno trvdim da nam DK nije pomogao da krademo, sami smo.”

kkkkk
Gost
kkkkk

gasi dickeya

Mitar
Gost
Mitar

Jedno pitanje za gospodina Bana !U tekstu kazete da imate kontakte u inostranim bankama ,zasto je predsjednik od svih banaka na svijetu uzeo kredit od one gdje Dusko Knezevic ima veze.I na kraju zasto nije govorio istinu u skupstini Crne Gore 2013!

Mia
Gost
Mia

Morao je. Da zastiti drzavu od Rusa i ostalih neprijatelja. Nije on to zbog sebe. Nije bio ni znojav kao proslog mjeseca.

Cmok
Gost
Cmok

Ban je radi ovoga dobio trajekte u Kamenarima?

beograd
Gost
beograd

Dule se izblamirao navukla ga ekipa iz Vesti, posle upotrebe baciti

Vale
Gost
Vale

vidi se ko troši maramice u zadnje vrijeme.

Sombrero
Gost
Sombrero

Imas li Dusko obraza da stanes sad i da vise ne lazes?

Tomos
Gost
Tomos

Jedan je rekao da je on pozajmio i garantovao a drugi da niko nije garantovao za njega, ko treba da o jami nisam shvatio..

Jasno
Gost
Jasno

Srećom loMi ne laže. Nego mu je svaka sveta ili Sveto.

LSCG
Gost
LSCG

Zamislite da neko pita Putina u Rusiju okle me Milijarde 😂😂😂

Zorka
Gost
Zorka

Ee, mrka kapa da ce on ista da vrati! Nije davao plate radnicima, niti im uplacivao doprinose, a ne vama da vrati novac!

Prc CG
Gost
Prc CG

Evo ga ovaj sa pričama od kulina bana,
dps je upao u najveću mrežu svojih laži od organizovanja te kriminalne grupe,oni više neznaju gdje je lijevo gdje desno…..

LSCG
Gost
LSCG

Zamislite da u Rusiju nako iz napr Ruske Crkve ili opozicije pita odakle mu pare 😂😂😂😂

Sistem
Gost
Sistem

Meni je samo interesantno, to što neko reče da nije trebao kolaterala, i da je bilo na riječ

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Sve da je istina ovo sto su rekli to ne umanjuje Djukanovicevu odgovornost spekulativno bankarstvo,narocito pumpanje jedne banke da bi rasle akcije on je zloupotrijebio funkciju,sve da je po zakonu postoji moralna odgovornost a tu je i obmanjivanje javnosto.Sta kazu stotine hiljada siromasnih gradjana kada cuju kako ljudi koje su birali zive a oni su u siromastvu

liberal
Gost
liberal

A okle Duski Kneževiću tolike pare da nije od prodaje kokica ili je istovarao gajbe po Tuskom putu

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Jovanka evo sam se javio.

Realan
Gost
Realan

E moj Dule ne pomaže ni medijska mafija ni svi botovi DF i iz Spc

Dron
Gost
Dron

A moze sad svako reci ja,sam osgovorno tvrdim! A dje ti je bilo koji dokazi, papir neki? Ajde Ban pokazi pokazi nam taj izvod sa racuna . Usput da vidimo odakle ti je izvor novca tj odakle tebi i tom Mihailovicu milion i po kesa da date tek tako i poslujete bez njih sve bez problema do dana danas. Od… Više »

Tomos
Gost
Tomos

K ežević je potvrdio da novac ipak nije on dao.. Tako ne sunjan u izjavu Bana..

Dron
Gost
Dron

@Tomos onda si ti jedini koji ne vidi nelogicnosti ove izjave. Ovo ti je 60ti komentar u odbranu Gospodara, imas li kakav bonus za to? Majonez u sendvic ili cokoladno mlijeko

Bar
Gost
Bar

Ovoliko broj komentara je dokaz da agenti u mantijama rade u 3 smjene

Jasno
Gost
Jasno

Kojih to agenata? Misliš DrPoSa? Pošto većina ovdje brani lik i djelo Milovo i njegovih kumova i prijatelja.

Budva
Gost
Budva

E Kneževiću u laži su kratke noge

Dragutin
Gost
Dragutin

Duško Knežević, najjači primjer u istoriji kako se čojek koji postane svaštočinja,trčeći za parama, vrati među narod i opere obraz kolko tolko. Milioner. Moga je jednostavno isparit i živjet đe god na svijet oće. A moga je i Milu reć: “evo ću ti ostavit sve u CG a ti me nemoj prozivat. Odoh. U suprotnom o jadu ću zabavit i… Više »

Ranko
Gost
Ranko

Da tebi vrati novac, koji si ukr’o od naroda CG!? Sto da ti ga vrace, kako doslo, tako otislo, a tek ce da ode!

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Mislim da je vakat da DPS zrtvuje gazdu da se sacuva sto se sacuvati moze. E sad da li u citavoj hijerarhiji ima neko ko moze da pokrene to pitanje…cisto sumnjam jer su kao vojska…I propanuce i vodja i svi za njim samo se nadam da nece i drzava…nadam se da je istina da je DF tvorevina naseg ANBa…da nas… Više »

Lustracija
Gost
Lustracija

No sto je DF no tvorevina SDB. Znas li koliko Novak Kilibarda ima penzija i koliko para prima. Novak je i osnovao Narodnu Stranku iz koje je nastala Srpska Narodna Stranka ciji je presjednik bio Dr Bojovic a onda je na njeno celo dosao Andrija Mandic. Znas li da su se sprdali ovi sto znaju da je Danilovic u vrijeme… Više »

Duško je sestra
Gost
Duško je sestra

Valjda će ovi žiranti valjati?

Zainteresovana
Gost
Zainteresovana

Jesu li ovo ona dvojica što ih se M.Đ. ni ne sjeća? Izvinite, gospodo, ali onaj ko je nebitan mome Predsjedniku, nebitan je i meni.

