Ekonomija

Erste banka četvrti put Banka godine u Crnoj Gori

Foto: The Banker

Erste Bank AD Podgorica je dobitnik nagrade “Banka godine u Crnoj Gori” (“The Bank of the Year 2018”), koju dodjeljuje svjetski uticajan finansijski magazin “The Banker”, u izdanju “Financial Times Group”.

Nagrada “Banka godine u Crnoj Gori” uručena je glavnom izvršnom direktoru Erste banke Aleksi Lukiću sinoć, na ceremoniji održanoj u Londonu.

“Ponosan sam što je Erste banka ponovo osvojila ovu prestižnu nagradu i što je četvrti put proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori. Na pragu obilježavanja decenije uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, Erste banka je izgradila poziciju pouzdanog partnera stanovništvu, privredi i javnom sektoru, sa prepoznatljivim standardom usluge. Ostvareni rezultati potvrđuju ispravnost naše poslovne strategije. Uz tim sastavljen od ljudi koji su spremni da prihvate i predvode promjene koje donose novi kvalitet na tržištu, uvjeren sam u nastavak uspješnog poslovanja i naše snažne podrške razvoju ekonomije i šire društvene zajednice”, rekao je Lukić.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, strateške inicijative, tehnologija i novi proizvodi i usluge. O dobitnicima nagrada odlučuje urednički tim magazina, u kojem se nalaze i specijalisti za regije i sektore. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci, a velike i manje banke se nadmeću ravnopravno. Ove godine priznanje je dodijeljeno u 140 država svijeta.

Sa sjedištem u Londonu, magazin “The Banker” je među najuticajnijim finansijskim časopisima. Još od 1926. godine, “The Banker” objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i top menadžerima. Priznanje „Banka godine“ koje ovaj časopis dodjeljuje, smatra se jednom od najprestižnijih svjetskih nagrada.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sim
Gost
Sim

Nikad u zivotu nijesam uzeo kredit a radnik sam banke. “Zelenaši?” Nije to socijalna ustanova. Niko te ne prisiljava da uzmes kredit.

Prevareni
Gost
Prevareni

Zelenashi ako I dje ima,to su ovi

Pero milacic
Gost
Pero milacic

Kamatasi,lopovi…uiiiiip

veki
Gost
veki

erste banka, adiko banka, neću ni da uđem kod njih a onda ni njihov klijent

Todor
Gost
Todor

Nije reka koliko su ovo platili

Klijent
Gost
Klijent

U Erste banci su uvijek ljubazni, poslovni….drago mi je da su dobili nagradu.

Cgc
Gost
Cgc

Banke- zlo

Send this to a friend