Ekonomija

EPCG: A1 TV upozorena zbog duga, ostale tvrdnje ne zaslužuju komentar

EPCG

Atlas grupa odbjeglog biznismena Duška Kneževića tvrdi da je Elektroprivreda Crne Gore poslala  A1 televiziji upozorenje da će joj
ukinuti struju, te da se time nastavljaju pritisci režima na kompanije iz sistema Atlas grupe. S druge strane iz EPCG odlučno demantuju te navode i da tvrdnje menadžmenta A1 televizije doživljavaju samo kao nevješti pokušaj skretanja pažnje javnosti sa činjenice da A1 TV nije izmirila tri računa za električnu energiju.

Danas ranije iz Atlas grupe je saopšteno da je zbog tehničkih problema A1 predlagala da plati dug preko drugih računa, “ali EPCG, koja je povezana sa Prvom bankom i Prvom familijom, to uporno  odbija. O svemu ćemo i formalno obavijestiti međunarodne medijske asocijacije”.

“A1 televizija izmiruje svoje obaveze, ali se očigledno koriste svi mogući mehanizmi za obeshrabrivanje zaposlenih u Atlas grupi”, tvrde oni.

Međutim iz EPCG napominju prvi put čuju da je ta kompanija odbila navodni prijedlog A1 da, zbog određenih tehničkih problema, svoja dugovanja izmiri sa drugog računa.

“Stoga, pozivamo A1 TV da slobodno, sa bilo kojeg računa, uplate dug za utrošenu električnu energiju. Tvrdnje menadžmenta A1 televizije doživljavamo samo kao nevješti pokušaj skretanja pažnje javnosti sa činjenice da A1 TV nije izmirila tri mjesečne fakture za električnu energiju. EPCG je, shodno važećem Zakonu o energetici i Pravilima o snabdijevanju električnom energijom dužna da, kao i sve ostale kupce u ovakvoj situaciju, upozori kupca na mogućnost primjene krajnje mjere, odnosno isključenja sa mreže”, saopšteno je iz EPCG.

To je, kako naglašavaju, jedini i isključivi razlog njihovog upozorenja koje su toj medijskoj kući dostavili 15. avgusta ove godine, a koje istovremeno treba shvatiti i kao poziv menadžmentu A1 da zajednički pronađu način za izmirenje zaostalih potraživanja, pri čemu
je svim kupcima električne energije u Crnoj Gori, pa i A1 televiziji, otvorena mogućnost zaključivanja Protokola o izmirenju duga u više mjesečnih rata, kao izuzetna povoljnost i svojevrstan vid beskamatnog kredita.

“Svi ostali navodi A1 televizije koji, osim poslovne, imaju bilo koju drugu konotaciju, ne zaslužuju bilo kakav komentar”, zaključuju u EPCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bolest naroda
Gost
Bolest naroda

Potpuno ispravno…….lagano umiremo sto ce nam bilo koja TV ….samo nas bombarduju nekim depresivnim I samoubilackim programima
Ovako bez svih TV lakse cemo umrijeti

Sve je laz
Gost
Sve je laz

Cudno da samo ova A1 TV ima DUG..Inace svi ostali redovno izmiruju 🤣🤣🤣

Mila K
Gost
Mila K

Hahaha

Tinejdžeri se naljutili. Žele da se vjeruje da su poštenjačine, a u stvari su nesposobni da budu bar poslušnici sa razlogom. Bijedni amateri EPCG-a.

Boki
Gost
Boki

Kako si otrovna. 🙂

Velizar
Gost
Velizar

Kako si uvjek zajedljiva i nezadovoljna…sto bi rekli Ameri:get a life!

Paja
Gost
Paja

Bravo EPCG za ovo.

Send this to a friend