Nenad
Gost
Nenad

Dusko instagramom, montazama, pozivanjima na proteste, samo skrece paznju sa sebe i svojih (ne)djela, ali doci ce dan kad ce morati da snosi odgovornost, jer pravda je daleka, spora, ali dostizna..

Fandjo
Gost
Fandjo

Ajde onda pokazi izvod sa tog racuna i dokazi uplatu! Sto nisi pokazao dokument i sta cekas 11 god da trazis dug?

Mimi
Gost
Mimi

Ovo je covjek koji je pobjegao da ne bi odgovarao za visedecenijske nelegalne aktivnosti, koji je uvijek sve iskoriscavao zbog svoje licne koristi i koji je okrenuo ledja svima koji mu vise nijesu bili potrebni..

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Mozda stvarno ima ljudi u Crnu Goru koji vjeruju u ovu pricu.

Fandjo
Gost
Fandjo

Tesko…samo ovi po partijskoj liniji ali ni oni ne vjeruju no slijede naredbe

Mira
Gost
Mira

Knezevic se redstavljao kao poslovni covjek koji je znanje, iskustvo i novac stekao u inostranstvu, cak su mu ljudi i povjerovali, ali sad je svima jasno da je to bila maska.. Ljudima je dosta cutanju, isplivava sva prljavstina koju je Knezevic pokusao da sakrije.. Vrijeme je da snosi odgovornos!

Tanja
Gost
Tanja

Pala je gledanost rijaliti programa od kad je Di Kej stupio na sceni.. Svojim montazama je stvarno zasluzio aplauz, barem za trud.. Steta sto mu nije uspio pokusaj da ljude ubijedi u svoje lazi..

Uros
Gost
Uros

Dusko Knezevicu propala ti je tvoja prljava igra! Propala dzabe dajes pare Vijestima i ovoj opoziciji bolje stedi pare jer trebat ce ti za advokate, jer nema ko te nece tuziti !!

Anonimus
Gost
Anonimus

Nema Dusku Knezevicu pomoci ni pare da stedi lazima se ukopao

Velizar
Gost
Velizar

Ban je onaj sto drzi trajekt? Mutan tip

Morpheus
Gost
Morpheus

“S obzirom na okolnost da mi nijesmo bili klijenti te banke za razliku od Kneževića, bilo je jednostavnije da se njemu proslijede sredstva”. Ovo je najgore opravdanje IKAD.Kao da procedura da se postane klijent banke traje 2 god pa niste imali kad. Ukopaste sami sebe vise sa opravdanjina no DK sa optuzbama

dagy
Gost
dagy

Sve su bili normali komentari od pocetka dok dps ulizicama nije zazvonio tel tj alarm da se daju u odbranu gospon lopova po direktivi,ali… Zovu nas uulliiccee …narod je svega sitan a gladan i ojadjen!

Risto Penta
Gost
Risto Penta

poslovne aktivnosti nisu veli omeđene granicama crne gore….nepismeni kriminalci i monopolisti

Nata
Gost
Nata

Fino se gadjaju milionima … izreda penzije po 150 eura za puni radni staz…a evo i zasto…

VeryMuch
Gost
VeryMuch

11 godina nista podigli tuzbu za mion i po nego ste se tek sad naglo sjetili? A zasto vi kad vec tvrdite da ste imali dobar ino ugled niste prosto otvorili racun u toj banci na svoje ime? Dali ste milion i po covjeku tek tako na rijec, bez ijednog dokumenta? Kako sve ovo djeluje neuvjerljivo…

ooo
Gost
ooo

A djeluje li ti uvjerljivo da je grupa bivših srpskih specijalaca, generala, kriminalaca, bezbjednjaka i drugih, ušla dan uoči izbora u CG, s ogromnim količinama novca, kriptovanim telefonima, mapama za evakuaciju iz zgrade skupštine, lažnim policijskim uniformama, itd, a sve to da bi išli u turistički obilazak Crne Gore i njenih vjerskih objekata? Imaš li stida imalo?

VeryMuch
Gost
VeryMuch

@ooo Haha jako neubjedljiv pokusaj okretanja teme. Dobro rece neko da vi iz dps najvise sami sebe nagrdiste sa odgovorima

o2008@hotmail.c
Gost

U ovoj priči me čudi, đe je bio gdin. Ban ovih 10-ak dana?Zašto odmah ne objavi o čemu se radi i da je on položio novac kao garanciju za kredit? Svaka mu čast,da mi je iz kuće,ja ne bih garantovao. Možda je kasnije namirio tu garanciju☺

Jovanka
Gost
Jovanka

Milo kralju poslusaj Jovanku. Iscimaj ove sad prijatelje i kumove sto si im pare napravio i funkcije dao da te brane i da pricaju svasta za Knezevica, ti se ne pojavljuj nidje do ljeta, do tad ce se rijesit nekako…Ako ne, onda ti intervju sa plaze neke odradi da uskocis u vodu poslije da prestanes da se znojis… P.S. I… Više »

Mitar
Gost
Mitar

Dusko je 2004 bez tendera privatizovao rudnik novca trajekt Lepetani-Kamenari,oprastaju se porezi…Sve zahvaljujuci Kumstvu sa MDj,i sad izigravamo postenje.PIH!

Morpheus
Gost
Morpheus

S obzirom na okolnost da mi nijesmo bili klijenti te banke za razliku od Kneževića, bilo je jednostavnije da se njemu proslijede sredstva. S obzirom na okolnost da mi nijesmo bili klijenti te banke za razliku od Kneževića, bilo je jednostavnije da se njemu proslijede sredstva. “S obzirom na okolnost da mi nijesmo bili klijenti te banke za razliku od… Više »

Hogar
Gost
Hogar

Koliki je dio od tala pripao Banu i prijatelju

tamo vamo
Gost
tamo vamo

I ja bih branio Mila da mi je trajekt poklonio.

