Ekonomija

Grupacija iz Bangladeša zainteresovana za ulaganja u Ulcinj

Infrastrukuturna grupa iz Bangladeša Power Pac Holdings Ltd zainteresovana je za ulaganja u Ulcinj, saopštili su predstavnici te grupacije tokom posjete Opštini Ulcinj.

Kako ističu u ulcinjskoj upravi, goste su dočekali predsjednik opštine Ljoro Nrekić, sekretar za zaštitu imovine Ahmet Aljoši i glavni gradski arhitekta Aleksandar Dabović.

“U okviru posjete Ulcinju potencijalni investitori, u pratnji predstavnika opštine predvođeni predsjednikom Nrekićem, obišli su najatraktivnije dijelove grada. Oduševljeni prirodnim resusrsima grada, predstavnici infrastrukturne grupe iz Bangladeša su izrazili interesovanje za investiranje u infrastrukturu marina, aerodroma, hotele itd”, navodi se u saopštenju Opštine Ulcinj.

Nrekić je istakao da je i Opština zainteresovana i spremna za saradnju, te da investitori mogu na nju računati kao na iskrenog partnera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velja gora
Gost
Velja gora

Kada vidim Ljora da prica o investicijama uhvati me smijeh, ali,kada procackam malo po internetu vidim da se radi o ozbiljnoj kompaniji
Tako , da malo spustimo loptu i sacekamo..

Bnjj
Gost
Bnjj

Šta bi sa onim ribnjakom za losos ove, to je bila sprdnja ka fabrika čokolade na Ct bože kakvi ljudi nas vode samo ozbiljna reforma Ustava i ukidanje delegatskog biranja narodnih predstavnika nas može spasiti

Catania
Gost
Catania

Svako malo ovaj dovodi neke turiste i slika se sa njima pa posle lososi i cuda a konkretno sem lijepih slikanista nula

Doca
Gost
Doca

Jos samo da nam i eitopljani investiraju i imamo da providimo!

Esef
Gost
Esef

Zbog cega drzava ne pozajmi jednu milijardu od neke drzave sa kamatom od 3-5% na godisnjem nivou i ne ponudi beskamatne kredite nasim gradjanima sa grejs periodom od 2 godine da bi nasi gradjani mogli da pokrenu biznis naravno da ne bude korupcije vec samo projekti koji su dobro zamisljeni i da ima stroga kontrola dje i u sta idu… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Svi investira ju u Cg a mi primamo plate od 300e najbjednije u Evropi pa đe su te investicije

Send this to a friend