Ekonomija

EPCG online portal i Mastercard za četiri eura u plusu

Mastercard i Elektroprivreda Crne Gore organizuju od 1. do 31. jula akciju “EPCG online portal i Mastercard za četiri eura u plusu” za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje “Domaćinstva”.

Kako su saopštili iz EPCG, za kupce koji tokom jula Mastercard® karticom plate majski ili junski račun putem portala EPCG, kompanija Mastercard izvršiće doplatu u iznosu od četiri eura po osnovu utrošene električne energije.

“Plaćanje računa ovim putem je jednostavno i sigurno jer korisnicima štedi vrijeme omogućavajući da ne čekaju u redovima i svoju pauzu iskoriste za završavanje drugih obaveza. Takođe, u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavavati se preporuka za držanje fizičke distance usljed COVID19 pandemije, ovaj način plaćanja čini korisnike i bezbjednijima”, navode oni.

Za ostvarivanje prava na doplatu od četiri eura od strane kompanije Mastercard, iznos uplate mora biti najmanje u visini majskog ili junskog računa, a plaćanje se mora izvršiti Mastercard platnom karticom najkasnije do 31. jula putem portala EPCG.

Mastercard će za sve kupce koji ispune navedene uslove, bez obzira na visinu majskog ili junskog računa, doplatiti četiri eura, koje će EPCG evidentirati na finansijskoj kartici potrošača u avgustu.

Plaćanje se može izvršiti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca. Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

“Račun putem portala možete platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno
možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije”, dodaju oni.

Dodatne informacije možete dobiti putem portala EPCG, besplatnim pozivom Call centra na 19100 ili putem naše zvanične Facebook stranice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AmEx i Visa
Gost
AmEx i Visa

Bogu hvala. Da se i vi konačno osavremenite. Ipak Čistoća vas je pretekla.

Send this to a friend