Rayan
Gost
Rayan

Ne branio, no ujedao za njega!

Jovanka
Gost
Jovanka

Ja sam prezalila 100€ kumi sto pozajmih prije 2 mjeseca, a ovi se poslije 11 godina jos nadaju…Kakva prica isto.

Soko
Gost
Soko

E bas si ti naso braniti Mila !!!!! Dušan Ban je prodavao cigare na ulici i preko noći kupio trajekt u staroj deviznoj štednji !! Da ne povjeruješ !

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Jovanka znaši koliko je milijardu eura. Dvije milijarde maraka ili dvije bilijarde lira.

Jovanka
Gost
Jovanka

Znam Desa da je nekima dzabe i milijarda…

Mimi
Gost
Mimi

Knezevic evo 20 dana pokusava na sve nacine da izazove burne reakcije gradjana sluzeci se montazama, podvalama, lazima.. Zalosno je sto u tome ima podrsku “nezavisnih” medija Vijesti, ciji se urednici sluze svime, samo da vlast predstave u najgorem svjetlu.

DPS Bot
Gost
DPS Bot

Ovi sto komentarisu za sendvic su se pridruzili , tako da se sad moze i odmoriti

Eto tako
Gost
Eto tako

Mora neki ugovor za ovo da ima ovaj što je ukrao tajekte Crnoj Gori pa neka pokaže i dokaže?

kongo
Gost
kongo

Okle ovome milion ipo prije 11god haha

Ehhhh
Gost
Ehhhh

Je li to onaj sticer, sto je namlatio pare, ne uplacujuci porez Crnoj Gori ?
E ako je to on, sve ljepse od ljepseg, bolje da ovako nije pomagao !

Momir
Gost
Momir

Knezevis koliko je duzan, to nece moci ni za dva zivota da vrati.. Vidio je sta mu se sprema, da mora da snosi odgovornost, a da nema ko da mu pruzi ruku.. Nije mu uspio pokusaj saradnje sa Srbijom, dje je trazio da mu pruze utociste i da njima prodaje maglu kako bi se osvetio svima koji su odbili da… Više »

Di Kej or JK
Gost
Di Kej or JK

Dusko, JK ti se zahvaljuje sto si skrenuo temu sa njene afere. Bas si dzentlmen. Ahahahaha

Sata
Gost
Sata

Mene je sramota umjesto urednika Vijesti, koji sebe predstavljaju nezavisnim i demokratskim medijima, a na sve nacine pokusavaju da opravdaju Knezevica i predstave ga kao uglednog biznismena, kako bi njegove lazi, podvale i izmisljotine mogle da prodju kao istina.. Ali narod nije naivan!

Kole
Gost
Kole

A sto te to cudi od vijesti? Nista novo.

Nata
Gost
Nata

Mene ovo nista ne cudi, javljaju se i ljudi cije je Knezevic zavio u crno, spominje se i njegov poslovni partner koji je izvrsio samoubistvo u zatvoru, a jedini njegov grijeh je sto se udruzio sa Knezevicem.. Da ne spominjem njegove radnike koji mjesecima euro nijesu dobili

BMW
Gost
BMW

Gospodaru, dokazi pred sudom da nijesi kriv. Znamo da imas najbolje advokate, jednog dana ce ti sigurno trebat.

Smjesak
Gost
Smjesak

Ocemo li docekat taj Dan vise??

Srdjan
Gost
Srdjan

Dusko Knezevic je nelegalnim aktivnostima zgrnuo milione, hvalio se egzoticnim destinacijama koje je posjetio, a sa druge strane njegovi radnici mjesecima nijesu dobili svoje skromne plate.. I umjesto da im se barem izvine javno i vrati pare, on se bavi podvalama i lazima

Lola
Gost
Lola

Ako ti banke nekim cudom u zivot vrate, dule budi covjek pa ISKLJUCI APARATE!

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

vise su ga i novinari i kolumnisti Vijesti, provalili pa pisu kolumne o njegovim prevarama.. procitajte zivu istinu sto napisa onaj Mandic.

Jasna
Gost
Jasna

Knezevic na aparatima! ! Bane doktore!

Danka
Gost
Danka

Suska se suska, propade ideja Duska.

Anonimus
Gost
Anonimus

Propao i on

Poaro
Gost
Poaro

Duskoo kako te drugovi ofiraju, kako se osjecas nakon ovoliko demanta? Ja bih se na tvom mjestu povukla, da sevise ne blamiras!

Ahahaha
Gost
Ahahaha

A on je bas odlucio da se onako dooobro izblamira.

Dragutin
Gost
Dragutin

A evo samo što se nije povukla.
🤣🤣🤣🤣

Miso mne
Gost
Miso mne

Slazem se sa tobom u potpunosti.,
Pa zar on misli da moze tako velikog covjeka da spusti ta gnjida od covjeka

Bubašvaba
Gost
Bubašvaba

Bote, sad glumiš muškarca, nijesi se povukla!

Pedja
Gost
Pedja

Pa e, lakse prebacit 1,5 miliona na racun nekog tamo, nego poc do Pireus banke. Ko ce se cimat za sitno. 🙄

Krinka
Gost
Krinka

Htio je da unisti druge, a na krajju ce unistiti sam sebe! Polako se javkjaju ljudi kojima duguje i to velike svote novca!

Jovan
Gost
Jovan

Ban piljar…

Omegle
Gost
Omegle

Da li ce se sad javiti opozivija i njihovi nezavisni mediji da brane lik i djelo Duska Knezevica?

