Ekonomija

Filipović: Dok bilježimo rast novooboljelih, vlast pobrojava bilborde i turiste po nacionalnoj osnovi

Dok Crna Gora ide ka katastrofalnoj zdravstvenoj situaciji, neuporedivo goroj u odnosu na sve ostale turističke destinacije, Vlada i stranke iz vlasti, osim što izazivaju destabilizaciju društva, prepiru se oko – bilborda, saopštio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Slobodan Filipović.

Kako je naveo, to dovoljno govori i o njihovom shvatanju situacije i o njihovoj ozbiljnosti.

“Sa druge strane, nacionalno prebrojavanje turista tek je priča za sebe – ali i ona je sasvim očekivana od ove Vlade i onih koji je podržavaju. Ministra Milatovića, koji je opsjednut statistikom i poređenjima sa prošlom godinom, ovog puta želimo pitati kada će iznijeti podatke koliko ove godine imamo novooboljelih i aktivnih slučajeva koronavirusa više nego u istom periodu prošle godine”, navodi Filipović.

Poručuje da DPS očekuje i da ministar Milatović informiše javnost o uspješnosti ideje da svi turisti u Crnu Goru ulaze bez testova ili dokaza o vakcinaciji.

“Interesuje nas s njegove strane da li i dalje prosječan turista u Crnoj Gori troši 75 eura, ili je taj broj dodatno porastao? Za ovaj put toliko, a vlasti ostavljamo da se i dalje bavi brojanjem bilborda i obmanjivanjem javnosti”, zaključuje Filipović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tivat
Gost
Tivat

Pa što najavljujete okupljanja na Cetinju kad ste toga svijesni

Send this to a friend