Ekonomija

EKIP kreirao poseban registar Ne zovi me

Agencija za elektronske komunkacije i poštansku djelatnost EKIP uspostavila je elektronski registar “Ne zovi me” za sve one koji ne žele da na njihove kontakte stižu reklame.

Lista će sadržati telefonske brojeve i elektronske adrese korisnika koji ne žele da primaju poruke, odnosno pozive u svrhu direktnog marketinga. Upis ili brisanje podataka iz njega obavlja se bez naknade kod operatora kod kojeg korisnik ima pretplatnički ugovor.

Potrebno je zahtjev za upis podnijeti u poslovnici operatora, putem pošte, elektronske pošte ili slanjem SMS-a na broj 14876 sa sadržajem “Prijava” sa broja koji će biti u registru. Brisanje iz ovog registra omogućeno je na iste načine, s tim što sadržaj poruke treba da bude: “Odjava”.

“Telefonski broj, odnosno e-mail adresu za koji je podnijet zahtjev operator je dužan da upiše u Registar u roku od dva radna dana od dana prijema ispravnog zahtjeva korisnika. Pristup podacima iz Registra će imati sva zainteresovana lica”, naveli su iz EKIP-a povodom nove usluge.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nada
Gost
Nada

Neka
poskupe bravoooo,i tako penzije nam povecavaju za 2 bureka sramota

skejsis
Gost
skejsis

Ja zvah kad ono sa druge strane pjesma sase matica ne zovi me na greh i skidose mi 2 eura

So & Tekila
Gost
So & Tekila

Dobra stvar

nik
Gost
nik

ne mogu živjeti od poruka Namosa, Okova, Ida …

Makito
Gost
Makito

Servis nije dostupan

Micko
Gost
Micko

Konacno. Prava stvar.

Risto Penta
Gost
Risto Penta

Dobra stvar

xyz
Gost
xyz

Ovo je registar da nas zovu jer ima svako pristup.Ko se iole razumije u telefone moze veoma lako blokirati pozive,smsove i mailove.

Send this to a friend