Saki
Gost
Saki

Zanima me samo kolilo im je dusko dao i kako.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

mene uopste ne interesuje ni koliko ne kako!!?? nego me vise interesuje oce li i kako vratit ovih 500mil.. i kako napravi od kokica i sjemenki preko 2 milijarde vrijednosti sve sto ima kako je samo kupio sajam i kamenovo a da ne pricam za ovo vec pomenuto itd… lopovcina ta!!

Poaro
Gost
Poaro

Torbe su isle frontovcima.. Mislio je doci ce na vlast! Pa da se kao hobotnica prebaci kod njih!

Istina !
Gost
Istina !

Ne radi se odje toliko o ovom kreditu, odje iole normalan covjek koji ima osnovno obrazovanje ce shvatiti da u ovom uzimanju para i kreditu nema nista sporno, nego odje zeli Dusko da sad izmislja i laze i nadodaje price da bi nastetio Milu jer covjeka radi sujete, ljubomora, smeta mu Milo jer mu ne dozoljala da radi sta mu… Više »

Dana
Gost
Dana

Nece vam ih ni vrnut sad. Orao pao.

Uskok
Gost
Uskok

Nemojte molim vas, pa ovaj covjek je jedno zlato! Ne vjerujem da je on spreman da ovako slaze! Cekam sad novi klip, da vidim sta je smislio!

Jana
Gost
Jana

Ja mislim da ce na kraju njegove serije, ipak nastradati reziser, tj Di Kej. Kako su krenuli da ga otkrivaju…

Poaro
Gost
Poaro

A, nego sta ce! Sve nesto prijeti, a davno je receno ” ko drugome jamu kopa…..”

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Jeli ovo onaj što za bicikla naplaćuje 1 euro na trajekt- jado

Jovan
Gost
Jovan

Hahahahha. Big biznis Duska Knezevica. Biznis mali, pad veliki

Bubašvaba
Gost
Bubašvaba

Ovane, Ban drži trajekt!

Imela
Gost
Imela

Opa klupko oko Knezevica se pokako odmotava, duzan je i Bogu i narodu! Danas cuh ostavio je radnike fabrike bez plate 23 mjeseca, a doprinose nije uplacaivao 4 pune godiine!

Markisa
Gost
Markisa

A vijesti su cini mi se objavljivali kako isplacuje plate. Sve ti je jasno.

Taske
Gost
Taske

A, sjetimo se sta su raidli ranije? Objavljivali da je najveci orevarant i onda HA IGROM SLUCAJA SAD SE TE VIJESTI NE MOGU NACI NA PIRTALU, NESTALE SU MISTERIOZNO!

Vasa
Gost
Vasa

Ban je objasnio sve! Dusko samo pokazuje koji je lazov! On bogami kao da zeli da dobije neku medalju za najvecu laz godine! Uzas!

Kotoranin
Gost
Kotoranin

A dje si bio do sad Bane da trazis tvoje pare!

Aa
Gost
Aa

Evo mi baba, place od smijeha,

Maldita
Gost
Maldita

Samo da vidim kako su V kao “nezavvisni nedij” ovu bijest prenijeli! Bice da su okrenuli ili je opet erorr 404!

Maks
Gost
Maks

Nista ne objavljuju sto ne ide u interes DK,
Nezavisno novinarstvo!

Bali beg
Gost
Bali beg

Kakve turske serije i bakrači? Ovakvih obrta nema nidje!

De Rosi
Gost
De Rosi

A, je li moguce? Konacbo da se nadje neko ko ce da demantuje ovog covjeka!

Jana
Gost
Jana

Nisu ovi jedini. Demantovali su ga vec i neke firme iz Grcke sa kojima je valjda saradjivao. I oni su svasta nesto rekli za ovoga.

Taske
Gost
Taske

Ah znamo njegove poslove po Grckoj, Kipru preko Rusije i Srbije. Zasto ne smoke da udje i Srbiju?

Vasilije
Gost
Vasilije

A sta briga Duska Knezevica od koga je Milo uzimao kredit i novac?? Taj kredit sto je uzeo nije ostetio CG i njen narod niti je Duska Knezevica ostetio! Ali zato sve ono sto je Dusko radio jeste ostetilo CG i narod, da je radio posteno ne bi mi danas imali problem zamrznutih para !

Jovan
Gost
Jovan

Ovo su oni kumovi sto im papreno placamo trajekt Kamenari-Lepetani? Koji su uzeli 50 miliona za par godina? Dok gradjani uzimaju kredit da bi otplatili prvi kredit? Dok nam penzioneri, koji su radili po 30-40 godina imaju penziju nedostojnu covjeka. Imaju unucima da daju 10 eura, a ne ostane im ni za osnovne potrebe i ljekove. Ne branim Knezevica, ali… Više »

Maks
Gost
Maks

Da treba da besplato se vozimo trajektom,ne budali.

Samo nebo zna
Gost
Samo nebo zna

Maks vozis se i vozices se dok Milo ne nadje jos zrtava

Majda
Gost
Majda

Sta ces sada Dusko??? Hobotnica koju pominjes si zapravo ti, tvoje firme, spekulacije! Vidis li da si sam sebe doveo do faze da ti se sprdaju, demantuju te… za koga ono rece da nema prijatelja??? A ko su tvoji? Dan, vijesti. Monitor…

Milutin
Gost
Milutin

Jeste ceka 11god da im vrati novac kako ne..pa se sad javio hahahahh ova prica je bolesna…ali mora se slusat milence

Ime
Gost
Ime

Kako Lomi duplira vrijednost tih akcija na berzu za nedjelju dana? Mora da je rodjen pod srecnom zvijezdom? Ili mu je to vlasnik berze (dk) zavrsio?

Emanuel
Gost
Emanuel

Kako ovim funjarama duguje Knežević,kad je Milo izjavio da je vratio dug od 1.5 milion kada je prodao akcije Prve banke? Ovi nisu normalni. Ili neko laže?

refik
Gost
refik

Dule uhvaćen u laži po ko zna koji put ja da mu je Medo svojta

Nadja
Gost
Nadja

Propali biznismen je mnogo zaglibio. Sam se saplice u svojim lazima. Platio sve zivo, sve glavne pljuvatore u ovoj zemlji da dizu hajku. Sinoc na proteste izasli svi partijski kadrovi, Vijesti, dan,. Monitor pisu lazi. Sve je ovo udruzena hajka.

Jovan
Gost
Jovan

Nama se na velika zvona preko Vijesti hvalio Dusko kako je on napravio ogromne pare u inostranstvo! A zmate li sta je istina od toga? Istina je da je pokrao taj svijet bijeli, da je ucinio ogromne finansijske prevare, da se milionima mjeti ta steta, a posto se javlaju ljudi je samo iz CG neho i inostranstva vidjet cete da… Više »

Manja
Gost
Manja

Uhapisite ovog Knezevica, sve je pokrao sto je mogao. Stici ce te mač prave, DK, neces ga izbeci.

Komsija
Gost
Komsija

Dje je problem. Covjek se legalno bavio cigarima.To kaže sud u Italiji.Regularno kupio trajekt. Ima svoje pare i pomaže kome u je milo

Marijan
Gost
Marijan

DK, , Digitalni gazda Jezda. Kakav pevarant koji se uhvatio u rusko kolo sa opozicijom i Vijestima.

Ilija
Gost
Ilija

Za ove dokaze i javnu pricu Bana i druguih ljudi nema toga iz Vijesti i poslanika iz crnogorskog parlamenta ( koji je ugovor vezan sa Duskom- transfer novac-saopstenja) koji ce moci da pobije ove dokaze, znaci nema! Tako da mislim da je najbolji savjet za Duska da prestane sa njegovim lazima jer ga neve moci spasiti ni Vijesti ni poslanik… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovdje nema dokaza, samo priča ovoga Bana

Kaca
Gost
Kaca

Ovih dana se samo oglasavaju svi oni koje je dusko prevario, javljaju se da demantuju sve njegove lazi. Samo se nadam da ce narod vidjeti o kome se ovdje radi. Dusko je dno dna!

Mogren
Gost
Mogren

Eeee moj Dusko, na sta si spao. Sto ti je trebalo da se bavis ovim podmetacinama i lazima.

Dusko karleusa
Gost
Dusko karleusa

Eto tresla se gora rodio se mis… Kako je dikej pisao ja sam mislio da su ta 2 neki mafijasi ili ne znam sta ,kad ono 2 obicna covjeka koje jos ,na vrh svega ,dusko opljacka ,pi kako nasi mediji spinuju sve

Yasmin
Gost
Yasmin

Dusko, vrci se i vrci pare!

Nika vise 1918-
Gost
Nika vise 1918-

Ovo je cisto mijesanje Rusije i Kostunice. Kao da prodavci jaja ne mogu da se obogate i da kasnije pozajme Milu milion . Milo da je uzeo dva na zajam, vise bi para od Trampa napravio

Milimetar
Gost
Milimetar

Ko zna sto ce jos sve isplivati. Samo se covjek ukopava i tone sve dublje i dublje.

Miladin
Gost
Miladin

Ko to?

Cetinje
Gost
Cetinje

Svako razuman je vidio da je hajka bila namještena i sinhronizovana, ali dzaba vam trud svirači

Gale
Gost
Gale

Sramotno je sto ovaj covjek jos nije uhapsen,svaki dan iskacu njegovi duznici po novina,radi li iko ista po tom pitanju ?

Mirza
Gost
Mirza

I zasto se krije u Londonu ako nije kriv??? Za razliku od njega ljudi koje optuzuje su se oglasili, spremni na saradnju. Nemaju sto da kriju. To sto se krije je samo dokaz da je lazov. A u svemu mu pomazu mediji, odredjeni, koji plasiraju i okupiraju nas njegovim pljuvacinama i lazima.

Misko
Gost
Misko

Ko to?

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Nemam nista protiv, treba da bude uhapsen! Ali da budu uhapseni svi oni koji su mu omogucili da 25 godina bude kriminalac u ovoj drzavi, da radi to sto ke radio, da budu uhapseni svi kojima je davao novac, koje je skolovao, placao odmore, finansirao ljubavnice…

Stefan
Gost
Stefan

Djeda si mi bez penzije ostavio bruko,3 mjeseca cekamo odmrzavanje racuna da ga prebacimo u drugu banku lopino !!! Dako te sad konacno i uhapse !!!

Mili
Gost
Mili

Ne mlati,i plate i penzije se normalno podižu jedino ako ti đed nema revolving karticu ili igra online klađenje

Ime
Gost
Ime

O cemu ti lazes druze, ispalcuju se penzije i plate preko atlasa od starta, nema tu nikakvih smetnji. Kad vec lazes i i izmisljas informisi se malo bolje

Hektor
Gost
Hektor

Je li svjestan Dusko Knezevic kako samo laze i milo mi je sto ovim ponasanjem njegovim on skace sebi u stomak, jer na svaku njegovu laz jave se ljudi kojima je vise preko glave da slusaju ove lazi i koji dokazima i argumentima demantuju sve sto je rekoa! Dno dna je dotakao !

Dana
Gost
Dana

Upravo tako. Oduvjek je bilo: ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Pa tako i Di Kej.

Dragutin
Gost
Dragutin

Upravo tako. Od riječi do riječi si Mila opisao.

Jovanka
Gost
Jovanka

Gazis ih Dragutine.

Trajekt
Gost
Trajekt

Prije 11 godina imao medjunarodni finaciski kredibilitet, moras imati dokaz tokova novca, prilozit dokumentacju i potkijep i opravdat kako si zaradio, toje bar lako ispratit, uvuko si sebe u problem…. U normslnim zemljama moras imati veliki promet na racunu, ili dasi imo kreditno zaduzenje kod neke banke, nisi mogo u kesu podic toliko para, itd

Dana
Gost
Dana

Ma vidis bre da je ovo lazov i prevarant epskih razmjera. Ali nekq, neka je on krenuo sa ovim. Ovako ce svoje lazi da otkrije. Sam pao sam se ubio.

Spilberg
Gost
Spilberg

Hahahah a bgm vi ka da ne znate kome ste ih dali,stari je dusko lopov

Zetski vuk
Gost
Zetski vuk

E o ovome ja pricam,dzaba se krijes komso iza ovih igrarija po instagramu,izadje na vidjelo sve sto si pokra,dok ti kukas kako ti djeca bez kartica ostase meni moja diplomu tvog atlas univerziteta mogu zapalit,no reci ti dome,sta ja da radim sad ?

Mario
Gost
Mario

Ljude sa Kipra je nagrdio, pa onda Arape, pa se covjek zbog njega ubio u Srbiji jer ga je umijesao u pranje novca tokom cuvene afere “C” marketa, Arapi su ga izbacili iz posla oko Capital Plazze, sad odje optuzuje ljude po CG oko nekoh kredita koji je legalno stece i uslovi ispunjeni! Dokle ide bolesna svijest Duska Knezevica! Ovo… Više »

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Ti si mu sekretarica bio jeli Botu?..

Cetinje
Gost
Cetinje

Rekoh ja ranije 50 agenata radi u 3 smjene na svaki Vijest reaguju po upustvima

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Kako popovi spinuji da skrenu pažnju sa njihove placke

gotov je
Gost
gotov je

Ha,ha krenuh citati komentare na text ovih sto hoce da zastite gospodara,a bolje da ga ne stite ovako.Ne vjerujem svojim ocima da je ovo cdm.Da slucajno nije pocela bjezanija i pranje ruku,pa sad najednom svi protiv gospodara Sto prije to bolje.

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Još jedna laž pade u vodu

Pura mali
Gost
Pura mali

Čija?

Roro
Gost
Roro

“Drugari,da nemate slučajno kod sebe jedno milion ipo eurića?Vraćam za mjesec dana,kad ih oplodim?”…”Za tebe ako treba i tri…bracki naš”

Podgorica
Gost
Podgorica

Sad je problem odakle im pare a nije problem što DK opljačkao milione

vatra
Gost
vatra

Bas bi neko nekom dao milion ipo :))….

Hana
Gost
Hana

A zasto se u medije stavljaju samo ljudi kojima je milione odnio ? Dje smo mi radnici atlas banke koji jos cekaju na plate koje nam duzan ?????

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Haha Hana…ti radnik..ti si Bot DPSa

Ime
Gost
Ime

Ne lazi, imam dobrog druga tamo, ne duguje mu se ni centa. Platu od kad postoje primaju zadnji dan u mjesecu. I to dobru, vazda sam mu zavidio

Darko
Gost
Darko

Kako mi je milo sto se ovako javljaju ljudi koji otvoreno kazu sta i kako je bilo! Dobro je pa cujemo i drugu stranu a ne samo onu sto Vijesti zajedno sa Knezevicem osmisle i pisu!

Dragutin
Gost
Dragutin

Da dodam: i nije neki problem odvojit milion i po za prijatelja, ako ti taj prijatelj obezbijedi monopol i milione, gotovo na mjesecnom nivou, NE PRAVLJEĆI MOST preko zaliva.
I nije vas blam da se gadjete milionima pred narodom.
No, dolazi sve to na naplatu lagano. Izgleda ipak doživjesmo.

Podgorica
Gost
Podgorica

Opet Fabrika laži i DK uhvaćeni u laži

Todor
Gost
Todor

Nikad ti te pare nece vratiti ja da ti kazem, evo pogledaj sta je uradio Arapimo jos veci iznos od 12,5 milona, Duska Knezevica nema ko ga ne tuzi!

Ognjen
Gost
Ognjen

Ovo iz dana u dan samo citamo kako je Dusko ljude nagrdio i kako ih je opljackao! Boze nema sta covjek nije radio!

Djukan
Gost
Djukan

E da znate koliko je komentara iz Srbije i R.Srpske. Nikad nas prezaliti nece. Plus ovi nasi nesrecnici iz DF , Demokrata i URE (na zalost i URE).

Idriz
Gost
Idriz

E dobro je Djukane,s vama je Montenegrija divna i srećna!
Pi!

B.D
Gost
B.D

Zasto se prodao Trajekt kad je to jedna od najprofitabilnijih firmi u CG i hoce li iko ikada odgovarati za to?

SavoBacicGvozdo
Gost
SavoBacicGvozdo

A odakle tebi toliki novac? Mora da ti je trajekt djed ostavio nesreco

o2008@hotmail.c
Gost

Vrijedna familija, a i štedljivci, pa potrgovali pametno. A država ne može napraviti most dužine praćkobača☺

Roro
Gost
Roro

Kako čekate novac?Pa to nije vaš novac,nego Duška Kneževića!On je položio depozit za Mila…Katniću,razjasni ovo?

bane
Gost
bane

vrti mi se od ovih miliona….primi platu i placem 20 min jer ne mogu pola obaveza da potkrpim.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ja ne znam sto demantujete provjerenog lazova. Pustite neka prica i objavljuje nista promjeniti nece. Ne zmam nikoga ko je glasao za DPS i Mila ko ce zbog Dula promjemjeniti misljenje. Covjek je na Kipru zeznuo klijente za nekoliko miliona, u Rusiji oprao 180 miliona odje preko IBM zeznuo stotine (Atlas ce valjda spasiti ali ne on). Fabriku vode nije… Više »

Jelena
Gost
Jelena

Još jedna laž DK i medijske mafije

joco
Gost
joco

U Crnoj Gori treba da ima samo opozicija ajde kući botici da Vam se ne čude

Marko
Gost
Marko

Koliko ima Daka Davidovic ovo je smijesno

Darko
Gost
Darko

Tako je !! Srbin sa dna kace !!! Sto je sa njegovim donacijama ,,,,, Sli ne DPSu ???? A da to je ok samo da Mila maknete !!!

Šajac
Gost
Šajac

Koliko Masa? Prosvijetli nas.Je li primakao Milu?

Aco
Gost
Aco

Na trg sve povjesati za m..a pa da se narod sladi.

Marko
Gost
Marko

Ja mislim da je normalno da imaju Carević, Dana,Rakcevic, DK,Misko Perovic a ove treba pitati odakle im

Vale
Gost
Vale

Kako ih otkriva sami su poceli da se javljaju.

Tomos
Gost
Tomos

Pa dokazali su da nije to Duško dao, kako je u startu tvrdio…

Nemanja
Gost
Nemanja

Da da …. Za sutra je najavio ovu dvojicu … i sami se javiše … hehehehehehehe….

Zivko MNE
Gost
Zivko MNE

A sto je ovo braco moja….sto se prosipate ovako kontinuirano?

Bar
Gost
Bar

Vazda imali koliko su nas opljačkali Srbi i SPC

Crmnicani
Gost
Crmnicani

Pitanje za botove DF koliko su Rusi upumpali4za izbore 2016 i koliko SPC iznese para iz Crne Gore

Krsto
Gost
Krsto

Crmničiću, ako je iznijela ,to nijesu tvoje pare,niti podukljica pare.To je narod dao za svoju crkvu.Dukljica nema ništa s tim i te pare nećete gledati.
Sve za pare.Sram vas bilo

Junior
Gost
Junior

Koliko ovaj daje koverti pred
izbore, samo me interesuje sta misli prosecni glasac DPS-a o svemu ovome.

piko
Gost
piko

ne misli…

Novljanin
Gost
Novljanin

Da li je ovo gospodin koji je kupio Trajekt u H.Novom za 500.000 €? U tom momentu na računu firme bilo 350.000 €. A, prve godine rada imali 2.500.000 € prometa !!!…..To se sve zna, i čitav H.Novi to zna… Pametnome dosta!!… Pozdrav sa Catare Grbalj!!!.Nadam se da će CDM ovo objaviti!!!

Ivan
Gost
Ivan

A odakle tebi novac, poštenjačino

MilosKObilic
Gost
MilosKObilic

Sve legalno ali posrbicama je jedino DK čist kao i svakoj zemlji ima ljudi koji rade velike poslove. Siguran sam da ovi botovi iz SPC kažu da je normalno da Putiniv zet teži 5 biliona eura

Idriz
Gost
Idriz

Muči podukljice.

Igor
Gost
Igor

Unistili ste nam drzavu vi i vama slicni probisvjeti na celu sa laznim predsjednikom Milom Narod doveli do prosjackog stapa, otjerali ste intelektualce i doktore van zemlje, a uvezli kriminal koji je prisutan na ulicama, gdje djeca setaju, igraju se Prevrsili ste mjeru, jer niste znali od svoje halapljivosti kad je dosta i kad ce vam narod reci dosta je!… Više »

haha
Gost
haha

Ja samo vidim da Milo ovih dana plese kako D.K. kaze. I sto je najjace, pola DPS potajno se sladi

Kotor rules
Gost
Kotor rules

Hahahahahahahahahahaha ban je ponio u svajcarksu banku 100 miliona kes para ubira harac od trajekta evo vec 20 godina

BumBum
Gost
BumBum

Ovi sa ovim izjavama prave veci problem gospodaru.

Dragutin
Gost
Dragutin

Uživam.
Čitam budalaštine i uživam.
🤣🤣🤣🤣

Auuuuu
Gost
Auuuuu

Sve u svemu, pljačka Crne Gore ima mnogo veće razmjere nego što je iko pretpostavljao. Ovi iz maloga džepa vade milione. KAD JE DOSTA?! KAD JE DOSTA?! Vratite dio narodu, ako u vama ima išta više ljudsko!

marko
Gost
marko

Zasto nijeste jednostavno sklopili dogovor sa vasim drugom, a nasim predsjednikom, i pozajmili mu novac direktno, nego ste se zaputili do Londona i preko bivseg prijatelja Duska Knezevica trazili kredit od Pireus banke (cus filijala Grcke banke u Londonu)? Zasto je kompletna dokumentacija svojevremno proglasena tajnom i nedostupna gradjanima kada je sve tako divno i krasno i legalno?

Jedna banka
Gost
Jedna banka

Lakse se svi sporazumijevaju na engleskom

Sestra Dušan
Gost
Sestra Dušan

Nezgodan je taj engleski, kad se prevodi 10 godina, ispane da je sestra u prevodu bivši prijatelj koji nikad nije ni bio prijatelj!

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Ne samo to. Lakse je otvoriti racun u banci i staviti novac kao fizicko lice nego upumpati kes na racun pravnog lica. Da bi se stavio novac na racun pravnog lica mora postojati neki osnov-naplacena usluga, papirologija koja to prati…

Rados
Gost
Rados

Od skoljki jaja sigurno.
Svako zna za ovog kokosinjca da je ispred 5 udovica prodavao jaja…
Skoljka po skoljka, euro po euro

Jedna banka
Gost
Jedna banka

E to i jeste fora. Svi Milovi prijatelji su krenuli od nule. Piljari, auspuh majstori, prodavci razglednica, farmerica, kondukteri. I napravili milione posteno.

Miodrag
Gost
Miodrag

I Jovovići iz Nikšića isto su krenuli sa jajima! Majka nosila na pjacu, školjka po školjka hotel Onogošt i još…

Jedna banka
Gost
Jedna banka

Prvo hotel Metalurg za 20 eura kroz Jovanic stecaj

piko
Gost
piko

docice i Jovovici na red…a tek na njihovo ime koliko ima ukrivenih politicara

Nikola
Gost
Nikola

Tragi-komicni ste

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Providni ste, šverceri

Slavko
Gost
Slavko

Ovo su oni kumovi sto im papreno placamo trajekt Kamenari-Lepetani? Koji su uzeli 50 miliona za par godina? Dok gradjani uzimaju kredit da bi otplatili prvi kredit? Dok nam penzioneri, koji su radili po 30-40 godina imaju penziju nedostojnu covjeka. Imaju unucima da daju 10 eura, a ne ostane im ni za osnovne potrebe i ljekove. Ne branim Knezevica, ali… Više »

Stecaj 127 e
Gost
Stecaj 127 e

Bravo Slavko..upravo i ja primam 127 eura poslije 28 god…staza…Glasaah i ja ali NIKAD VOSE ..Radim na crno da bi porodicu sacuvao da ne krenu djeca u kriminal .Rade i oni..Ko je doveo do ovoga…ONU SE GADJAJU MILIONIMA A CIJIM…
NASIM …UKRALI SU IH OD NAS …SRAMOTA ZA LJUDSKI ROD…

šubidubido
Gost
šubidubido

Milu svaki kum ima milione. Čak imaju i da pozajmljuju milion. Ovo je smiješno postalo.

Stecaj 127 e
Gost
Stecaj 127 e

EVO MU PENZIONERI DAJU POVISICU…DA SE POMOGNU….SRAM IH BILO ..

Pojma nemam
Gost
Pojma nemam

A KO IH JE VAMA PREBACIO HAHAHA

Trajekt
Gost
Trajekt

Sve je bilo po tenderu . Trajekt je nas nije Milov

TBOK
Gost
TBOK

Nije to trajekt, to su pčele, ili ovce, ne znam, javićemo.

Šuger
Gost
Šuger

Što je meleon ipo na ovu krizu! Kukate kao da ste ih mukotrpno zaradili, štekali cijeli vijek..

Dukljanin
Gost
Dukljanin

knezevicu…knezevicu sto uteče

Duc
Gost
Duc

Prijatelj mi trazio 30 e,a ja nemah no 20 e,okle rekoh mu !!!

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

sad cekamo Britvu, da kaze jesi li mu stvarno prijatelj ili si i ti umislio 😈

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Bas lijepo. Taj Knezevic je po sopstvenom priznanju doprinio kovertama i koferima svim drps pobjedama. Zato svi drps poslanici treba samoinicijativno da podnesu ostavke. To sto je Knezevic, kako drpsovci od prije 5 dana tvrde neprijatelj ( a do prije 5 dana je bio prijatelj u cijoj kuci su bancili i bahanisali), samo pojacava odgovornost drpsa koji je takav novac… Više »

ja i ti ti i ja
Gost
ja i ti ti i ja

Evo braće, evo braće, brane se, od čega se odbraniti ne mogu.

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Meni ova nasa Crna Gora liči na film ,,underground,, zivimo vec 30 godina jos u 1918oj godini,a oni su zivjeli u 41oj,stalno smo pripravni zbog neprijatelja koji vrebaju s polja i iznutra,imamo osnovno isto kao i oni u filmu i naravno kao i u filmu ,,majmun je usao u tenak bice katastrofa,, :)))))

Mučno
Gost
Mučno

Frljakate se sa milionima a narod se muči i grca. 1/3 stanovništva je oboljelo što od teskog života što od lošeg kvaliteta hrane.

Zelenogorac
Gost
Zelenogorac

A kad Milo odgovorno tvrdi da je dobio kredi na osnovu poslovnog renomea?

Crnogorac ( ♡ )
Gost
Crnogorac ( ♡ )

PREDSJEDNICE . Daj vise nedajte paznju na kretene iz ATLAS afere. Nek se sa tim bavi ANB , Policija, Tuzilastvo i Sudovi . I naravno Vasi advokati . Objelodaniti sve veze i vezice, konje koga prodao, pokrao . Ko ua koga radi a sve protiv CG i njenog rukovodstva . Sve javno da se vidi ko je sta i dje… Više »

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Ako se ocisti Crna Gora osta samo ti sa njim čizme da mu čistiš a posle toga ljubiš!

Šajac
Gost
Šajac

A odakle,Bane,tebi i Mihajloviću milion i po prije jedanaest i po godina?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Prodavali su knjige

Samo nebo zna
Gost
Samo nebo zna

Prodavali su ZVAKE

Jovan
Gost
Jovan

Sver cigara

Trajekt
Gost
Trajekt

Kamenari lepetani, lepetani kamenari, kamenari lepetani……

Gaeta
Gost
Gaeta

Da li je to vlasnik trajekta koji je platio “ogromni” porez ?!?

NEKO IME
Gost
NEKO IME

dobro se ti javljas, a drzis monopol nad trajektnim saobracajem… vase kumstvo smrdi na drogu i prljav novac. kum ti je M.Đ. jer mu redovno daješ od svojih prihoda a on žmuri…

Rajko
Gost
Rajko

Kakvo ti je ime …..takav komentar….moraces se nauciti da postujes cinjenice a ne emocije….

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Ajde nas prosvijetli i kazi sta su cinjenice.Ipak smo mi malo tupav narod.

Snob do snoba
Gost
Snob do snoba

Rajko emocija takvi kao ti nemaju…Cinjenica je da se radi o bilionima .

Mirko
Gost
Mirko

Ukopavata li se ukopavate. Pa ja ne znam moze li vam iko ko je normalan vjerovat

Zelenogorac
Gost
Zelenogorac

Ovaj je slucajno kupio Trajekt koji je momopol. A momopol ni banana republike ne prodaju

Marv
Gost
Marv

O moj Boze …

Send this to a friend